Σάββατο αν δεν έχεις κόσμο, μπορώ θεωρητικά να συνδράμω μετά 2-3 φίλων (που θα παίζαμε ούτως ή άλλως το Σάββατο δηλαδή σε Χολαργό, έρχονται και σε Τιτανομαχίες, καλά κοπέλια) και να στήσουμε μερικά παιχνιδάκια
Αν όντως την κρατήσεις και ενδιαφέρεσαι, ρωτάω και εγώ προθέσεις και το μιλάμε
Επίσης guys, πλεον @ChrisP και @apostolisza8 , θα έχω χώρο για έναν ακόμα στο αμάξι οπότε υπενθυμίζω, όποιος την Κυριακή έχει μεταφορικό θέμα, μου το λέει…
Φίλε Lupin και λοιποί ενδιαφερόμενοι, το Σάββατο δεν ισχύει εντέλει για την πάρτη μας. Άρα, πηγαίνουμε Κυριακή που θα γίνει χαμ… ε, πανικός (που είπε και ο Lupin), μιας και μαζευόμαστε 9. (; ). Sorry που αμέλησα να ειδοποιήσω νωρίτερα για το Σάββατο. Ελπίζω να μην “κρεμάω” κανέναν.
Μιας και μπασκετόφατσα από το γυμνάσιο που με θυμάμαι, θα ήθελα να έρθω μόνο και μόνο για να σας γνωρίσω και να μαζεύω τη μπάλα στα άουτ χαχα… έχω να παίξω χρόνια δυστυχώς και μου λείπει προπόνηση (τις προάλλες στο σχολείο που δουλεύω παίρνω μία μπάλα να ρίξω σουτ και πέρασε άγγιχτο… από κάτω! και ήμουν και τριποντάκιας κάποτε…)
Δυστυχώς αυτήν την Κυριακή θα είμαι όλη μέρα μόνος σπίτι μπειμπι-σίτινγκ
Έχει κάποιες θέσεις ακριβώς μπροστά στο γήπεδο, που υποθέτω ότι ανήκουν στην επιχείρηση, αλλά γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βρεις θέση γύρω-γύρω. Δεν υπάρχει φορά που να μην έχω παρκάρει ακριβώς απ’ έξω.
Προτείνω old school, οι δύο σέντερ (ο Παντελης δηλαδή και άλλο ένα ντερεκι) μπει-δε-μπει για το ποιος θα διαλέξει πρώτος συμπαίκτη και εναλλάξ επιλογή μέχρι να συμπληρωθουν οι ομάδες