χθες δε το είδα, καθότι ήμουν εκτός σπιτιού, αλλά από ότι είδα, ο Άλφα έβαλε το Λαζόπουλο να συμπίπτει με τη σειρά. Άρα το Bing Bang πρέπει να κάνει πολύ καλά νούμερα για να αλλάζουν ώρα κοτζάμ Λαζόπουλο…
δεν του άλλαξαν την ώρα!μεγάλωσαν τη διάρκεια της εκπομπής!
9 με 11.
8)
10 με 12…
9 με 10 είχε αυτή τη βλακεία που φέρνουν κοντά 2 παλιούς γνωστούς και συγκινούνται οι γιαγιάδες. Χθες γύρισα στις 12 σπίτι και είχε ακόμα Λαζόπουλο
όχι ρε…από τις 9 τον είχε,στάνταρ.χθες είχε live αρβανιτάκη με πρωτοψάλτη νομίζω στην εκπομπή,για αυτό πήγε ως τις 12…σίγουρα άρχισε 9
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ! εχουμε στο ροκιν τον Βασιλη??? ο πιο καμμενος-ακυρος ειναι στο σηριαλ!!! ετσι ετσι αυτα ειναι!!!1
Πρέπει να ομολογήσω ότι το 8 δε με ενθουσίασε, αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να ήταν επεισόδιο που δόθηκε βάση στην ανάπτυξη της ιστορίας, οπότε no prob.
Από την άλλη το 6 και το 7 ήταν και τα δύο ΤΕΛΕΙΑ. Τα είδα στο καπάκι και έριξα πολύ γέλιο!
Ειδα σημερα γυρω στις μια το μεσημερακι τον θεατρινο μας μες το β5 στο χολαργο…
Οπως ακριβως στην σειρα,ετσι ειναι…ειχε ακουστικα στα αυτια,κοιταζε συνεχεια κατω…ηθελα να του μηλισω αλλα ντραπηκα…:oops: :oops:
Α ρε Βασιλακη…
Τωρα που εγινε σταρ θα διαγραψει το παρελθον του…
Ασε…ειδη το διαπιστωσα σημερα…δεν θα μας μιλαει αργοτερα…λεμε…
ααααα οχι δεν ειναι σωστα τα πραματα αυτα [-X [-X
γραφει ολοκληρο φορουμ για τη σειρα?
τι λέτε βρε παιδιά? Ο Βασίλης ποστάρει κανονικά στο φόρουμ μας. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο Βασίλης είναι ένας από τους παλαιότερους χρήστες εδώ μέσα
Εμενα μου χρωσταει 4 ευρω για βενζινη.
Θα σε αποζημιώσει με ένα τετ α τετ με την Τζένη
Αληθεια?Σου’πε τετοιο πραγμα?Ποτε?Που?Αληθεια λες τωρα?Ε?
Πλιτς.
Αφου εχω εγω τετ α τετ με την Ματτικα…
:καρδουλες καρδουλες:
ρε βασιλάκη μανάρι μου,με τη Βάσω δε θα κάμεις τπτ?
δυστυχία ρε το επάγγλεμα ρεεεεεεεεεεεε
Eσυ εισαι η αιτια της αυξησης της θερμοκρασιας?
:lol: :lol: :lol: :lol:
ωπα με τη τζενη βασιλακη!!!το καλυτερο πραμα πηρε!!1:wink: ετσι ετσι !!
[SIZE=“5”]αξιος!!!
αξιος!!![/SIZE]
Ωραιο το επαγγελμα του ηθοποιου τελικα…:-k :roll: