Μπασκετοφατσες του rocking

Εσύ έλειψες, οπότε δε χρειάστηκε να πονέσεις όπως οι πρώην συμπαίχτες σου.

(Αποστόλη, που είσαι; Όλα εγώ;)

4 Likes

Καλύτερα που δεν ήρθες, ομολογουμένως, δεν θα άντεχες το θέαμα.

Τι να γίνει, το προβλεπόμενο.

Αν και για να είμαι ειλικρινής περίμενα να ιδρώσουμε λίγο παραπάνω. Ίσως την επόμενη φορά που οι κόκκινοι θα επιστρέψουν πνευματικά από τις διακοπές τους να είναι πιο ανταγωνιστικά.

1o μονό: 20(Κ) - 22(Μ)
2ο μονό: 21(Κ) - 16(Μ)
3ο μονό: δεν ολοκληρώθηκε, πάνω που είχαμε ξεκινήσει αντεπίθεση, έκλεισαν τα φώτα (λογικό με τόσους αεκτζήδες).

Συνεχίστε τώρα το τρας τόκιν, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε :exclamation:

3 Likes

Και οι δικαιολογίες συνεχίζονται φυσικά, αλλά έτσι είναι αν θες να παραβλέψεις τη συμφωνία πριν το τρίτο , δεν πειράζει. Τα φώτα έκλεισαν ξέρω γω 10 λεπτά αφού είχαμε σταματήσει.

Οι μεγάλες ομάδες στις ήττες φαίνονται στην τελική, οπότε πείτε και άλλα να βγάλουμε το μικροσκόπιο :stuck_out_tongue:

Οι πιτσες γενικα ειναι παντοτε καλυτερες ζεστες απο κρυες, ΑΛΛΑ αν εχεις leftover πιτσες, εννοειται δεν τις ζεσταινεις, αφου και κρυες γαμανε. Εκτος αν δεν λεμε για πιτσες.

1 Like

Οι μαύροι σήμερα είχαν περισσότερα αποθέματα ενέργειας.

Στο πρώτο μονο προηγήθηκαμε, αλλά οι μαύροι ήταν πιο clutch στο τέλος. Στο δεύτερο κινδυνεψαμε να πάθουμε το ίδιο, αλλά ευτυχώς το αποτρέψαμε και κερδίσαμε με μικρή διαφορα.

Στο τρίτο βρεθήκαμε πίσω από νωρίς, στα 11 κέρδισαν οι μαύροι, είπαμε να το συνεχίσουμε λίγο ακόμα, και πάλι μπροστά ήταν όταν διακόπηκε, τους ανήκει δικαιωματικά η νίκη.

@pantelis79 rim protector και άπειρα ριμπάουντ, 3Τ φαρμακερά μπασιματα, @martian έπαιξε στο 4 σήμερα και έβγαλε πολλές ωραίες φάσεις και @Outshined έκανε φοβερό παιχνίδι και σε σκοράρισμα και δημιουργία.

Από εμάς, ο @Ktn έπαιξε πολύ δυνατή άμυνα παρά το μισματς με τον πιο μεγαλοσωμο Martian και ήταν πολύ εύστοχος σε όσες προσπάθειες πήρε. Ο @ChrisP έκανε σπουδαίο ματς και είναι σε πολυ καλή φόρμα , ο @Lupin αν και έκανε πολύ καλό ματς και σκόραρε και μοίρασε πολύ όπως πάντα, δεν ήταν από τα πιο δυνατά του.

Εν τέλει φάνηκε ότι είχαμε λιγότερα αποθέματα ενέργειας και στο τρίτο μονο ήταν σαν να μην αντέχουμε να παίξουμε όπως παίξαμε στα δύο πρώτα.

Παρόλαυτα χάρηκα πάρα πολύ που ξαναβρεθηκαμε, φάνηκε να είμαστε σε σχετικά καλή φόρμα παρά την καλοκαιρινή ανάπαυλα κάναμε και ένα ωραίο πηγαδάκι μετά το ματς και τα είπαμε λίγο, είπαμε και για την επόμενη βδομάδα μάλλον για Κυριακή, ανάλογα και την ώρα που θα παίζει η εθνική βέβαια.

