Εγώ θα δηλώσω από τώρα μέσα για την επόμενη Κυριακή, ελπίζοντας πως θα παίξουμε απόγευμα ωστε μετά το βράδυ να μπορούμε να δούμε την εθνική η οποία ελπίζω θα παίζει εκεί γύρω στις 9-10 στο μεγάλο τελικό δηλαδή.
Και εγώ μέσα μάλλον, το πόδι μου δεν πρήστηκε πολύ και το έσωσα κάπως με τον πάγο χτες βράδυ… πονάει, μην λέω μαλακίες δηλαδή, αλλά εικάζω ότι με λίγη προσοχή και την ξεκούραση/πάγο 5-6 ημερών, θα είμαι οκ… άντε μπας και πάμε επιτέλους για διπλό!!
Btw, έλεγα να το πω στα παιδιά χτες αλλά το ξέχασα, ότι ίσως κάτι πρέπει να γίνει με το παρκέ: γλιστράει πολύ και εύκολα μπορεί να γίνει καμιά ζημία. Ένα σκούπισμα/σφουγγάρι επιβάλλεται… ίσως τους το πω, με ευγενικό πάντα τρόπο, τηλεφωνικώς ή τη Κυριακή από κοντά.
Δεν ξέρω δηλαδή για εσάς αλλά εγώ δεν είμαι άνετος ιδιαίτερα να τρέξω και να προσποιηθώ/αλλάξω κατεύθυνση εύκολα, παίζει αρκετό σλάλομ -υποθέτω και ο 3T και όλοι όσοι παίζουμε λίγο πιο πολύ με έκρηξη/ταχύτητα, το καταλαβαίνετε…
Για επόμενη Κυριακή είμαι very questionable προς το παρόν, θα είμαι εκτός Αθήνας για δουλειές και δεν εχω εικόνα του πότε θα επιστρέψω, λογικά Κυριακή θα είναι αλλά θα ξέρω σίγουρα το Σάββατο.
Παίδες εγώ μάλλον από 15/10 και μετά ξανά (λόγω υποχρεώσεων που θα παίξουν τα επόμενα σ/κ, το χέρι δεν το έχω δει ακόμα). Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.
Παρακαλώ πολύ όπως μεταβληθεί ο αριθμός της κατηγορίας «Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί)» σε 12, καθώς υπήρξε υποχθόνια παρέμβαση (δάκτυλος Lupin), η οποία μετέφερε τον St.Anger στους τιτανομαχητές φορουμικούς.
Επίσης, θα πρέπει να αυξηθεί και ο αριθμός της λίστας «Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί» σε 6, καθώς υπήρξε κι άλλη Lupin-ική αυθαιρεσία, η οποία μετέφερε τον QS από τους τιτανομαχητές στην προαναφερθείσα κατηγορία.
Οι ανωτέρω παρεμβάσεις αλληλοεξουδετερώθηκαν, συνεπώς, ο αριθμός των 3 στης κατηγορίας «Τιτανομαχητές φορουμικοί (που μας “οφείλουν” παρουσία και θα έρθουν, πιστεύω, αν τους πρήζουμε κάθε φορά)» παραμένει ως έχει.
Τέλος, παρακαλώ όπως τοποθετηθεί ένα ΟΚ δίπλα από το χρήστη tBL, καθώς ήρθε η ώρα να εμφανιστεί, για πρώτη φορά στη νέα σεζόν.
@The_Black_League Οργανωτης στο γηπεδο, ψυχαναγκαστικα ακριβης στα της διοργανωσης, εμπνευστης και firestarter της φασουλας (pun intended), γλαφυρος στις περιγραφες των post game, ειχες λειψει μαν, WB
Αν προτιματε αργοτερα (17.30-19.00 ή 19.00-20:30) εγω δεν εχω θεμα, το εγραψα για το σεναριο καποιοι να θελουν να δουν το μικρο τελικο (εγω με την ξενερα που εχω δεν ξερω αν θα εχω ορεξη να τον δω)
Με ερωτηματικό. Επίσης και εγώ προτιμώ αργότερα, δηλαδή το “παραδοσιακό” 19-20.30 είναι σαφώς προτιμότερο για αυτή την Κυριακή προσωπικά. Θα απαντήσω όσο γίνεται νωρίτερα, τείνω στο ναι όμως.