Μπασκετοφατσες του rocking

Ματς με 3Τ και Αντώνη στους “κόκκινους” δεν είναι κοκκινόμαυρο θα πω εγώ :stuck_out_tongue: (ας πούμε πως ήρθε το- πράσινο- μηδέν αυτη τη φορά)

Ωραία ξελυσσαξαμε και σήμερα, η μία ομάδα ήταν ο τίμιος γίγαντας Παντελής με τον αεικίνητο @dude , τον αχαλίνωτο @JoHNNyB και τον νεοεισελθοντα ατρόμητο φίλο του @Ktn

Στην άλλη ομάδα ο sniper @ChrisP , o - καταβεβλημένος από την χτεσινή βραδιά αλλά πάντα μάχιμος και στο παιχνίδι αλλά και το trash talking- 3Τ, ο αθόρυβος αλλά σουβλερος @ktn και ο γράφων.

Το ματς έληξε 2-1 υπέρ της πρώτης ομάδας, που στο πρώτο μονό έπαιξε ολοκληρωτικο μπάσκετ. Το δεύτερο μονό ήταν το πιο αμφίρροπο και το κέρδισαν με μικρότερη διαφορά και το τρίτο μετά από το απαραίτητο προπονητικό fine-tuning το πήραμε εμεις.

Και σε άλλα με υγεία!

7 Likes

Δε νομίζω ότι θα έχει για πολύ καιρό ακόμα σημασία το κόκκινοι vs μαύροι, ειδικά όσο έρχονται καινούργια άτομα και δεν είναι μονίμως ίδιοι οι συμμετέχοντες. Για μένα το θέμα είναι να προσπαθούμε να βγαίνουν ισορροπημένες οι αντίπαλες ομάδες, χωρίς αυτό να μας εξασφαλίζει βέβαια ότι θα αντικατοπτρίζεται η επιθυμία μας πάντα και στο παρκέ.

Σήμερα δλδ ποιοι ήταν οι μεν και οι δε; Στη μια ομάδα ήταν δύο μαύροι και δύο κόκκινοι, στην άλλη μάλλον δύο μαύροι (δεν είμαι σίγουρος για τον @JoHNNyB), ένας κόκκινος κι ένας νέος :P.

Χάρηκα που έπαιξα πάλι μετά από αρκετό καιρό, σόρρυ που ήμουν άτσαλος σε 2-3 φάσεις. Εις το επανιδείν!

5 Likes

Ο οποίος επιβεβαίωσε το παρατσούκλι του “3T”, τρώγοντας triple score στο πρώτο μονό. Να τα λέμε αυτά.

:bangbang:

2 Likes

H προσωπική μου άμυνα σήμερα ήταν τόσο τέλεια που αν ήθελε ο @dude μπορούσε να βάζει σε κάθε αγώνα και τους 21 πόντους της ομάδας του. Sorry about that.

2 Likes

Ωραίες οι ανταποκρίσεις του παιχνιδιού, αλλά μόλις είδα ΑΥΤΟ.

Τι έπος επών, είν’ τούτο, ρε;

5 Likes

Xαχ, φοβερό ξέθαμα :joy:
Παλιό καλό ορθόδοξο rocking

2 Likes

Φημες λενε πως μετα την τελευταια αυτη ανακαλυψη του scouter της κοκκινης ομαδας @The_Black_League εχει γινει ηδη προταση στον @Kastroman για συμβολαιο 1+1 χρόνο και κασε μια (1) συσκευασια πατατακια με ριγανη, με ορο ομως στο συμβολαιο να ριχνει ακυρο στα παιδικα παρτυ.

Join us !

4 Likes

@Kastroman τώρα, υποθέτω θα έχει πάθει αυτοανάφλεξη from cringe μετά το επικό ξεθάβειν του Κομισάριου, αλλά θα φροντίσω προσωπικά να τιμήσει το συμβόλαιο και με το παραπάνω…

5 Likes

Δυστυχώς μετά από το link του @apostolisza8 πέθανα απο cringe, οπότε ενδέχεται να μη μπορώ να παίξω μπάσκε την επόμενη Κυριακή - δεν ξέρω και σίγουρα βέβαια.

4 Likes

Δυστυχώς, αν βάλεις μία φορά τα μαύρα γυαλιά, δεν βγαίνουν ποτέ μετά…

7 Likes

Προγραμματιστής σου λέει μετά, το παιδί δεν δύναται, ας περιοριστεί στις αθλοπαιδιές καλύτερα…

4 Likes

Καλός μαλάκας κι εγώ, ψάχνω εδώ και 2-3 λεπτά το link του @apostolisza8. Σχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπγιούτερζ κι οι αριθμοί…

8 Likes

Λοιπόν, θέτω από τώρα το ερώτημα για την επόμενη Κυριακή. Το Eurohoops έχει διαθεσιμότητες τις ώρες που παίζουμε, ένα 19.00 με 20.30 μια χαρά μου ακούγεται (έχει και 17.30-19.00 αν ψήνονται περισσότεροι που πάλι μπορώ).

ΥΓ. Αν δούμε πως μαζευόμαστε, ίσως επαναφέρω παλιά φορουμική μπασκετόφατσα με φαρμακερό σουτ. Δεν εγγυώμαι τίποτα όμως, δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμος, αλλά ξέρω πως ακόμα παίζει και του είχα πει την φάση μας και ψήνεται.

1 Like

Μεσα και για 17.30-19.00 και για 19.00-20.30!

1 Like

Ποιο link μου ρε σεις; Κάηκα.

Λογικά μέσα για Κυριακή, θα επανέλθω.

1 Like

Μέσα κι εγώ, προτιμώ αρκετά περισσότερο το 5.30

1 Like

Πόσταρε ένα link ο @The_Black_League λίγο πιο πάνω και υποθέτω ο @Kastroman μπέρδεψε τα nickname σας.

2 Likes

A, αναγνώρισε το τρου από το μουφα μπλακ, τίποτα περίεργο.

1 Like

Δεν το έχω κοινοποιήσει, αλλά από την Παρασκευή και δώθε, υποφέρω από δύο τραυματισμούς, έναν στο πόδι (δεν με πολυ-απασχολεί) κι έναν στον ώμο (κατά 99% δεν την γλιτώνω την επίσκεψη στον ορθοπαιδικό μέσα στην εβδομάδα). Ο δεύτερος είναι σε τέτοιο επίπεδο που «χτυπάει» κατά μήκος όλου του χεριού, σε διάφορα σημεία και σε ανύποπτες στιγμές (ακόμα και στα δάκτυλα).

Βλέποντας και κάνοντας, λοιπόν. Αν δω ότι βελτιώνονται αρκετά τα πράγματα εντός της εβδομάδος, είμαι στο ναι. Διαφορετικά, θα γράψω κι άλλη απουσία.

7 Likes