Μπα οχι, λιγες και καλες, μην μας βγει το ονομα.
=P~ =P~
σας αγαπώ
Οντως…κι εγω εχω ξενερωσει στα δυο τελευταια επεισοδια…η μονη σκηνη για μενα που αξιζε ηταν αυτη με τον Τσακωνα…ο ανθρωπος ειναι ΜΟΡΦΗ…:!: :!:
Ηταν πιο καλο απ της προηγουμενης τριτης αλλα εντελως μετριο αν το συγκρινουμε με τα δυο πρωτα επεισοδια…:!:
Oποιος καλος συμφορουμιτης ξερει που θα βρω το τελευταιο επισοδειο να με ενημερωσει.Ευχαριστω
υ.γ Ο Βασιλης απο τοτε που επιασε το βζι της Θαλιτσας μας εχει γραψει
Αντε να σας πω που θα βρισκετε τα επεισοδια και επειδη το εχω ξαναπει (ψαξτε λιγο πισω) και επειδη βαριεμαι θα γραψω ενα μονο σαιτ σημερις
hxxp://www.greek-fun.com
Kαντε ενα ρεγκιστερ ( πως το μιλαω το ιντερνετεδικο ε???) και θα βρειτε rapidshare links για καθε επeισοδιο και για πολλες αλλες σειρες.
Εμενα μου αρεσουν τα επεισοδια.Και ο Βασιλης το σκετς με την απογοητευση/στιχους κλπ ειναι φοβερα.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗ ΤΖΕΝΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Εμενα εδωσε ο βασιλης τα 4 πρωτα νουμερα απο το κινητο της ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ:lightsabre:
Εγω θα του ζητησω να μου δωσει τα 6 τελευταια και θα ρθουμε σε συνεννοηση, οκ?
Μεσα εισαι.
Xτες εδειξε καινουριο επισοδειο?
Nope. Επανάληψη :-k
Θενξ Αλοχι
α,οπότε είδα κείνο που’χασα.όμορφα:D
καλό ήταν,πολύ καλύτερο απ’το προηγούμενο που ήταν μέτριο…
περισσότερο γέλιο και παρέα από τα ρομάντζα ω ρε
Το ειχα χασει την προηγουμενη φορα και μου ηρθε κουτι.Ωραιο επεισοδιο ηταν.
Ειχε μερικα πολυ πετυχημενα.
'Νταξει, το καψα χθες. Τα κατεβασα το βραδυ και τα 6 και τα ειδα μονοκοπανια!8)
Ελπιζω το σημερινο να ειναι καινουργιο…
Ολοι MEGA
Ολοι MEGA στις εντεκα…
τώρα το βάλαμε που τελείωσε ο Λαζόπουλος (τον οποίο ανέκαθεν βλέπαμε,όχι τώρα που τον βλέπει και η κουτσή…Άννα)
μέχρι τώρα τα σπάει άσκημα !!!
άντε και ένα καλό κλείσιμο !!!1
Εντάξει, αυτή η σειρά δεν έχει αντίπαλο! 8)
Τρελό γέλιο, έξυπνες ατάκες, καταστάσεις που έχουμε ζήσει παρόμοιες και όλο και κάτι μας θυμίζουν και α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ε-ς παρουσίες!!! :vibrate:
Έπος και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο! :bounce:
Καλο ηταν…
Kai to xuesino htan poly kalo pantvs…