Ένας rocking θεατρίνος στην TV

Καλα μην υπερβαλουμε κιολας με 2 λεπτα σε ενα επεισοδιο.Πλακα ειχε το σκετσακι στο βιντεοκλαμπ (ειδικα η Λια η Χουφταλια ηταν ολα τα λεφτα) αλλα ειπαμε.Οχι επειδη ειναι μελος. Το παιδι φανταζομαι θα θελει να δει ειλικρινεις και τιμιες κριτικες για να ξερει τι του γινεται.Και απο τις απαντησεις του εδω μεσα δειχνει οτι δεν ειναι και καμια ψωναρα.

Εγω θα κρινω μετα απο 2-3 επεισοδια και θα ειμαι αντικειμενικος σκληρος αυταρχικος απολυταρχικος και γενικα γ@μ0 και δερνω κριτης :stuck_out_tongue:

Η αρχη ηταν καλη παντως.

ΜΠΡΑΒΟ στον Βασιλη

Τη “Μαργαριτα” ποτε θα τη γνωρισουμε?:roll:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Ντροπη.Και μονο που με συχτηριζεις πρεπει να μου γνωρισεις την Πηνελοπη (υπεροχο ονομα).Ξερεις τωρα εσυ ενα πολυ καλο παιδι ψηλος μελαχροινος φοβερο ατομο σου λεω τον ξερω χρονια κλπ κλπ κλπ.

Μου φτανουν ολα αυτα που ειπες παντως.Καλα τετοια κοπελα ελευθερη???Για στειλε σε πμ το που συχναζει και παμε για ενα καφε.Κερναω αποψε εγωωωωωωωωωωω!!!(σκυλοροκα ε σκυλοροκα)

Οσον αφορα την κριτικη ( αυτο το οσον αφορα το λεω τοσο πολυ που θα μου το κολλησουν οπως εσενα το _ ) φυσικα και θα περιμενω να δω πιο πολλα επεισοδια.Μπορει να μην σε ξερω αλλα ειμαι λιγο χυμαδιο οποτε να περιμενεις κριτικες κολαφους ανα επεισοδιο.

BTW Νομιζω οτι ενα καφεδακι με την Πηνελοπη :youwish: θα μπορουσε να αυξησει τις θετικες μου εντυπωσεις οσον αφορα (αντε παλι) τη σειρα :yesmaster:

εννοούσα ότι μου άρεσε σαν χαρακτήρας. είναι ο πιο διαφορετικός, λίγο αλλού. οι υπόλοιποι είναι λίγο πιο συνηθισμένοι. θα δούμε παρακάτω.

Τελεια τωρα εχω να μαντεψω μονο τα υπολοιπα 6 νουμερα.Μονο κατι ψωροεκατομμυρια συνδυασμοι.Το χω Το χω.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ROCKING???Μονος μου τη θελω μονος μουυυυυυυυυ.She’s mine my own my ppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrecioussssssssssssssssssssssssssssssss!!!

Τωρα αμα σκασει μυτη και με μπλουζακια που ανεφερες.Ε εχε και εναν απινιδωτη προχειρο γιατι δεν θα το αντεξει η φτψχη μου καρδια.

Οσον αφορα (και ειπα δεν θα το πω???) τις κριτικες σαν να γινονται ολο και καλυτερες.Να εισαι σιγουρος οτι θα σου στειλω πμ με την αναλυτικη κριτικη μου.Δεν ειναι ο σκοπος μου να κραξω η οτιδηποτε.

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ρε, πολυ καλη η σειρα!!:thumbup: Αν και εχω κοψει αρκετα χρονια τις διπλωματικες σχεσεις με την TV (η τελευταια σειρα που “παρακολουθουσα” ηταν το 10 λεπτα κυρηγμα, απο τοτε μονο μπαλα και καμια ταινια αν βαριεμαι να παω DVD club) αλλα τωρα περιμενω να ξαναρθει Τριτη!!!:lol:
Οπως ειπε και ο Maiden καποιες ατακες που ακουστηκαν ηταν ολα τα λεφτα! Προσωπικα γουσταρα τρελα τον τσαμπουκαλεμενο χαρακτηρα της “Μαργαριτας” που τα εχωνε χυμα σε ολους!:lol: :lol: Επισης eternal respect στον “Λαζαρο” που πανηγυρισε μπροστα στα μπουτρα της “γκομενας του” τη γκολαρα του Σαλπι και μετα χωρισανε!!!:respect: :respect: :lol3:

