καλά ναι,είχε φοβερές στιγμές.όλες με τις φωτογραφίες οι ατάκες του Λάζαρου,και οι ατάκες του Βασίλη εκεί με τον πατέρα…χοχοχο:lol: :lol:
έξυπνες…γενικά,παγαίνει όμορφα η σειρά
Πάντως εμένα μου αρέσουν και οι μικρές άκυρες ατάκες. Π.χ. στο πρώτο επεισόδιο ρωτάει η μία στο κομμωτήριο “Πόσο ήρθε το Σαχτάρ-Λιλ;”, ενώ σήμερα ο ταξιτζής λέει (κάπως έτσι) “Θα τρέχαμε γρήγορα αν ήμασταν ο επιταχυντής ηλεκτρονίων / ποζιτρονίων του Cern” :bow2:
TZENH TZENH TZENHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!
Θ Ε Α !!!
Τη λατρευω αυτη τη γυναικα.Κολλησα.
Σας τη χαριζω τη Ματικα.
Χτες το είδα, και επιτέλους κατάλαβα ποιος είναι ο Βασίλης!
Πολύ γέλιο έχει το ύφος του, πάρα πολύ καλός, μπράβο!!! :lol:
Βασικα ο διαλογος του Βασιλη με τον πατερα του ηταν και για μενα η πιο γαματη σκηνη του επεισοδιου.:thumbup:
Respect στο τενις του Wii!!! To ειχε ενας φιλος στη Γλασκωβη το καλοκαιρι και λιωναμε με τις ωρες, απιστευτα γελια!:lol: :lol: :lol:
Επειδή το έχασα το χθεσινό πότε είναι η επανάληψη;
Όλα τα λεφτά ο υπναράς φαντάρος.:lol: :lol3:
Πολύ καλό και το χτεσινό περινένω περισότερα πάντος …
[SPOILER]δεν σασ φάνικε σαν να τελοίωσε κάπως γρήγορα ???
[SIZE=“1”]ή απλά πέρνούσε καλά η ώρα ?!?!?!?[/SIZE][/SPOILER]
Hταν και το χθεσινο φοβερο…η σκηνη της μερας…ο Βασιλης με τον πατερα του…και η Βασω που πετξε την τουρτα στο προσωπο του Νικου…και οι δυο σκηνες πολυ γελιο…:lol: :lol:
Βασιλακη…παντα τετοια…εισαι ΘΕΟΣ:bow: :respect:
Moλις ειδα κι εγω το πρωτο επεισοδιο.
Μου αρεσε αρκετα και ειχε ωραιες ατακες.Ο αλλος που θελει να αυτοκτονησει εχει απιστευτη φατσα :lol:
Ο Μπιλ δεν επαιξε πολυ,αλλα η σκηνη στο βιντεο κλαμπ ειχε πολυ γελιο.
Θα κατεβασω και το 2ο λιαν συντομως.
Καλημερα στο φορουμ.
Ξυπνησα με διαθεση σημερα και ειπα να φορεσω την αγαπημενη μου κουκουλα και να αναλαβω το θαψιμο του αγαπητου κατα τα αλλα Βασιλη.
Οσον αφορα (νατα νατα) το επεισοδιο η αληθεια ειναι οτι παρα τις σατανικες και σκοτεινες μαυρες και αραχλες διαθεσεις μου μου αρεσε αρκετα.Σειρα με ατακες καλογραμμενη δεν σε κανει να βαριεσαι και κυριως αυτο που λατρευα και στο 50-50 κουλες σκηνες και ατακες με καμια σχεση με το σεναριο πχ ποζιτρονικος επιταχυντης κλπ κλπ κλπ.
Οσον αφορα το συμφορουμιτη Βασιλη εχω να του δωκω συγχαρητηρια. Ο αδεκαστος κριτης Μπαρας…,ωπα ωπα μπερδευτηκα εγω ενοουσα, λατρεψε το ρολο του Βασιλη.Ειδικα ο διαλογος με τον πατερα ηταν ολα τα λεφτα.Η ατακα δεν κανω παρεα με αυτους που τα παρατανε ευκολα ηταν θεικη.Μπραβο λοιπον στο Βασιλη. Και εις ανωτερα και το σηριαλακι βλεπω ανεβαινει και θα φτιαξει ακομα πιο πολυ.
Οσον αφορα τη Τζενη ενα εχω να πω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.Βασιλη δικιο εχεις ειναι ολα τα λεφτα η κοπελα.Θ Ε Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Υ.Γ. Αν θες να κατεβασεις τα επεισοδια:
Torrents
hxxp://www.blue-whitegt.com
hxxp://www.greek-tracker.com
Rapidshare
hxxp://www.greek-fun.com
Ποιο ειπαμε ειναι το τηλεφωνο της κοπελιας???Αυτης της τζενης μωρε!!!
ειδα το πρωτο επεισοδειο σε επαναληψη την κυριακη το πρωι!
πολυ πλακα ειχε! ωραιες ατακες!
Ο λοχαγος ολα τα λεφτα! μου θυμησες τις ψωναρες που ειχαμε κ εμεις!
Λοιπον ειδα και το 2ο επισοδειο και τα εσπασε και αυτο. Απιστευτες οι ατακες του Βασικη στον πατερα του οπως και κορυφη οι καμμενοι φιλοι του. Η ατακα με τον Ρομπιν τα εσπασε. Ο Καλαιτζιδης μπλιετ ειναι κορυφη οπως και ο Μπουντουρης οσονουπω ταγματαρχης και εν ευθετω χρονο συνταγματαρχης.
Αγαπητέ Βασίλη Παπαδημητρίου, παρακολούθησα τα πρώτα δύο επεισόδια του «Big Bang». Η εξαιρετική παρουσία σου στη σειρά με οδήγησε στο ν’ αναζητήσω στοιχεία για σένα στο διαδίκτυο κι έτσι βρέθηκα σ’ αυτό το forum. Θέλω πραγματικά να σε συγχαρώ, γιατί ξεχώρισες υποκριτικά και μ’ ανάγκασες να μπω στη διαδικασία να σου γράφω αυτήν την ώρα (κάτι που κάνω για πρώτη φορά). Πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για τον τρόπο που ενσαρκώνεις (και απογειώνεις) τον ρόλο σου, αλλά γιατί δείχνεις ότι «το ‘χεις» αυτό το… κάτι που χρειάζεται ένας νέος ηθοποιός. Είσαι μικρός ακόμη και βρίσκεσαι στην αρχή, αλλά είμαι βέβαιος πως αν δεν πάρουν τα μυαλά σου αέρα με την επιτυχία (την οποία δεν θ’ αποφύγεις!), θα κάνεις καριέρα στον χώρο, αν και γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι τρομακτικά δύσκολος! Καλή συνέχεια σου εύχομαι…
Δευτερο ακαουντ του χρηστη shadowcaster. Να ελεγχθει η ip.
Μηπως με γελουν τα ματια μου???8O
Λεντ, ισως να εχεις δικιο…:-k :roll:
Σαντοου, οι πυλες του Χολιγουντ ανοιγουν σιγα σιγα…
Το είδα και εγώ το 2ο…Πολύ καλό…Μάλλον το μονο φετινό σήριαλ που βλέπεται ευχάριστα…
πάντως η σειρά μέχρι τώρα πατάει χάμω το s1ngles που με έχει κουράσει πλέον…
πάμε γερά απόψε στη 23:00
Συμφωνω, πολυ καλυτερη…Μεχρι στιγμης τουλαχιστον, στο Singles το γυρισαν στο μελο, πφ.