Μπασκετοφατσες του rocking

Σάββατο αν δεν έχεις κόσμο, μπορώ θεωρητικά να συνδράμω μετά 2-3 φίλων (που θα παίζαμε ούτως ή άλλως το Σάββατο δηλαδή σε Χολαργό, έρχονται και σε Τιτανομαχίες, καλά κοπέλια) και να στήσουμε μερικά παιχνιδάκια

Αν όντως την κρατήσεις και ενδιαφέρεσαι, ρωτάω και εγώ προθέσεις και το μιλάμε

Επίσης guys, πλεον @ChrisP και @apostolisza8 , θα έχω χώρο για έναν ακόμα στο αμάξι οπότε υπενθυμίζω, όποιος την Κυριακή έχει μεταφορικό θέμα, μου το λέει…

Ξεκάθαρα με υπολογίζεις για Κυριακή εμένα. Θα ανταποδώσω το κουβάλημα αλλού αν είναι… :stuck_out_tongue:

Κατά τα άλλα, @The_Black_League και @Lupin παίζει να μπορώ και εγώ για Σάββατο, θα ξέρω αύριο μεθαύριο.

1 Like

Σάββατο ίσως μπορώ και εγώ, με ερωτηματικό όμως και απαντώ σίγουρα εγκαίρως μέχρι τετάρτη-πέμπτη το πολύ.

1 Like

Λογικα θα μπορω Κυριακη. Και με δυνατοτητα μεταφορας.

@The_Black_League ντουζακι παιζει στα αποδυτηρια για εμας τους περιεργους;;

3 Likes

Κανονικότατα.

Εγώ έχω κάνει μόνο μία φορά (επειδή ακολουθούσε έξοδος για “περίδρομο” μετά) και ήταν πεντακάθαρα.

2 Likes

Κυριακή μάλλον μπορώ κι εγώ.

5 Likes

καλά θα γίνει

Summary

μπατσελορ-μαγδαληνη

1 Like

Τόσο οργανωμένο μπασκετάκι με τόσες συμμετοχές και χωρίς εξωφορουμικούς, δυσκολεύομαι να θυμηθώ.

Μην το γρουσουζέψω, αλλά είναι ακόμα Δευτέρα :stuck_out_tongue:

Είμαι off τελικά για Σάββατο, τα λέμε την Κυριακή.

Εγώ πάντως +1 είμαστε μέσα και για Σάββατο, εφόσον μαζευόμαστε προφανώς, ή δεν έχεις κανονίσει τελικά με δική σου παρέα @The_Black_League

Ειδάλλως Κυριακή as scheduled

Φίλε Lupin και λοιποί ενδιαφερόμενοι, το Σάββατο δεν ισχύει εντέλει για την πάρτη μας. Άρα, πηγαίνουμε Κυριακή που θα γίνει χαμ… ε, πανικός (που είπε και ο Lupin), μιας και μαζευόμαστε 9. (; ). Sorry που αμέλησα να ειδοποιήσω νωρίτερα για το Σάββατο. Ελπίζω να μην “κρεμάω” κανέναν.

2 Likes

no worries, Σάββατο ζέσταμα σε ανοικτά Χολαργού και Κυριακή στο ραντεβού μας!

2 Likes

Μιας και μπασκετόφατσα από το γυμνάσιο που με θυμάμαι, θα ήθελα να έρθω μόνο και μόνο για να σας γνωρίσω και να μαζεύω τη μπάλα στα άουτ χαχα… έχω να παίξω χρόνια δυστυχώς και μου λείπει προπόνηση (τις προάλλες στο σχολείο που δουλεύω παίρνω μία μπάλα να ρίξω σουτ και πέρασε άγγιχτο… από κάτω! και ήμουν και τριποντάκιας κάποτε…)
Δυστυχώς αυτήν την Κυριακή θα είμαι όλη μέρα μόνος σπίτι μπειμπι-σίτινγκ :roll_eyes:

1 Like

Φέρε και το μωρό :stuck_out_tongue:

@The_Black_League Το parking που βλέπω στο google maps είναι του γηπέδου ή αφήνουμε αμάξι στα πέριξ;

Έχει κάποιες θέσεις ακριβώς μπροστά στο γήπεδο, που υποθέτω ότι ανήκουν στην επιχείρηση, αλλά γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βρεις θέση γύρω-γύρω. Δεν υπάρχει φορά που να μην έχω παρκάρει ακριβώς απ’ έξω.

1 Like

Γιααααα δηλώστε και ύψη-διαστάσεις εδώ σιγά σιγά :stuck_out_tongue: να έχουμε μια μινι πρώτη εικόνα για το το μοίρασμα (κυρίως όμως να πούμε μαλακίες πριν τη Κυριακή :stuck_out_tongue: )

2 Likes

Προτείνω old school, οι δύο σέντερ (ο Παντελης δηλαδή και άλλο ένα ντερεκι) μπει-δε-μπει για το ποιος θα διαλέξει πρώτος συμπαίκτη και εναλλάξ επιλογή μέχρι να συμπληρωθουν οι ομάδες

5 Likes

πα-τη-το.

6 Likes