Μπασκετοφατσες του rocking

Έχω να παίξω από κάποια καραντίνα, αλλά αφορμή έψαχνα για επιστροφή και την δώσατε.

6 Likes

Κερνάμε πριν :stuck_out_tongue:

Μπύρες πριν τον αγώνα; Καλά θα πάει αυτό. :+1:

2 Likes

Χόρτο πριν ή μετά; :herb:

1 Like

Απο το νερο του Τσιαρτα, πιο μερακληςμας βγηκε αυτος.

O λαός μίλησε.

11 (; ) ενδιαφερόμενοι + μία fan.

Για να μετρηθούμε:

Σίγουροι (; ) - 8

tBL

@apostolisza8

@kbil

@RiderToUtopia

@ChrisP

@martian

@Lupin

@pantelis79

Tentative (; ) - 2

@osfp7 (δεν μένεις Αθήνα, αν κατάλαβα σωστά)

@eviL (βλέπουμε ψήφο, δεν έχουμε δει ενθουσιασμό, όμως!!!)

Άπειρες καρδούλες @Silent_Winter για την εμψύχωση και την πιθανή συμμετοχή στην κραιπάλη.

Παρακάτω οι επιλογές κλειστών, τις οποίες γνωρίζω εγώ:

Summary

Eurohoops Dome (Κηφισιά)
Έχω παίξει αρκετές φορές. Πολύ ωραίες και καθαρές εγκαταστάσεις. Γενικά, έχει πολύ κόσμο και αρκετές προπονήσεις ομάδων/ακαδημιών. Διαθέτει τρία γήπεδα. Ανήκει σε Παπαλουκά και Διαμαντίδη, αν δεν κάνω λάθος. Στα συν ότι έχει online κράτηση και διαθεσιμότητα και μπορείς να κλείσεις και για τη Λεόντειο στα Πατήσια (έχουν μία συνεργασία νομίζω). Στα μείον η απόσταση για όσους δεν μένουν ΒΠ και το γεγονός ότι καθημερινές το νωρίτερο slot που υπάρχει συνήθως είναι το 20:30-22:00 (όσοι έχουν πολύ πρωινό ξύπνημα, πιθανόν να σέρνονται την επομένη).

Λεόντειος (Πατήσια)
Βλ. και παραπάνω. Δεν έχω παίξει, αλλά γνωστοί μου που έχουν τιμήσει, μού έχουν πει τα καλύτερα.

Forty Love Sports Club (Κορωπί)
Την αγαπώ πολύ αυτήν τη φούσκα (πολύ όμορφος ο περιβάλλων χώρος). Σίγουρα δεν φτάνει την ποιότητα του Eurohoops σαν γήπεδο, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι είσαι μόνος σου (το λέω και για το ζήτημα του COVID). Πολύ καλά αποδυτήρια και καθαρά. Αν θυμάμαι σωστά, κλείνεται μόνο όλο το γήπεδο. Κι εδώ η απόσταση για τους ΒΠ είναι θέμα (αν και από Αττική Οδό, βολεύει εξαιρετικά). Στο μεγάλο συν, όμως, οι πολλές κοντινές επιλογές για κρεατικό περίδρομο αποκατάστασης, μετά το πέρας των αθλοπαιδιών.

All Stars Arena (Μαρούσι)
Πρόκειται για τα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, ουσιαστικά. Κάποτε μου έστελναν κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα της διαθεσιμότητας. Δεν έχω παίξει, αλλά τρίτα μέρη μού έχουν πει ότι είναι μία χαρά.

Basket time (Περιστέρι)
Θα ήταν η τελευταία μου επιλογή και μόνο αν ήθελα απελπισμένα να παίξω. Δεν το συνιστώ.

Δαΐς (Μαρούσι)
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε γίνει κάποια ζημιά από τον χιονιά (υποθέτω ότι διορθώθηκε). Δεν έχω παίξει, δεν έχω άποψη, δεν έχω ακούσει κάτι. Το βάζω σαν μια πρόσθετη επιλογή.

