σήμερα μάλλον ήταν το χειρότερο επεισόδιο…σχεδόν καθόλου γέλιο και μπόλικο επιφανεικό μελό…
νεχτ τάιμ ω ρε:)
το βλεπω φανατικα !! κ χθες ειχε πολυ γελιο!!
ωστε ο βασιλης του ροκιν ειναι αυτος που κινεζοφερνει ε?:lol: :lol:
Anyway,εκανα ζαπιν και ειδα τη σκηνη με το εστιατοριο.Πολυ χοντροκομμενα τα αστεια,περισσοτερο βεβιασμενα.Παντως εχει την πιο πολυ φαση ο shadowcaster μες στο εργο
όχι ρε παιδιά… Εμένα το εστιατόριο μου φάνηκε καταιγισμός! Ειδικά η ατάκα “άνοιξε μου την καρδιά σου” και της πιάνει το στήθος, είχε τρελό γέλιο (με αρκετή δόση ζήλιας που δεν ήμασταν στη θέση του:p)
Παντως αυτηνης που εποιασε το βυζι,δε πιιανει μια μπροστα στην ομορφοτερη και πιο σεχυ ηθοποιος που εχει βγει στην ελληνικη τηλεοραση.Προκειται για μια ξανθια,ψηλη που εχει ενα υφος θελω τσ!@$&κια και βγηκε στο επεισοδιο σε ενα εστιατοριο με ενα φαλακρο.Πως λεγεται,ξερετε?
Φιλε μπαοκτζη, δεν παιζει συγκριση λυπαμαι… Μονο και μονο που ειναι ξανθια…
Τα σεβη μου:)
Η Ματικα ειναι ομορφη.
Η ξανθια ειναι τερμα σεξι.
Η “Βασω” ειναι γλυκια.
Αυτα.
Δε νομιζω να υπαρχει νοημον αρσενικο που να μη θελει νεκρο τον Βασιλη. Στην καλυτερη ακρωτηριασμος του δεξιου του χεριου.
εεε??:naughty: :naughty: :naughty: εεε??? :naughty: :naughty: :naughty: εεε?? :naughty: :naughty: :naughty:
Νταξει τα σπασε η σκηνη στο εστιατοριο.Ο τρισκαφρος σε ολο του το μεγαλειο.
Ανοιξε μου την καρδια σου,Πιαστε την δεν πληρωσε χαχαχαχαχ
Αγαπαω Τζενη.
Και ιδού το δίλημμα: Μαργαρίτα ή Τζένη;
Ποιο διλημμα.
Τζενη φυσικα.
Στο επομενο επισοδειο παιζει ο Τσακωνας!!!
Αχαχαχα να τος! Ο Τσακωνας ρε, ελεος, αχαχαχα!
Ο Βασιλης εξακολουθει να τα σπαει ολα, σχεδον θα ερωτευτω κι εγω την Τζενη στο τελος, ο Μπλιετ ειναι μορφη τεραστια, αλλα αυτο το love story Μαργαριτας-Λαζαρου μου διαταρασει το νευρικο μου συστημα, πειραζει; :-s :oops:
το πρώτο επεισόδιο που χάνω!
που το βλέπουμε είπαμε?:-k
τζένη
Μαργαριτα :naughty: :naughty: :thumbup: :thumbup:
Γεία σου ρε Βιll! καλά εχτές πέθανα στο γέλιο με την σκηνή που μπαίνει ο Βασιλης στο Βιντεο κλαμπ και τους βλέπει! Αντιδραση ¨ΟΛΑ τα λεφτα! χαχαχαχαχχαχαχαχα
Εγώ τώρα ακόμα είδα το προηγούμενο…Το ραντεβού δεν υπήρχε,θεικό…Το χθεσινό το έχασα αλλά όλο και θα το πετύχω πουθενά…
Ο Βασίλης σταθερά πολύ καλός, απλά το χτεσινό επεισόδιο μου φάνηκε ψιλομέτριο. Δεν είχε πολλά αστεία, μάλλον έδινε έμφαση στην εξέλιξη της πλοκής…
Σοφι, μετά την Aguilera, λες να 'ρχεται η Τζεννυ;; :lol: :lol: