Rocking Guitar Jam

Θενκς μαν!!Θα προσπαθησω να γραψω κατι καλυτερο την επομενη φορα,μια ηταν λιγακι βιαστικο το αποτελεσμα!:frowning:

Αντε και στο επομενο jam τωρα παιδες!:slight_smile:

Ετσι.Το επομενο ειναι ετοιμο.Απλα περιμενουμε τον Bluezlick να το ανεβασει και τα σπαει

λοιπον το κοματακι ειναι ετοιμο k ειναι σε πολυ groovy!
ειναι απο Am(Α dorian),(4/4) κ παει Am7 Bm7 Cmaj7 Bm7 x 6 k για τελιωμα του κουπλε D9, F#9#, Bm7, E9#
συνολο ειναι 5 κουπλε που λεμε κ ο καθενας θα κανει σε ενα σολο! (περιπου 45 δευτερολεπτα διρκαει το καθε σολο)
πως θα γινει!
ξεκιναω εγω εχοντας γραψει ιδι στο πρωτο κουπλε καποιος αλλος θα συνεχισει στο δευτερο κ μετα θα το σηκωσει κ αυτος (οπως εκανα κ εγω)για να γραψει ο επομενος κ παει λεγοντας μεχρι να τελιωσει.
ετσι θα εχουμε ενα Jam που θα παιζουμε ολοι μας. μολις ηχογραφισει κ σωσει το αρχειο( ως mp3 καλυτερα) να βαζει κ το ονομα του πχ rocking Dorian jam (bluezlick) (jimmypage) (mule) για να ξερουμε ποιος εκανε σολο!
απλος για να μην μπερδευτουμε κ γραψουν δυο ατομα συγχρονος αυτος που γραφει εκεινη την ωρα θα μας το λεει. δλδ θα κανει ενα ποστ που θελεει τωρα γραφω εγω!

εδω ειναι λοιπον!
http://www.box.net/shared/rppaf9vk0g
κ φτιαξτε λογαριασμο στο Box.net για να το σηκωνουμε απο εκει!
οχι αλλο rapid!

Y.Γ. αρε Hokam εισαι πολυ αληταρας διαολε!:smiley: σολαρα!

Sorry παιδες γινεται να το ανεβασει καποιος στο rapidshare γιατι το zonealarm μου μπλοκαρει την σελιδα
γιατι απ οτι φαινεται οδηγει σε spy site…Μηπως να το ελεγξετε και σεις?

Hokam απλα φοβερος:wink:

Ηokam εχεις γραψει τρελο πραγμα!!!

μπραβο!!!

δεν εχω τι αλλο να πω. απ την αρχη μεχρι τελος ησουν φοβερος!!!

Thanks απειρα παιδια.:oops: :oops: :oops:
Μακαρι να προλαβαινα να ειχα γραψει ρε γαμωτο στο κανονικο jam.
Οποτε λεω να επανορθωσω τωρα γραφοντας μετα το απιστευτο σολιδι του Σακη!Και γαμω τα backing tracks παρεμπιπτοντως.Jimmypage περιμενω τρελο χωσιμο!:wink: :smiley:

οποιος γραψει εαν το σηκωσει σε Rapidshare για τον last enemy
τσεκαρε π[αντως το zonealarm γιατι με εμαν δεν παιζει προβλημα!:slight_smile:

Ok ετοιμο και το δικο μου.:smiley:
Σε rapidshare για τον επομενο.:wink:

http://rapidshare.com/files/94939196/jambluezlick_hokam-04.mp3.html

Παιδια και τα σολο σας και το μπακιν γαμανε.Εμενα δυστυχως αυτη τη βδομαδα ξεχαστε με γιατι εχω ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ διαβασμα στην κιθαρα και εχω μεινει πισω και το συγκεκριμενο μπακιν ειναι απαιτητικο και θελει δουλεια για να παιξω οτι εχω σκεφτει + του οτι εχετε ηδη ανεβασει τον πηχη πολυ(ελπιχω να μην καλυφτουν οι θεσεις μεχρι την αλλη βδομαδα)

