Ένας rocking θεατρίνος στην TV

May the force be with Vasilis. Καλη αρχη.:smiley:

Αναμένω να το δω :-)))

σε ποιο καναλι??

Μεγκα…

Edit:

Απο το megatv.com

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Ο Λάζαρος, φαντάρος στο 13ο τάγμα πεζικού στη Λάρισα, γνωρίζεται με το Νίκο που μόλις έχει φτάσει στο στρατόπεδο με μετάθεση. Η Μαργαρίτα, κόρη του αυστηρού διοικητή τους, βρίσκεται στο πατρικό της, για να ζητήσει δανεικά από τη μητέρα της για το Video Club που διατηρεί με τον αδελφό της. Η Βάσω, πρώην του Λάζαρου και νυν κοπέλα του Νίκου, ετοιμάζεται με την κολλητή φίλη της στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον καλό της. Ο Λάζαρος και η Μαργαρίτα γνωρίζονται επεισοδιακά όταν ο πρώτος την κλείνει με το αυτοκίνητό του. Μια συνάντηση που υπόσχεται πολλά αφού οι δυο τους έχουν ένα κοινό: την ίδια αγαπημένη τους ταινία. Big Bang και η ιστορία ξεκινάει…

όλοι έτοιμοι?αρχινάει ω ρε

Πω πω ρε, θεότητα η Ματίκα:!:

αχα8)

Ποια ειναι δαυτη?:-s

Μόλισ τελοίωσε πολύ καλό για αρχή αναμένω να μπλεχτούν περισότερο στην συνέχεια:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

I beg your pardon ???

Λοιπον η σειρα ειναι αψογη με ολη την συμασια της λεξεως…Πολλα συγχαρητηρια στον Βασιλη μας…
Ειναι αψογος οπως αωογη και η ξανθια κοπελια οπως και ο Λαζαρος με τον συνταγματαρχα…
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ!!!
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΟΚΙΝΓΚ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!
ΕΥΓΕ!!!:smiley: :respect: =D> =D> =D>

ΜΑΡΓΑΡΗΤΑ…ΩΡΕ!!!:smiley: :smiley:

Α, το Ριτακι λετε???

Καλα, η κοπελα πολυ τοπ…

Πιστευω θα την εφερει ο μπιλυς σε κανα μιτινγκ…:roll:

Και λίγα λες… :vibrate: :naughty:

Έχασα πάσα ιδέα… [-X

Το πρώτο επεισόδιο ήταν απλά κορυφαίο!!! =D>

Πολύ γέλιο και φοβερές ατάκες! :thumbup:

“Λία η χουφταλία”!!! :lol3: Χαχα! Χρόνια είχα να το ακούσω! :lol:

Ειδικά σε όσους έχουν πάει στρατό ίσως να φαίνονται ακόμα πιο αστεία κάποια πράγματα, γιατί όλο και κάτι μας θυμίζουν… 8)

Θεα η Ματικα. Φανταζομαι ο “Βασιλης” θα χωθει στο Μαργαριτακι στην συνεχεια.:stuck_out_tongue:
Πολυ καλη αρχη, μ’αρεσει επισης ο Συνταγματαρχης και η ολη φαση με τον στρατο.:stuck_out_tongue:

Κι εμένα μου άρεσε πολύ, σε 2-3 σκηνές λύθηκα! Και συνήθως τέτοιες σειρές ανεβαίνουν σιγά σιγά, όχι από τα πρώτα επεισόδια. Οπότε θα καλοπεράσουμε!
Βασιλάρα είσαι Θεός λέμεεε!! :smiley:

καλή και η σειρά,καλός και ο Βασίλης,άντε,γερά και δυνάτα:wink:

Ανυπομωνω να το δω και εγω!!! Απο οτι βλεπω αρεσε σε οσους το ειδαν!! Καλη φαση!

Συγχαρητήρια, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.:slight_smile:

πολυ καλη η σειρα.Ειδικα για οσους εχουν παει φανταροι βγαζει πολυ γελιο (λοχος - ακυρο λοχος - ακυρο ελιωσα μιλαμε θυμηθηκα πολυ θητεια).Μπραβο στο καστ , σκηνοθετες κλπ.Ωραιος και ο shadowcaster kai αν και στη σειρα πιο πολυ για 50centcaster δειχνει εμεις ξερουμε το αμαρτωλο μεταλλικο του παρελθον.

@ shadowcaster: Φιλε ποια ειναι η κοπελια που παιζει την κολλητη της Βασως??? Αυτη με το μαυρο φορεμα που ολο για σεξ ελεγε.Μιλαμε εχω παθει πλακα!!!Απιστευτο παιδι.

Edit: Τη βρηκα. Πηνελοπη Αναστασοπουλου. Ειναι και απο κοντα τοσο κουκλα??? Κουτσομπολεψε την shadowcaster

Νομίζω ότι ο Βασίλης είναι ο πιο γαμάτος χαρακτήρας στη σειρά.
πολύ καλό!
:thumbup: