Ένας rocking θεατρίνος στην TV

_Wraia h seira, wraios kai o symforumitis Shadowcaster,eis anwtera!(koita otan gineis kati san ton Kazako na sou grafoume kala logia kai esy na mas snobareis! to nou sou!:stuck_out_tongue: )

_Dystyxws omws exw dei mono apospasmata sto internet…!:frowning: Eimai ekswteriko opote psaxnomai(apelpismena) sto diadyktio…

Ε μπες στο www.greektube.org που ανεβαζουν τα επεισοδια.

__Δεν είναι καλό να σχολιάζω τη σειρά (και υπάρχουν και συμβόλαια). :wink: :? :frowning: Sorry.

No worries, κατανοητό! Θα σχολιάζουμε εμείς όμως και η αποθέωση θα συνεχιστεί (για σένα, τη Θάλεια και τον ηγέτη σεναριογράφο!) :smiley: 8) :wink:

Στο δεύτερο επεισόδιο ο τύπος βάζει μόνο «3μισι αστεράκια» στο The Man Who Wasn?t There των αδερφών Coen. Ήμαρτον! Ποιός τα γράφει αυτά;

καλά κάνει

δεν είναι κ Μπέργκμαν

Απο τα 2 πρωτα επεισοδια που ειδα μπορω να πω οτι ειναι πααααρα πολυ καλη σειρα, η Θαλιτσα ειναι το υπερτουμπανο,ο Βασιλης με αρεσει γιατι εχει το ρολο του πληρως κατεστραμμενου τυπου.Ξερει κανεις που μπορω να βρω το 3ο επεισοδιο?

Η σκηνη που τα σπαει ειναι στο 2ο που ο τυπας “αρχηγος της σκακιστικης ομαδας” καθεται και παιζει μονος του σκακι μετακινει το αλογο απο ασπρο σε ασπρο τετραγωνο #-o #-o #-o

αυτή τη στιγμή το Μέγκα, έχει το τελευταίο επεισόδιο του Shadowcaster σε επανάληψη…

Λουκιανέ, για σένα ήταν η ατάκα. “Εγώ θέλω ο άντρας να μου κάνει κλικ!” :smiley:

Το ραντεβου στο προπατζιδικο ολα τα λεφτα… :lol:

Να πάρει έχασα το πρώτο δεκάλεπτο μέχρι τοις διαφημίσεις πείτε τι έγινε … #-o #-o #-o #-o

οκ όποιος είχε την ιδέα με οτε ικα δεη μάλλον έχει υποφέρει πολύ …:lol: :lol: :lol: :lol:

Χμ, μέχρι 23:10 εννοείς; Πρέπει να ξεκίνησε 22:45 αν δεν κάνω λάθος γι’αυτό τσαντίστηκα και δεν το είδα καθόλου. Απλά η ατάκα που προανέφερα έφτασε ως τα αφτιά μου :lol:

(κάτι μου λέει πως έχασα πολύ …) τεσπα όποιος δεν βαριέται να μου πει τι έγινε πριν από 11¨15 περίπου θα του είμαι ευνόμον …

κορυφαία σκηνή μετά τη χειροβομβίδα “ακούς κι εσύ ένα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?”:lol: :lol:

Βασίλη γερά,μένουμε μέσα ρε και βλέπουμε bing bang για πάρτη σου,θρησκεία:)

Στο Lifo αυτης της εβδομαδος υπαρχει συνεντευξη ενος γνωστου μας…:slight_smile: :slight_smile:

Η σειρα οντως ειναι παρα πολυ καλη!Εχει πολυ εξυπνους διαλογους!
Να 'ναι καλα το greektube γιατι δεν προλαβαινουμε για τιποτα!Ο Shadowcaster πολυ γελιο!Μπραβο και απο μενα!:slight_smile:

Το χερι που αγγιξε το βυζι της Ματικα μην το πλυνεις Βασιλη.
Θελω αυτογραφο με αυτο το χερι (ελπιζω να ειναι το καλο σου) :stuck_out_tongue:

1. Μπλουζάκι Tool.
  2. Δεν έχω λόγια :lol3: :lol3: με highlight την έξοδο Βασίλη-Μαργαρίτας και την καρδούλα της :lol3:

Καλά αυτό το κρεσέντο μλκινσης στο εστιατόριο ήταν θεϊκό …

αλλά σήμερα ποιο πολύ γέλασα με τον στρατηγώ που έκανε σαν μλκας μόλις άκουσε για προαγωγή (στοίχημα 1Ε πως δεν θα την πάρει …):stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) :slight_smile: :lol: :wink:

Ζήλεψα την μπλούζα Tool. Βασίλη, δε καβατζώνεις μία και για μένα?:stuck_out_tongue: