Ένας rocking θεατρίνος στην TV

Ο κάρβου για να κρύψει πόσο ιντερνετοπέφτουλας είναι, μόλις βλέπει αρσενικό γιούζερ να απευθύνεται σε θηλυκή γιούζερ, αποφασίζει: “ιντερνετοπέφτουλας” :lightsabre: :razz:

Μην τον ακούς Βασίλη_, βάλε εσύ την μπλουζίτσα Τool και άστον τον ζηλιάρη. Κατά βάθος ακούει Σκόρπχιονς και στενοχωριέται που τον πειράζουν οι άλλοι στο φόρουμ.

Η πρεμιέρα πότε είναι; :stuck_out_tongue: Κανείς δεν ξέρει, τόσες σελίδες τόπικ και τελικά τη σειρά θα τη χάσουμε :lol: :lol:

δεν το έπιασα αυτό…:-k

Μα ρε Ντεχτερ εισαι ντιπ χαζο. Το ειπα ποτε ειναι, να ψαξεις να το βρεις.-

Πες τα ρε σόφικ, όχι που μίλησε και ο καμένος μαθηματικός.

@λεντ, αυτά τα επικαμπύλια που λέγαμε θα μου τα εξηγήσεις ε; :smiley:

@ροδόλφο, νταξ μωρέ μια πλάκα κάναμε πχια. Κατά βάθος τους λατρεύω τους Σκορπχιονς (#-o προσπάθησα πάντως).

έχω αρχίσει να σε μισώ:-s

Το σαητ του Μεγκα λεει για Τριτη 11 η ωρα.-

Ντεχτερ θα σε βοηθησω γιατι πανω απ’ολα ειμαι καλοψυχος κι ανωτερος.

8O 8O

Αυριο??

Πρεμιερα???

:vibrate: :vibrate: :vibrate: :yahoo:

Απο Οκτωβριο αρχιζει το νεο προγραμμα ντε.

#-o #-o

Τσαμπα χαρες λοιπον…

Ωραία, βάζουμε υπενθύμιση και ενημερώνουμε φίλες και φίλους να δουν όλοι να κάνουμε και νούμερα :smiley:

Shadow, πετα και καμια ατακα για το rocking, γκριζα διαφημιση κι ετσι…:stuck_out_tongue:

Mικρή Νικολέτα αχαχαχαχαχα. Καλώς ρε, αφού είστε αγαπούληδες δεν ξαναγκρινιάζω :stuck_out_tongue:

¶ντε ρε καλή επιτυχία και εμείς θα είμαστε μαζί σου!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Συμφωνα με εγκυρες πηγες ο Βασιλης ερωτοτροπει με ομορφη συμπρωταγωνιστρια σε σκηνη του σηριαλ αυτου!!! Ολοι οι μπανιστηρτζηδες στις επαλξεις!

Να το ανεβασεις σε κανα τορρεντ να σε δω κι εγω :slight_smile:

Λογικα θα ανεβαινει στο greek-tracker.com.

Σημερα στις 23:00 για να μην ξεχνιομαστε…8)

Έτσι ρε! Απόψε η δύναμη των ΟΥΜ είναι μαζί σου, σαντοουκάστερ παύλα.

[-o<

Αποψε η δυναμη του φορουμ ειναι μαζι,κοντα στον φιλο μας…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

θΑ ΣΚΙΣΕΙΣ…:wink: :thumbup: :thumbup:

Βασικα εχει σκισει ηδη, το θεμα ειναι να σκισει η σειρα απο νουμερα οποτε…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!

εγω δεν θα το δω αποψε δυστυχως, αλλα θα το κατεβασω για να το δω αυριο…:stuck_out_tongue:

ο Βασίλης κάνει το Βασίλη?