Υ.Γ.Χοκαμ σκοπευα να παιξω αργα και ρυθμικα αλλα θα το σκεφτω :stuck_out_tongue:

Το πρωτο σολο σου γαμαει mr. Χοκαμ και το τελευταιο jam ειναι πολυ ωραιο το θεμα(τι καλα που θα ηταν να ειχε και φυσικα ντραμς και να τα παιζω εγω :stuck_out_tongue: ) και τα σολο ηταν πολυ ωραια. Ακουγεται πολυ ωραια η χρωματικη διαφορα μεταξυ του καθαρου του Σακη (σπερνεις!!!) και της παραμορφωσης του Κωστη (σπερνεις επισης!!!)
Respect λοιπον!

ρε σ!
εισαι θεος!
τρελη αρρωστια το σολο! :lol: :lol:
ειδικα ο ηχος ειναι ολα τα λεφτα!
ιδικα η μελωδια στην αλλαγη(1:21) k μετα ειναι πολυ super!
ou ka koukan ka! :lol:

:lol: :lol:
Θενκς mates!Ρε συ το κομματι με το που το ακουσα εκτος απο Camel μου δημιουργησε την εντυπωση οτι θα κολλουσε ενα σολο κοντα στο feeling και στον fuzzαριστο ηχο του Zappa,γι αυτο και ειπα να πειραματιστω λιγακι με κατι πιο αρρωστο-βρωμικο.:stuck_out_tongue:
Το δικο σου παντως ειναι για πιο-αααχ,παρε με και πετα με στα βραχια σαν χταποδι-καταστασεις.:stuck_out_tongue:
Τερμα αισθησιακο το σολο σου,σε βαθμο που στον Media Player μου βγηκε το Χ μεσα σε κυκλο πανω δεξια στην οθονη.

Αντε ο επομενος τωρα!

Εγω δν εχω ακουσει ουτε το 1ο ακομα …
Τεσπα θελω καποιος να με πει τι σκατα κανω για να το ακουσω.

ΥΓ: bluezlick χρειαζομαι το σετ απ και γενικα ολο το cool edit για να γραψω. Το εχεις να με το δωσεις ? :-k

Τhanx για το rapidshare…
Οριστε και η δικη μου προσπαθεια εχει κανα 2 λαθακια αλλα βαριεμαι να το ξαναγραφω…8O
http://rapidshare.com/files/95147799/jambluezlick_hokam_The_last_enemy__dorian_.mp3.html

Μπραβο και σε σενα LastEnemy,πολυ ωραιος.Λοιπον αλλος ενας μπορει να γραψει για να μεινει μια θεση κενη για μενα οταν θα χω χρονο :stuck_out_tongue:

αρε λαστ ενεμη! παλι αφησες την υπογραφη σου στο κοματι!:smiley:
ωραιο σολο ΜΕ αρεσε !:stuck_out_tongue:

αντε να γραφτε να τελιωνουμε!
μας περιμενη μπλουζιααααααααα!

Χαιρομαι που ΣΕ αρεσε bluezlick και ειχα ενα αγχος για το τι θα πειτε με τον jimmypage (περιμενω τους παπαδες σου :stuck_out_tongue: )
Αντε παμε για το επομενο σουπ σουπ:roll:

Ηταν οντως πολυ ωραιο το σολο σου…εχουμε καλους μουσικους δλδ κιθαριστες στο φορουμ :stuck_out_tongue:

Eυγε last enemy,πολυ καλο σολιδι!:smiley:

Ετσι να συνεχιζουμε!

Τι ειναι αυτο που γινετε σε αυτο το φορουμ ρε φιλε;;; Τι κιθαρισταρες ειστε ολοι σας;