Τριτη δεν ειδα το κανονικο επεισοδιο γιατι ειχε μπαλα.
Πριν λιγο τελειωσε η επαναληψη στο μεγκα.
Αρκετα καλη μου φανηκε.Κατι με κρατησε να την δω.
Ο ρολος του συμφορουμιτη μας θα κριθει οταν παιξει περισσοτερη ωρα.
Οτιδηποτε εχει αναφορα στην ταινιαρα απλα :respect:

την αιωνια λιακαδα εννοω…

Με το “7 κρονια τιμπετ” ξερενεσε εριξα τον καλυτερο υπνο…
θεος ο υπναρας στο στρατο!:lol:

κ εγώ το είδα αργότερα από το κανονικό λόγω δουλειάς κ μπάλας…

λεπόν

η σειρά έχει όλα τα συστατικά για να γίνει επιτυχία : νεανική, φρέσκια, ωραία αγόρια, πολύ ωραία αγόρια (=Βασιλάκης) κ πολύ πιο πιο ωραία κορίτσα. ότι πρέπει. Αγαπάμε Θάλεια κ θέλουμε να την αγγίξουμε ! Ειδικά τον ζορικοκουλτουριάρικο εαυτό της…

Ο Βασιλάκης ήταν καλούλης… Αλλά εγώ που τον έχω δει θέατρο λέω πως έχει ακόμα πολλλλλάαααα να δόσει. Σαν την ΑΕΚ ένα πράγμα : κέρδισε κ με μέτρια μπάλα. Τον είδαμε πολύ λίγο κ προσωπικά στεναχωρήθηκα. Πάντως το πιστεύω κ το ξαναλέω πως το παιδί έχει πολύ ταλέντο κ όταν του δώσουν γήπεδο να παίξει θα μαγέψει !

Πολύ καλή αρχή πάντως. μόνο κ μόνο για την αναφορά στην Λιακάδα, θα το βλέπουμε…

Ωστε τελικα δεν αρεσει μονο σε εμενα και σε 2-3 αλλους :lol:

Λατρεμενη ταινια ρε.:bow2: :cry: :respect:

τι θα δούμε στη 11 σήμερα στο mega?8)

σήμερα δεν είναι ρε?:-k

Ναι, 2 επεισοδειο…

Θα δουμε και τη Ματικα8)

ε,ναι,γιατί για ποιο λόγο θα το βλέπαμε?:-k

Αχαχα!
Ο Μοτζίλα και ο Χειρότερος!!! :smiley: :lol: :lol:

τα έσπασε η ατάκα που λέει με χαζό ύφος ο “ψηλός που έχει παίξει στους singles” ότι έκανε τον Ρόμπιν:lol: :lol:

Τέλειο, τέλειο!
Τρελή ατάκα της Βογιατζάκη: “Το να σου πει θα σ’ αγαπάω για πάντα είναι το ίδιο με το να του πεις θα είμαι σε 5 λεπτά έτοιμη” :lol:
Καλά, τι μαγκιά ήταν αυτή με το τέννις και το τηλεχειριστήριο; Ζήλεψα :stuck_out_tongue:
Βασίλης θεός και πάλι + Θάλεια σε αγαπάωωωωω!!!

Εγω πεθανα εκει που του λεγανε οτι ειναι υιοθετημενος κι ο αλλος ο ακυρος “Πειτε τυρι”.:stuck_out_tongue:
Βασιλης/Μαργαριτα/Βασω θεοι.

_Πρώτον, σε αυτό το επεισόδιο ο Μπίλης φόραγε μπλούζα Black sheep of the family, οπότε εύγε που οι μπλούζες δεν είναι τελείως μη ροκ :stuck_out_tongue:

_Δεύτερον, η καλύτερη ατάκα παιδιά, ήταν του Βασίλη. Είναι εκεί που ο πατέρας του τον ρωτάει τι κάνει ένας φίλος του που είχε μπει για αποτοξίνωση και ο Βασίλης απαντά “Με αυτόν δε κάνω πια παρέα. Δε θέλω δίπλα μου άτομα που τα παρατάνε εύκολα” :lol:

_Το 2ο επεισόδιο δε συγκρίνεται με το πρώτο. Το επίπεδο και η συχνότητα των αστείων ανέβηκε κατακόρυφα. Εύχομαι ακόμα εντυπωσιακότερη συνέχεια!

_Δηλώνω φαν του Βασίλη και αποδεικνύω τη λατρεία μου με την κάτω παύλα!