Rocking - Top 30 - 2019

Indeed και για τα εναπομείναντα.

1 Like

Προσωπικά χαμογελασα με τον τον Κουμπάκη, οπότε όλα καλά. Και το δικό μου σχόλιο είναι ποδοσφαιροποιημένο, αλλά ειρωνικό σε πολλαπλό επίπεδο.

Το πνεύμα αν δεν εγινα κατανοητός είναι ότι για μια χούφτα ανθρώπων, το traveler ή οποιοδήποτε από τα άλμπουμ που είναι πιο ψηλά είναι τελικά καλύτερο από καλά άλμπουμ που έβγαλαν τεράστια ονόματα.

Γενικότερα, η δήλωση “Λουτσέσκου: για μένα…” είναι αστικό ανέκδοτο πλέον. Και με αυτό αυτό που γράφω συμφωνώ, και προφανώς/παραδόξως συμφωνώ με τον Μιρτσέα (ακόλουθος του Μίρτσου;).

1 Like

Για να είμαι ειλικιρνής, δεν καταλαβαίνω ούτε το πνεύμα με το οποίο το έγραψες, ούτε την ειρωνία στα πολλά της επίπεδα. Λες κάτι προφανές και ακόμα πιο προφανές για τις λίστες του site (τουλάχιστον της πρόσφατης ιστορίας του - το ότι το όνομα δεν καθορίζει την αξία ντε και καλά, ούτε υπάρχει κάποιου είδους αναγκαστικής αντιδραστικότητας σε ότι είναι γνωστό/δημοφιλές)

Αλήθεια, πότε ήταν;

Το σχόλιο για τους ΑΒ δεν είναι δικό μου, είναι κάποιου Nick κάτω από το άρθρο.

ΝΟ1 στις καρδιές μας πάντα

1 Like

Το ξέρω, αλλά αναρωτιέμαι από που προκύπτει το συμπέρασμά του. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι που δεν ξέρω…

Καρδούλα, πάνω και καρδούλα κι εδώ για τη δεύτερη απάντηση.

Εντάξει συμφορουμίτες με το #5; Μοιράζομαι την χαρά σας, τα λέμε τον μαρτιο!

Πιο πολυ πονεσε το κουμπακι παντως, να ειστε σιγουροι για αυτο :smiley::smiley::smiley::smiley:

Δεν κάνετε και ένα poll να ψηφίσουμε κι εμείς τίποτα ;;;

Μπας και ανέβει το Atlantean Kodex :stuck_out_tongue:

2 Likes

Η λίστα θα μπορούσε να σταματήσει στο #4 και όλα θα ήταν καλά στον κόσμο.-

3 Likes

Rival Sons και Leprous μετά. Βρείτε το 3ο. :stuck_out_tongue:

1 Like

Enforcer - Zenith :joy:

Που για μένα θα έπρεπε να υπάρχει αλλά κλαην κιόλας . Το μόνο χρήσιμο σε αυτές τις λίστες είναι ότι μου θυμίζουν τι είχα σκοπό να ακούσω και ξέχασα

Goatess-Blood and Wine στο 3(μας το πήραν) ή στο 2,ντάξει???

1 Like

Την πρώτη δυάδα την είχαν κλειδώσει μέχρι και οι μπουκ στο Βιετνάμ, οπότε next time Goatess

4 Likes

The list is complete.

Κουβά όσοι πόνταραν σε Tool… :stuck_out_tongue:

4 Likes

Διαφωνώ πολύ με το no1.

Το άκουγα πάλι στο αμάξι σήμερα. Είναι ένα φρέσκο άλμπουμ που εμπνέεται από το χθες και παίζει το χθες μοντέρνα, και καυλωτικά.

Αλλά δεν “μυρίζει σήμερα”. Δεν λέει κάτι καινούριο.

Στην λίστα υπάρχουν τουλάχιστον 10 άλμπουμ που αποτελούν πάρα πολύ ιδιαίτερες ή/και καινοτόμες προσπάθειες. Είναι κρίμα να βγαίνει no1 το πιο κλασικότροπο και παραδοσιακό ροκ άλμπουμ από όλη αυτή τη λίστα.

Απόψεις είναι αυτές όμως, εντάξει.

3 Likes

Δεν το περίμενα και επικροτω για Rival Sons …

Καλά προφανώς απόψεις. Και το Atlantean Kodex δεν έχει να πει κάτι καινούργιο αλλά προσωπικά είναι ο,τι καλύτερο έχω ακούσει ( γενικά η μπάντα ) εδώ και πολλά χρόνια στο επικό μέταλ

3 Likes

Fixed

4 Likes

Ειναι που μερικες φορες λανθασμενα σκεφτομαστε το rocking ως κυριως μεταλ site. Οπως και να χει και για μενα η λιστα σταματαει στο 5 :stuck_out_tongue:

5 Likes

Metaling :stuck_out_tongue:!

7 Likes

είναι οι Soen και δεν είναι οι Tool ε ; :stuck_out_tongue:

1 Like