O χαρακτήρας που υποδύεται ο αγαπητός Βασίλης είναι όλα τα λεφτά!Και ο Βασίλης επίσης!
Όντως. Παίζει να έχει και τις καλύτερες ατάκες!
Η σκηνή με τον Λάζαρο τα’σπασε! :lol: (πρέπει να τσαλαπάτησε και κάτι cd ο Βασίλης:p )
Επίσης είδα μπλουζάκι Motorhead και ο Λάζαρος έκανε \m/. Μέτσαλ σειρά
Ηταν το πρωτο επεισοδειο που ειδα λαηβ. Πολυ καλοι οι περισσοτεροι ηθοποιοι, σπανιο σε ελληνικο σηριαλ. Για τον τζουτζουκο γιουζερ ουδεν σχολιο. Ξερουμε οτι ειναι πολυ καλος, δεν περιμενουμε ενα σηριαλ να το μαθουμε. Εχει παντως πλακα να βλεπεις εναν ταλαιπωρο πλην ηττημενο α(θ)λητη μπασκετ στην τηλεοραση:!:
Οσο για τη σειρα καθαυτη, τα 2 επεισοδεια που ειδα (2ο-3ο) μου αρεσαν αρκετα. Εξυπνο κονσεπτ, μερικες ομορφες ατακες κι ενδιαφερουσα πλοκη. Το μονο που με χαλασε ηταν η χρηση ανεκδοτων τυπου “που θα βρω το τηλεφωνο σου-στον καταλογο-τ’ονομα σου-κι αυτο εκει” στους διαλογους. Ειναι λιγο κλισε. Κατα τ’αλλα βγαζει αρκετο γελιο.
ΥΓ1: Η Θαλεια Ματικα δεν ειναι τοσο ομορφη οσο λενε.
ΥΓ2: Ξυλο στον σαντοουκαστερ απο το ξαδερφακι του:!:
Γιεα το φορουσε ο Μοτζιλας.
Πολυ καλο το επεισοδιο. Μ’αρεσει κι ο “Νικος” που κανει θα ελεγα πολυ πετυχημενα τον φλωρο της υποθεσης…
Καλα ο Βασιλης οσο παει και καλυτερευει σαν ρολος, βαριεμαι να λεω συνεχεια το ιδιο.
Υ.Γ.:Βασιλη, ο αδερφος μου εχει ερωτευτει την Τζενη, κανε κατι.
Αγαπητέ Shadowcaster, δε γνωριζόμαστε, και ομολογώ πως δεν έχω παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς, σόρρυ… :oops: Ο λόγος είναι γιατί απλά δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, και έχω να δω καινούργια ελληνική σειρά κάτι χρόνια τώρα…!
Χαίρομαι πολύ πάντως με την επιτυχία της σειράς και απο τα σχόλια των παιδιών εδώ, που φανερώνουν πως είσαι πραγματικά καλός σε αυτό που κάνεις! Σου εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια λοιπόν, και να κυνηγάς πάντα αυτό που επιθυμείς! (αυτή η ευχή πάει σε όλους όσους προσπαθούμε να πράξουμε ανάλογα)…
Rock On (στις οθόνες)!!! 8)
Ποτε θα δειξει σε επαναληψη το σημερινο γτ τωρα γυρισα σπιτι κ το εχασα το καημενο?
Μπορεις ειτε να το κατεβασεις (δεν ξερω απο που) ειτε να περιμενεις να το ανεβασουν στο www.greektube.org
Δεν το ειδα σημερα, αυριο μεθαυριο θα το κατεβασω και θα το δω…:roll:
Το σημερινό μου άρεσε λιγότερο από το προηγούμενο αλλά ο Βασιλάρας είχε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από τις άλλες φορές οπότε νόου προμπλεμ! Και λογικά στο επόμενο θα γίνεται χαμός
(όταν έδειχνε ο ένας το σχεδιάγραμμα του απόδρασης του λέει ο άλλος: Έλα ρε Σκόφιλντ :lol: -οι γαμάτες / άκυρες ατάκες που λέγαμε 8) )
Kι εγώ το είδα σήμερα+μου άρεσε πολύ!Shadowcaster δε σε ξέρω προσωπικά βέβαια αλλά μου αρέσει ο ρόλος σου…έχει πολλή πλάκα!keep rocking!
Shadowcaster, επειδή παρατήρησα ότι πέρασε απ’ το μυαλό σου (όπως και κάποιων άλλων φίλων) ότι το συγχαρητήριο mail που σου είχα στείλει, μπορεί να ήταν προϊόν κάποιας πλάκας, θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Η άποψή μου ήταν απόλυτα καθαρή, διατυπωμένη με κάθε ειλικρίνεια. Μάλλον είσαι συγκρατημένος ακόμη και δεν έχεις εκτιμήσει ότι έχεις κάνει «γκελ» σε πολύ κόσμο μετά την προβολή των πρώτων τριών επεισοδίων της σειράς. Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Καλή συνέχεια.