Κολλέγιο Ψυχικού (Ψυχικό)
Έχω συνάδελφο που πηγαίνει και παίζει. Μου έχει πει τα καλύτερα. Επιφυλάσσομαι για το αν μπορεί να κλειστεί άπαξ ή αν χρειάζεται πιο μακροχρόνια μίσθωση και για το αν χρειάζεται κάποιος από την παρέα να είναι απόφοιτος. Αν χρειαστεί, μαθαίνω.

Εγώ ετούτη την εβδομάδα έχω παιχνιδάκι (μετά από πολύ μεγάλη περίοδο απραξίας), αλλά για την επόμενη είμαι μέσα με τα μπούνια.

Από εκεί και πέρα, αν η παρέα θελήσει να παίξουμε “Μεθανιώτικα”, σε ανοικτό (λόγω COVID, κόστους κ.λπ.), θα τιμήσω πάραυτα, αν και δηλώνω ότι, πλέον, προτιμώ το παρκέ.

5 Likes

Για μονο ειμαστε ηδη κομπλε απο αριθμο ατομων, εφοσον μπορουν τουλαχιστον οι 6 εκεινη τη μερα.

Αν ειναι κλειστο βεβαια μπορουμε βεβαια να αποφασισουμε αν θα ειναι διπλο ή μονο αναλογα των αριθμο ατομων, πολλα απο τα γηπεδα νοικιαζουν και το μισο γηπεδο μονο.

Στην επιλογη κλειστο ή ανοιχτο εγω ειμαι ουδετερος, αρκει βεβαια το ανοιχτο να ειναι σιγουρο πως θα ειναι διαθεσιμo, αλλιως καλυτερα κλειστο για σιγουρια

Απο τα γηπεδα αυτα εχω παιξει μονο στο all stars (καλη επιλογη) και εχω ακουσει καλα λογια και για το eurohoops (φανταστειτε να πετυχουμε και μητσαρα ή papa-look).

Εγώ έχω παπούτσια μόνο για κλειστό, να πω την αλήθεια. Έπαιζα σε ένα τουρνουά πριν τον κόβιντ, αλλά σταμάτησα και δεν ξαναπήγα λόγω φόβου. Με γνωστούς όμως δεν έχω πρόβλημα να παίξω.

Απλά να μη βάλετε πολύ βαριές φανέλες γιατί δε θα μπορείτε να καρφωνετε

10 Likes

Εγώ ρίχνω μία τροχιοδεικτική πρόταση και πείτε και οι υπόλοιποι.

Παρασκευή, 27/5, βλέπω πλήρη διαθεσιμότητα (17:30-19:00, 19:00-20:30, 20:30-22:00, 22:00-23:30), επί του παρόντος, στο Eurohoops για το μισό γήπεδο εννοείται (δεν μας βλέπω να μαζευόμαστε δέκα / θεωρώ πιο πιθανό το 3-3 ή 4-4). Καλύτερα, βασικά, για μονό αρχικά.

Προσωπικά κι εγώ τα είχα «στάξει» για παπούτσια και τα λυπάμαι για εξωτερικό χώρο (μία φορά τα έχω φορέσει σε ανοιχτό). Τώρα, από το ζήτημα της ασφάλειας (για τον COVID εννοώ), ΟΚ, αβεβαιότητα και άγχος θα υπάρχει πάντα. Προσωπικά, συνεχίζω να κάνω κάνα test, μέσα στην εβδομάδα (λόγω και σύστασης από την εργασία) και σίγουρα θα χτυπήσω ένα πριν έρθω στο παιχνίδι.

Παρακαλώ πολύ όπως το ζήτημα της φανέλας παραμείνει εκεί που ανήκει… Στο ποδοσφαιράκι!

Τον Παπαλουκά τον έχω πετύχει. Τον Μητσάρα -δυστυχώς- όχι.

2 Likes

Εμένα αυτό το 22.00-23.30 πολύ με ψήνει, αλλά και νωρίτερα fine by me…

Προτιμώ διπλό, αλλά εννοείται πάμε μονό, εφόσον δεν μαζευόμαστε 10άδα + κυρίως να ρολάρουμε λίγο μεταξύ μας, μιας και δεν έχουμε ξαναπαίξει παρέα…έτσι ώστε αν είστε όλοι οκ με ανάσες κτλ, την επομένη πάμε και για διπλό…

Για covid επίσης fine by me, εμβολιάκια τσεκ, βαράω και εγώ ένα self νωρίτερα και κρέμα!

