Ένας rocking θεατρίνος στην TV

Μπα οχι, λιγες και καλες, μην μας βγει το ονομα.:stuck_out_tongue:

=P~ =P~
σας αγαπώ

Οντως…κι εγω εχω ξενερωσει στα δυο τελευταια επεισοδια…η μονη σκηνη για μενα που αξιζε ηταν αυτη με τον Τσακωνα…ο ανθρωπος ειναι ΜΟΡΦΗ…:!: :!:
Ηταν πιο καλο απ της προηγουμενης τριτης αλλα εντελως μετριο αν το συγκρινουμε με τα δυο πρωτα επεισοδια…:!:

Oποιος καλος συμφορουμιτης ξερει που θα βρω το τελευταιο επισοδειο να με ενημερωσει.Ευχαριστω :smiley: :smiley:

υ.γ Ο Βασιλης απο τοτε που επιασε το βζι της Θαλιτσας μας εχει γραψει :smiley: :smiley:

Αντε να σας πω που θα βρισκετε τα επεισοδια και επειδη το εχω ξαναπει (ψαξτε λιγο πισω) και επειδη βαριεμαι θα γραψω ενα μονο σαιτ σημερις

hxxp://www.greek-fun.com

Kαντε ενα ρεγκιστερ ( πως το μιλαω το ιντερνετεδικο ε???) και θα βρειτε rapidshare links για καθε επeισοδιο και για πολλες αλλες σειρες.

Εμενα μου αρεσουν τα επεισοδια.Και ο Βασιλης το σκετς με την απογοητευση/στιχους κλπ ειναι φοβερα.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗ ΤΖΕΝΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Εμενα εδωσε ο βασιλης τα 4 πρωτα νουμερα απο το κινητο της ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ:lightsabre:

Εγω θα του ζητησω να μου δωσει τα 6 τελευταια και θα ρθουμε σε συνεννοηση, οκ?

Μεσα εισαι.

Xτες εδειξε καινουριο επισοδειο?

Nope. Επανάληψη :-k

Θενξ Αλοχι

α,οπότε είδα κείνο που’χασα.όμορφα:D

καλό ήταν,πολύ καλύτερο απ’το προηγούμενο που ήταν μέτριο…

περισσότερο γέλιο και παρέα από τα ρομάντζα ω ρε

Το ειχα χασει την προηγουμενη φορα και μου ηρθε κουτι.Ωραιο επεισοδιο ηταν.
Ειχε μερικα πολυ πετυχημενα.

'Νταξει, το καψα χθες. Τα κατεβασα το βραδυ και τα 6 και τα ειδα μονοκοπανια!8)

http://clubs.pathfinder.gr/vasilis_papadimitriou

Μουαχαχα.

Ελπιζω το σημερινο να ειναι καινουργιο…
Ολοι MEGA
Ολοι MEGA στις εντεκα…:slight_smile:

τώρα το βάλαμε που τελείωσε ο Λαζόπουλος (τον οποίο ανέκαθεν βλέπαμε,όχι τώρα που τον βλέπει και η κουτσή…Άννα)

μέχρι τώρα τα σπάει άσκημα !!!

άντε και ένα καλό κλείσιμο !!!1 :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εντάξει, αυτή η σειρά δεν έχει αντίπαλο! 8)

Τρελό γέλιο, έξυπνες ατάκες, καταστάσεις που έχουμε ζήσει παρόμοιες και όλο και κάτι μας θυμίζουν και α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ε-ς παρουσίες!!! :vibrate:

Έπος και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο! :bounce:

Καλο ηταν…

Kai to xuesino htan poly kalo pantvs…