Βασιλη ΜΠΡΑΒΟ>
Ειλικρινα εγκρινω η σειρα τσακιζει.Ειναι πολυ καλη και μαλλον η καλυτερη του MEGA φετος :offtopic: (Ειλικρινα με απογοητευσε αυτο το καναλι.Απο εκει που εχεις ενα 50-50 και ενα ακρως συμοαθητικο singles φετος δεν λεει τιποτα. το singles ειδικα εχει γινει ΑΗΔΙΑΑΑ!!! Ακου η αντιγονη mayhem. Μηπως τη λενε και Dodheimsgard???Και πολυ αστυνομικη ιστορια-ιντριγκα κλπ μας το κανανε.Ο 1ος κυκλος ανεπαναληπτος.κριμα ηταν ωραια σειρα):offtopic:
Συνεχιζοντας θα ελεγα οτι ο συμφορουμιτης Βασιλης εχει δωσει ρεστα.3 ατομα απο τον ιδιο φραπε???ΓΑΜΑΤΟ!!!Γενικα οι ατακες και ο τροπος του ειναι γαματοι.Πολλα συγχαρητηρια και περιμενω και καλυτερα τωρς που απ’οτι φαινεται αρχιζει το μπερδεμα.
ΥΓ Προς sofi-k στην Τζενη (με 1 και 2 ν) υπαρχει προτεραιοτητα που μπορει να σου βεβαιωσει και ο ιδιος ο Βασιλης.Καθιστε καλα μη σας ΤΣΑΚΙΣΩ!!!:lightsabre:
ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΛΑ!!!
Πολύ καλό και το 3ο…Καλά ο καυγάς για τα λεφτά ήταν θεικός…
Μ’ αρεσε πολύ και η ατάκα από το back to the future…
Εγώ πάλι δεν το φχαριστίθικα … θέλω μάλλον κανα 2 ορο επισόδιο …
και βασίλι πάλι λίγω σε είδαμε αλλά τα έσπασεσ…
αγαπημένη ατάκα (σκηνή βασικα)… εκείσ το αυτοκίνητο που κοιτάζεσαι στο καθρευτάκι σε μια φάση “καλα είμαι πολύ γαμάτοσ τελικα…” :lol: :lol:
Όντωωωωωως! :lol3: :lol3: Πολύ τυπάκι :lol3:
Shadow, και γαμω τους ρολους εχεις παντως…8)
Το τριτο ειναι το καλυτερο πιστευω, μ ε δ ι α φ ο ρ α απο τα υπολοιπα…
Αλλα το κοψανε πανω στο καλυτερο γαμωτο…
Υ.Γ. Βαλε τη Mατικα να γραφτει στο ροκινγκ… Ιντερνετπεφτουλες εν δραση…
Ρώτα την Ματίκα αν ακούει scorps ω ρε.
είναι σίγουρα σκορπιονίστρια.8)
Πολλα μπραβο και παλι Βασιλαρα!!!
Απεκτηη σκηνη με τον ‘‘ξαδερφο’’ σου και αυτη με τον ‘‘πατερα’’ σου και τον ‘‘ξαδερφο’’ σου στο εργοστασιο…
Και παλι πολλα συγχαρητηρια!!!
ΥΓ:δεν πιστευω ο ‘‘ξαδερφος’’ να σε χτυπαγε στ αληθεια…θα τον σκισω…:lightsabre:
ΑΑΑ!!! ελα σε καμια συναντηση ροκινγκ…please…
Χαιρομαι που αποδοθηκε δικαιοσυνη και προτεραιοτητα στο θεμα της Τζενης.Ειναι ενα φλεγον κοινωνικο θεμα που απασχολει πολυ κοσμο και καλα θα κανει να σταματησει να ασχολειται γιατι τη Τζενη την εχω κλεισει αποκλειστικη!!!Ετσι για να σκασετε κουφαλες
Τελος παντων ευχαριστω το μπαμπα μου τη μαμα μου το πισι μου και το ροκινγκ.γκρ να’ουμ για την μοναδικη ευκαιρια να μπορω να κρινω το γνωστο σηριαλ Μπιγκ Μπανγκ και να χτυπησω και το τηλεφωνακι της αστερος
Μπαι ντα γουει ειμαι και φαν των Ραπισμα ΒΜΧ μααααααααααααννννν.(το μπλουζακι motorhead τα εσπασε) Γιο!!!
Υ.Γ. Οχι δεν εχω παρει τιποτα βλεπω το βιντεο της πρων Nightwish τραγουδιαρας και με εχει επηρεασει αρνητικα.Τι αηδια ειναι αυτο το τραγουδι???Πολυ γλυκαναλατο.
ΠΟΤΕ επιτελους θα μου δωσεις αυτο το τηλεφωνο???Τοσα νταουνλοουντ λινκσσσσσσσσσσσσ σου εδωκα.
Δωροδωκεις τον Βασιλη; Ντροπη!8O [-X
Βασιλη αισχος δεν το περιμενα απο σενα…