Στα επόμενα λοιπόν, με επιστροφή του @The_Black_League , των @MrBeast και @JoHNNyB και όλων των άλλων μπασκετοφατσων !!

12 Likes

Εγώ δεν έχω να πω πολλά, προφανώς όλα τα παιδιά παίξαν εξαιρετικά και τα σκορ ήταν δίκαια, είμαι σε σάπια κατάσταση και 2ο-3ο ματς τα είχα “παρατήσει” στο 10λεπτο, sorry ξανά σε Κόκκινους που τους άφησα ουσιαστικά να παλεύουν τρεις με τέσσερεις…

Next time, με καλύτερη φυσική κατάσταση και προετοιμασία-να αποβληθεί και όλη η σαπίλα που κατανάλωσα διακοπές (κ να φύγουν τα έξτρα κιλάκια ελπίζω).
Ήταν αν μη τι άλλο ένα καλό πρώτο βήμα σήμερα, τώρα πλένω σαλάτα + θα ξυπνήσω κατά 7 για 45λεπτο τρέξιμο (και συνεχίζουμε :slight_smile: )

3 Likes

Μην ακούτε τι λέει ο @Lupin ήταν απλά καλός και όχι υπεργαματος όπως συνήθως

3 Likes

Εγώ παρήγγειλα πίτσα. Μάλλον πρέπει να τις τρως μετά τον αγώνα, όχι νωρίτερα, δεν ξέρω…

1 Like

Χαίρομαι που περάσετε όμορφα.

Για τους παλιούς του θρεντ

Το γήπεδο που παίζαμε Αμπελοκήπους δίπλα στη γαδα είναι που ανακαινησε ο Γκούφυ μεσω νοβιμπετ?

5 Likes

Σώπα ρε, ανανεώθηκε το γηπεδακι εκεί; Nice!

Σαλατουλα και εδώ κατά τ’αλλα:

13 Likes

Καλά το πάτε.

13 Likes

Μη μωρε μη , εχω ξεκινησει διαιτα 2 βδομαδες τωρα και ειμαι 2 κιλα κατω, γιατι να με κανεις να τα παρω μεσα σε ενα βραδυ…

4 Likes

Εγώ έφτιαξα μια homemade σκεπαστή με κοτόπουλο κρεμμύδι πιπεριές καπνιστό ζαμπόν, tabasco και άφθονο τυρί, την οποία λόγω υπογλυκαιμίας (στα όρια της ζαλάδας σχεδόν) μετά το ματς πρέπει να κατανάλωσα σε χρόνο ρεκόρ, επιδόρπιο φυστικοβουτυρο με σοκολάτα. Σιγά σιγά όμως θα προσπαθησω να φτιάξω τη διατροφή γιατί ο νόμος της βαρύτητας είναι αμείλικτος!

11 Likes

Έφτιαξα μουσακά σας έφαγα ρε χαχαχα

9 Likes

Μια χαρα ημασταν. Ευτυχως, βεβαια, που παιξαμε μονο και οχι διπλο.

Αρακας εδω. Εβαλα ταληρο στις διακοπες :shushing_face:

6 Likes

Πεινάω

7 Likes

Ωραία πήγαν τα χθεσινά ματσάκια. Ανταγωνιστικά και καλύτερα από ό,τι περίμενα λόγω παρατεταμένης απουσίας από τα δρώμενα αρκετών εξ ημών.

Δύσκολο τασκ να προσπαθείς να παίξεις άμυνα τον Λούπιν και ειδικά να τον σπρώξεις έξω από το ζωγραφιστό.

7 Likes

Να προσθέσω ότι άμα ο @RiderToUtopia πάρει το διάδρομο για το καλάθι και βρεθείς στη πορεία του, είναι σαν να σε χτυπάει στο στέρνο η μπότα του Duplantier σε live των Gojira.

9 Likes

Ε, που είναι η αναμνηστική φωτογραφία των ενθουσιασμένων συμμετεχόντων;
Μόνο ρεπορτάζ από τα “μεθεόρτια” σε ατομικό επίπεδο, διαβάζω! (ή πιο απλά “τι φάγατε χθες” για να παραφράσω και το πάλαι ποτέ δημοφιλές τόπικ!)

1 Like