Μπασκετοφατσες του rocking

Εσύ πώς θα οδηγείς με το φράκο;

6 Likes

Εδώ που έχουμε φτάσει έρχομαι και με τα πόδια για να ρίξω λίγο ξύλο ακόμα σε @apostolisza8

3 Likes

Αν κάποιος δεν έχει όχημα και τον βολεύει να βρεθούμε οπουδήποτε στην Κηφισίας ή σταθμό Κηφισιας πείτε μου

1 Like

Μην λαχανιάσεις πάντως από το περπάτημα, θα πρέπει να κυνηγάς μετά :stuck_out_tongue:

1 Like

Μίλησα με φίλο, παλιό ποδοσφαιρικό συνοδοιπόρο Lupin και dude μεταξύ άλλων και λέμε να έρθουμε να παίξουμε κι εμείς αν το εγκρίνει η σύγκλητος. Έχει μπασκετικό παρελθόν, αλλά μην ανησυχείτε, θα τον ματσαρω εγώ που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να τον σπρώχνω αντιαθλητικά και να το δέχεται.

4 Likes

Πολυ κλο κλο κι αυγο τιποτα, περιμενουμε να σε δουμε.

6 Likes

Οι Team Red θα δώσουν για τη μεταγραφή μια ζαμπονοτυροπιτα με σάλτσα και ένα μιλκο και θα πάρουν μεταγραφή περήφανη τον @osfp7 όταν έρθει Αθήνα

2 Likes

Μετά τον αγώνα όμως, γιατί αν του τα δώσουμε πριν θα τη βγάλει τουαλέτα.

4 Likes

Τίμιο 3ποντο είχα με 3/6 αλλά έχασα 3-4 λει απ μονος μου δεν μπορω να σας κατεβω έτσι :stuck_out_tongue:. Χώρια που είμαι νέο παιδί και με μόνο 1,5 μήνα αποχής και γύρισα σπίτι λες και ήμουνα 6 μήνες όμηρος στην Κανταχάρ

με συγκινεί η κόκκινη ομάδα και μόνο με το μίλκο είχα κλείσει

Άστο να το πω εγώ :joy:

5 Likes

Παίζεις και μπάσκετ; Τι άλλα ταλέντα μας κρύβεις;

ΥΓ. Εννοείται να έρθετε.

3 Likes

Τίμιο 4on4 ενόψει, μετά από συμμετοχές @mrbeast και @dude.

Αν βγουν και άλλες δύο σήμερα-αύριο (@ktn και @outshined, ίσως;), πάμε για διπλάκι.

Καθότι άπαντες Πληβείοι, δεν τίθεται κανένα θέμα συγκλητικής εγκρίσεως. Άπαξ και δηλώσατε πρόθεση, θα συμμετέχετε!

Συναγωνιστές της Team Red, ΟΚ δώσαμε το όνομα, αλλά βλέπω ότι γινόμαστε σιγά-σιγά “σφηκοφωλιά” οπαδών της “ακατανόμαστης” ομάδας :face_with_raised_eyebrow: (ενδεχομένως και δάκτυλος του @ChrisP αυτό); Having said that, ο @osfp7, εφόσον δέχτηκε την “πλούσια” προσφορά του RtU, αναμένεται με θέρμη στις αγκάλες των -έως τώρα- dominators.

Edit: Παρανόησή μου. Τώρα κατάλαβα ότι θα έρθει MrBeast με φίλο του (όχι με dude). Άρα, dude εκκρεμεί.

4 Likes

Όλα σχετικά είναι ρε. Κάποτε σούταρα κατά ριπάς, τώρα το σουτ μου έχει “σπάσει”. Κάποτε έτρεχα πικ εν ρολς, τώρα παλεύω να δώσω ένα σωστό σκριν. Εντάξει όχι σε τέτοια υπερβολή, αλλά αν το αφήσεις το μπασκετακι, σε αφήνει. Θα μετρήσουμε την Κυριακή τις δυνάμεις μας, να δούμε πώς στεκόμαστε και κυρίως να τα περάσουμε φίνα!

3 Likes

Πάμε μια σούμα

@Lupin
@RiderToUtopia
@The_Black_League
@apostolisza8
@martian
@ChrisP
@MrBeast
Φίλος @MrBeast

Αναμονή απαντήσεων από
@Ktn
@dude
@Outshined

(να πω ότι έχω και εγώ standby αν χρειαστεί άτομο)

Το 4ον4 το έχουμε, απαντάνε και στα κοντά οι 3 παραπάνω και το γυρνάμε σε διπλό (νομίζω για διπλό πάμε δηλαδή)

4 Likes

Παίδες, θα ξέρω αύριο μάλλον αν θα είμαι Αθήνα.

Αλλά για να μην ψάχνω, πείτε μέρα και ώρα.

Ευχαριστώ.

1 Like

Έστω κι αργά, με υπολογίζετε για κυριακή!

5 Likes
3 Likes

Πάμε μια σούμα ξανά (θα σπαμμάρω λίγο, αλλά για να είμαστε updated συνεχώς πριν το ματς)

Κυριακή 5.30

@Lupin
@RiderToUtopia
@The_Black_League
@apostolisza8
@martian
@ChrisP
@MrBeast
Φίλος @MrBeast
@Ktn

Αναμονή απαντήσεων από
@dude
@Outshined

(να πω ότι έχω και εγώ standby αν χρειαστεί άτομο)

Το διπλό νομίζω έχει εξασφαλιστεί, αναμένουμε απαντήσεις και από τους δύο φίλους παραπάνω, να γίνει η τελική σούμα

1 Like

Εγώ εκτός. Μπορεί να περάσω λίγο μόνο για να σας δω.

4 Likes

Πάμε μια σούμα ξανά

Κυριακή 5.30

Red Team
@Lupin
@RiderToUtopia
@The_Black_League
@ChrisP

Black Team
@apostolisza8
@martian
@Ktn

@MrBeast
Φίλος @MrBeast

Αναμονή απαντήσεων από
@Outshined

(θα έχω standby άτομο όσο χρειαστεί, μήπως τελικά δεν μπορεί ο Outshined)

Το διπλό είναι δεδομένο

Πιθανολογώ, αν έρθει ο Outshined η Black Team είναι κομπλέ, παίρνοντας και τον φίλο MrBeast για αντί-Pantelis -ο οποίος θεωρώ ότι θα είναι καλό match up με Παργαλάτσο.
Εμείς το παλτό τον Beast για αντί-Dude, οπότε πάμε για Game 2 και επισήμως!

4 Likes