Εννοείται τέλος, όποιος έχει θέμα με αποστάσεις, τον μαζεύω με το αμάξι και τον γυρίζω κιόλας, να εξυπηρετηθούμε όλοι…

Υγ. Έχω τα καλά παπούτσια του παρκέ στο Ηράκλειο γμτ, αλλά κλαιν μαιν τώρα, θα παίξει παραδοσιακό hood-άτο Precision III

Ανάλογα την μέρα/ώρα (και μέρος) παίζει να το ψήνω κι εγώ αν παίζει χώρος.

3 Likes

Soen :wink:

Εγώ ποτέ δεν είχα μπασκετοπαπούτσια, πάντα χύμα στο κύμα. Ούτως ή άλλως πάντα έπαιζα με φίλους, ποτέ σοβαρά.

Είτε ανοιχτό είτε κλειστό δεν με νοιάζει (σε κλειστό δεν έχω παίξει ποτέ!), Παρασκευή 27/5 ακούγεται τέλειο για το δικό μου πρόγραμμα. Παώ παντού επίσης, no prob και σε αυτό.

Να πω πως δεν θυμάμαι πολλές φορές τέτοια συμμετοχή και όρεξη για φορουμικό μπασκετάκι, αν μαζευόμασταν 8 συνήθως κάναμε πάρτυ :stuck_out_tongue:

Κι εγω δεν μπορω την αλλη Παρασκευη (27/5) θα ειμαι εκτος Αθηνας :frowning: Σαββατο ή Κυριακη (28-29/5) κατα 99% μπορω.

Οσον αφορα την τοποθεσια και εγω παω παντου (εντος Αττικης ε :stuck_out_tongue: )

και 28-29/5 μπορώ επίσης -προφανώς-, από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site, είδα ότι έχει ώρες για το μισό γήπεδο πχ Σάββατο 28 του μήνα, από τις 16.30 και μετά μέχρι τις 00.00…

ίσως @The_Black_League να το δούμε καλύτερα για Σάββατο 28 ή Κυριακή 29, να μπορούμε όλοι γιατί όντως ίσως η Παρασκευή να είναι περιοριστική για αρκετούς…

(επίσης έχω κάτι γενέθλια 28 του μήνα που κάνω κρα για να μην πάω, ενώ το όλο story ‘‘ρε αγάπη μου, αν δεν πάω όμως να παίξω με τα παιδιά, δεν θα βρουν αντικαταστάτη και τους χαλάω όλο το παιχνίδι’’ περνάει αβέρτα στο Lupin-έικο :stuck_out_tongue: )

4 Likes

Εγώ μέσα.

Πρότεινα αρχικά Παρασκευή για να μη δεσμευτεί ώρα το Σ/Κ.

Edit: Μάγκες, 28/5, τελικός ChL, σωστά; Θα μπορούσε να παίξει το 18:00-19:30 για άνετη επιστροφή και παρακολούθηση του παιχνιδιού.

1 Like

Καλά τα λες για τον τελικό. Προσωπικά και για Σάββατο πριν το ματς και για Κυριακή (δεν έχω κάποια προτίμηση στην ώρα) είμαι μέσα.

Γενικά είμαι παιδί του κέντρου εγώ οπότε θα προτιμούσα, αν πάμε όντως σε κλειστό (ό,τι θέλετε, ας ξαναδούμε και διχτάκι που δεν είναι από σίδερο :stuck_out_tongue: ) προς hood Πατησίων και Λεόντειο, αλλά μικρό το κακό αν σας βολεύει την πλειοψηφία αλλού είμαι ευέλικτος.

Από παπούτσια κομπλέ εγώ ό,τι επιλεγεί, ενώ ΣΚ 28-29/5 μου φαντάζει ιδανικό, δεν βλέπω και κάποιο λάιβ που να με καίει.

Να ρίξω στην κουβέντα απλά πως εγώ από Δ.Προάστια ξεκινάω και προσφέρω μετακίνηση είτε σε κάποιον από εδώ γύρω είτε σε κάποιον στην πορεία.

1 Like