Λοιπον…καλη προσπάθεια απο όλους…ο floydian βγάζει φοβερό συναισθημα το ιδιο κ ο Last Enemy, παπαδοσυναισθημα…αλλα (φιλικα ) ο alkiviadis δν θα πρεπε να χε μεγαλυτερη ταχυτητα 2 χρονια + ωδειο κιολας sry παλικαρι αλλα χωρις παρεξηγηση δεν εχεις την ταχυτητα που θα πρεπε να χει καποιος π παει ωδειο 2 χρονια , χωρις παρεξηγηση ε
τι σχεση εχει η ταχυτητα με το ωδειο?
αλλα κ γιατι πρεπει να παιξει γρηγορο σολο?
μπορει να γουσταρε να αποδοσει πιο αργα κατι.
κ στο κατω κατω απο ενα σολο δεν μπορεις να κρινεις καποιον πως παιζει!
επισης μια τετοια παρατηρηση δεν θα ηταν καλο να την κανεις εδω!
γιατι πολυ απλα δεν παιζουμε για να κρινουμε καποιον αλλα για να κανουμε χαβαλε!
μπορουσες να του στειλεις ενα πμ κ να του πεις την σκεψη σου για το σολο που εκανε!
κατι που σιγουρα θα τον βοηθουσε!
κοιτα bluez το θεμα δεν ειναι μονο η ταχυτητα . το θεμα ειναι οτι το παλικαρι παιζει και αχρονα και φαλτσα . νταξ χαβαλες χαβαλες αλλα να βγει και κατι καλο στο τελος . ειπαμε μουσικη φτοιαχνουμε οχι οτι να ναι .
και εγω παιζω ενα χρονο κιθαρα αλλα νταξ αμα δεν μπορουσα να παιξω , δεν θα εγραφα σολο , και ας μην ειναι το πιο γρηγορο και καλυτερο τεχνικα .
με καλυψε…αλλα νταξει ο καθενας με οτι μπορει…αλλα συμφωνω με sentient
Τι ταχύτητα και χαζομάρες
David gilmour και τα μυαλα στα καγκελα!!!8) 8)
Edit: Το σολο του κομματιου της υπογραφης μου (best solo in the world αντικειμενικα παντα)
Πολύ ωραίο τόπικ ρε παλικάρια! με ψήνεται να πάω να φτιάσω το πισί γιατί θέλω να σολάρω και εγώ! ~!*!~
Δεν ειμαστε εδω για να κατακρινουμε κανεναν.Ο καθενας παιζει οτι μπορει.
Ε…τώρα νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω…
- Κάνω 2ο χρόνο , δεν έχω κάνει 2 χρόνια.Υπάρχει επίσης μία παράμετρος.Αν κάποιος κάνει 1 χρόνο
και παίζει 5 ώρες τη μέρα , φυσικά είναι καλύτερα απο κάποiον που κάνει 4 χρόνια κ παίζει 1 ώρα τη μέρα. - Ναι , τα bend ‘‘φεύγουν’’ γτ τώρα τα δουλεύω.
- Ταχύτητα δεν υπήρχε και στο καλύτερο κατά τη γνώμη μου solo του jam . Ταχύτητα όπως πολύ
σωστά είπε κάποιος δεν είχε ποτέ ο Gimour , ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο .
Από τη στιγμή που το επόμενο θα είναι κ πιο απαιτητικό , θα το σκεφτώ πολύ να ‘‘χαλάσω’’ τα αυτιά κάποιοων…
Με τα μούτρα στη μελέτη…
Καλο ειναι να ακουσουμε στη ζωη μας πολλους κιθαριστες μεχρι να καταληξουμε καπου (σε αυτον που μας κανει να ανατριχιαζουμε)
Ειναι υποκειμενικο τελειως το θεμα…
Αργο με feeling?
Γρηγορο με feeling?
Γρηγορο και τεχνικο?
Αργο και τεχνικο?
Μηπως ολα μαζι αναλογα με την μελωδια?
Εμένα προσωπίκα με gilmour και blackmore ανατριχιαζω περισσοτερο η γενικα με τετοιου στυλ κιθαριστες με αυτους να θεωρω κορυφαιους στο ειδος τους. Το “αντικειμενικα” του προηγουμενου post προφανως ηταν για πλακα 8) 8)
ΣωστοςΑκου και κανεναν αλλον!
καλά παιδιά αν καταφέρετε να πλακωθείτε και σε τόπικ για μουσικούς, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !
ηρεμία κ αν κάποιος είναι ακόμα στο ξεκίνημα, ας κάνει λίγη περισσότερη υπομονή, παρακαλώ !
το κομματι ειναι πολυ γαματο!!!μπραβο ρε παιδια.
θελω και εγω να συμμετασχω αλλα παιζω μπασσο και το εχετε ηδη στο backing track…οποτε κριμα.
αντε να ακουσουμε και το επομενο…
Ακουω και τον εαυτο μου…
Και επειδη παιζεις μπασσο ? Βαλε σολο μπασσο … που κολας ?
Και γω μπασσο παιζω αλλα θα βαλω σολο (αν μπορεσω να ηχογραφησω με το κωλοpc μου).
λες ε??
εμενα το pc μου ειναι καλο αλλα προτεινετε μου κανα προγραμμα για να ηχογραφησω το μπασσο αν ειναι…
Φυσικα και λεω !
Δν εχω ιδεα με τι προγραμμα και πως , δες τις πρωτες σελιδες ισως λεει εκει. Παντως αν δεν λεει εκει θα σε πουν οι αλλοι απο δω.
Κοιταχτε λιγο αυτο εδώ http://www.steinberg.net/160_1.html
Μπορειτε να το κατεβασετε μεσω rapidshare απο εδω:
http://flmsdown.net/2008/01/10/steinberg-virtual-bassist-1.0.0.504.html
Eπιτελους χαρη στις διδαχες του μεγαλου Τολκκι καταφερα να ηχογραφησω-εστω και εκπροθεσμα-ενα μικρο σολακι για το jam.Επειδη all the seats were occupied που λενε και οι Aphrodite’s Child εγραψα στο αρχικο backing track.Το γραψα μια και εξω,μια και δεν ρισκαρα να το ξαναγραφω γιατι το πετυχα κατα τυχη(!) το ολο θεμα της ηχογραφησης,οποτε λιγο επιεικεια για τις “πρασιναδες”.
Mπραβο Hokam.Απιστευτο σολο!!Κριμα που δεν σε εχουμε και στο jam.Και φοβερος ηχος