Μπασκετοφατσες του rocking

(Trash talking mode on)

Τι έγινε και κανείς δεν αποκρίνεται στην προτροπή του @Lupin; Μπας και τα θηρία έχουν αρχίσει να φοβούνται εμάς με τον σωματότυπο τσίρου, που μετά βίας αγγίζουμε το 1,80; Μήπως θα έχουμε καμία ξαφνική “αδιαθεσία” την Κυριακή και απουσία; Για εμφανιστείτε και δηλωθείτε, ντερέκια μου. Muggsy Bogues και τα μυαλά στο μπλέντερ, ρε!

4 Likes

Χαχαχαχ 1.86 εδώ, κάπου στα 90something κιλα. Τσίρο δεν με λες, αλλά ήμουνα ημισκουμπρας στο γυμνάσιο, με τον τσίρο είναι το ίδιο ψάρι. Αλλά έχω να παίξω δύο χρόνια με εξαίρεση τις πάνες του μικρού που τις κάνω μπαλάκι και τις πετάω στο καλάθι από μακρυά καμιά φορά, με ποσοστό ευστοχίας παρόμοιο με του Σακίλ στις βολές, αλλά βελτιώνομαι

Muggsy λατρεία, στηρίζω

3 Likes

Έρχομαι.
180 πόντοι, 85 κιλά.
Δεν ξέρω πόσο θα συνδράμω, το τελευταίο μπασκετάκι κατέληξε σε κάκωση έσω μηνίσκου και από τότε δεν έχω αφιερώσει ούτε μισό λεπτό σε ενδυνάμωση, οπότε θα σας χαρίσω ελάχιστες στιγμές μαγείας αυτή τη φορά και επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.

6 Likes

ISO και μαλακίες, ετοιμαστείτε οι νεότεροι να δείτε πραγματικό μπάσκετ, από την Χρυσή Εικοσαετία του αθλήματος!

2 Likes

@Lupin άσε τα ύψη και τα wingspan και διάλεξε δηλητήριο (aka soundtrack οδήγησης).

Θές κάτι κλασικό και αγαπημένο ή κάτι νέο και περιπετειώδες;

3 Likes

κάτι που ίσως να συνάδει καλύτερα με την urban καλοκαιρινή μπασκετική φασούλα μας ??

(ok δεν θα επιμείνω γιατί το νέο και περιπετειώδες γάμησε)

3 Likes

1.85 και εδώ, πρέπει να έχω πατήσει τα 90κιλά πλέον για αυτό και γίνεται μια προσπάθεια να επιστρέψω τουλάχιστον στα 85.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (τι εννοείς ποιοι, οι νικητές ντε):

3 Likes

Ας ποστάρει κάποιος τη φωτογραφία απ’την τελευταία τιτανομαχια, γιατί 1.93 ακούγαμε από Παντελή και ήμαστε ίσα στην προηγούμενη φώτο, 1.85 από martian και είμαι σίγουρος ότι του έριχνα

1 Like

Θα τα πουμε Κυριακη στο γηπεδο, οπως παντα :stuck_out_tongue:

Κυριακή ΚΟΝΤΗ γιορτή.

8 Likes

Ελπιζω να εχει καποιος μπαλα ε :stuck_out_tongue:. Εκτος αν δινει το γηπεδο της προκοπης.

Δίνει την κλασική Spalding ευρωλίγκας νομίζω, αλλά θα φέρω μία να υπάρχει.

3 Likes

Με διακριτικα τι παιζει; Δινουν;

Θα φέρω και γώ έμπειρο τόπι

3 Likes

Μαζευτήκαμε δεκάδα ή είναι ιδέα μου; Νομίζω μας έπαιρνε για διπλό.

Δεν έχουμε ζητήσει ποτέ. Με πάσα επιφύλαξη, νομίζω πως όχι (χρειάζονται πραγματικά; / με την άλλη παρέα έχουμε πει να έχουμε μία ανοιχτόχρωμη και μία μαύρη φανέλα μαζί μας, αλλά και χωρίς αυτές γενικά δεν έχουν παίξει πολλά μπερδέματα).

(Trash talking mode off / Δεν γίνεται εκκινώντας με handicap 5-10 εκατοστών από τους περισσότερους και 10+ κιλών να εφαρμόσω τέτοιες τακτικές)

Δεν θα “γεράσει” καλά το παραπάνω μήνυμα. Υπήρχε κάποια προϋπόθεση παλιά να είναι κάποιος ντερέκι για να γράφεται εδώ μέσα;

Μάγκες μου, όλα καλά. Peace and friendship αύριο, για την ψυχαγωγία παίζουμε, να το διασκεδάσουμε και όλα τα συναφή, έτσι :smirk:;

4 Likes

Με τίποτα, τι διπλό ρε; Μονάκι είτε 3on3 με τη μια ομάδα να κάθεται, είτε 4on4 με αλλαγή, μια χαρά θα είναι. Στο διπλό θα πεθαίναμε, είναι πάρα πολύ κουραστικό.

Παίζουμε για την ψυχαγωγία και για να σου δείρουμε λίγο το κωλαράκι με μερικά ταπίδια :stuck_out_tongue:

2 Likes

Στη 1,5 ώρα, με ένα υποτυπώδες ζέσταμα 10 λεπτών και λίγο ψωλάρισμα (ή αργοπορίες), η άλλη παρέα βγάζει 3 ανταγωνιστικά (διαφορά 2-3 πόντοι max) μονάκια στα 11, με μία ευστοχία Α (30-40%; ).

Θυμίζω ότι αύριο θα γνωριστούμε (εγώ με όλους τουλάχιστον), επομένως, επαφίεμαι στην επιείκεια της αρχικής γνωριμίας. Τουλάχιστον, εγώ μπορεί να δεχτώ ταπίδια, αλλά άλλοι δεν έχουν τα balls να τρέξουν 10 μέτρα παραπάνω, φοβούμενοι μην τους βγει η γλώσσα και δεν έχουν επιστροφές, γεγονός που θα τους οδηγήσει να βλέπουν με το κυάλι, από την κάτω Αχαγιά, τα άνετα lay-up αστραπιαίων, πρωτευόντων αιφνιδιασμών…

2 Likes

Δεν είπα ότι δε θα συστηθούμε κιόλας!

• Καλησπέρα

(γεμάτη ταπα από αυτες που θυμίζουν σερβίς στο βόλεϋ)

• Καλησπέρα
2 Likes

Νομίζω είναι πλεονασμός. Ή Κάτω Αχαΐα η Αχαγιά.

2 Likes