Μπασκετοφατσες του rocking

Ωραία πείτε να ρωτήσω αν είναι.

2 Likes

Recap, 9 σίγουροι!

@JoHNNyB σιγούρεψε τον φίλο σου και πες αν είναι οκ για Κυριακή 19.00-20.30.
(Αν κάποιος από τους 2 έξτρα που πρήζουμε ψηθεί στο ενδιάμεσο :stuck_out_tongue: να μην κωλώσει, θα βρούμε την άκρη)

Μόλις δώσεις το οκ, μέχρι το βραδάκι θα κλείσω εγώ το γήπεδο για διπλό + ίσως τους πάρω ευγενικό τηλ να το σκουπίσουν και λίγο :stuck_out_tongue:

Κυριακή 18/9 στο Eurohoops Dome ΑΚΑ ‘‘να πάνε τα φαρμάκια κάτω-ball’’, ώρα 19.00-20.30

Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί) - 12

RiderToUtopia OK
Lupin OK
apostolisza8 ΟΚ
The_Black_League ΟΚ
JoHNNyB (Hardaway) ΟΚ
Ktn ΟΚ
ChrisP ΟΚ
pantelis79 ΟΚ

MrBeast ΟΧΙ 18/9 και 25/9
Outshined OXI μέχρι 15/10
Dude OXI μέχρι 15/10
martian ΟΧΙ

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 2

The G-Force ΟΚ

The X-Factor ΟΧΙ

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 6

plex27
samis
eviL
Giasonas
osfp7
QuintomScenario

Τιτανομαχητές φορουμικοί (που μας “οφείλουν” παρουσία και θα έρθουν, πιστεύω, αν τους πρήζουμε κάθε φορά) - 3

@nnnkkk ΑΝΑΜΟΝΗ
@kbil ΑΝΑΜΟΝΗ
St_Anger ΟΧΙ μέχρι 30/9

Υγ. ΝΑΙ ρε @eviL λατρεία :grin:, team Pagrati άρχισε να μυρίζει σε όλο το Eurohoops!!

4 Likes

Τώρα που διαλευκάνθηκε το μυστήριο, διόλου τυχαίο, λοιπόν, που ο αγαπητός @Lupin-ακος αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου των ομάδων πριν ή μετά τα παιχνίδια μας.

Ωστόσο, το project που ανέλαβε στην ιστορική Πανόρμου είναι απείρως πιο δύσκολο για τον καλλιτέχνη, διότι, όπως σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας-“Αρτέμης Μάτσας” @JoHNNyB, η λεπτομέρεια που μπορεί να οδηγήσει σε αμέτρητες επαναληπτικές λήψεις και να οδηγήσει τον φωτογράφο σε παροξυσμικές καταστάσεις είναι η ακόλουθη:

Σε νιώθουμε, Lupin. Την αμέριστη συμπαράστασή μας, φίλε.

5 Likes

Κλαίω :sweat_smile:

Εννοείται 5 λήψεις για 1 πόζα μου τις έβγαλαν σκάρτες και ακούστηκε το «ας βγάλουμε μια σέλφι καλύτερα»

(Αλλά εγώ εργάτης της Τέχνης μέχρι τέλους, δεν μίλησα)

4 Likes

Προπονούμαι για τη Δευτέρα…

(Την Κυριακή θα έρθω εντελώς σάπιος)

2 Likes

Ζω για τη μέρα που θα κατεβάσουμε τέτοια ομάδα.

1 Like

Παμπαιδες Παγκρατιου ριπριζεντ !

Summary

11 Likes

4ος από αριστερά στη σειρά των ορθίων ή πέφτω έξω;

1 Like

χαχα σωστος! δεν ειχα τοτε Napalm Death tank top ακομα :stuck_out_tongue:

1 Like

Αφου πιασαμε τις ρετρο, Αθλητικη Ενωση Νεας Κηφισιάς (ναι, αυτη που αργοτερα ηταν Α1), εφηβικο, 1999-2000. Οποιος με βρει κερδιζει μια ασιστ αν ειναι συμπαικτης, μια ταπα αν ειναι αντιπαλος.

4933_194499140540_7857451_n
.

12 Likes

Δεύτερος από αριστερά στους ορθίους, με duck face; :face_with_diagonal_mouth:

5 Likes

Οχι και duck face, τον σκληρο παριστανω,τρομερά χαμηλή ανάλυση που αλλοιώνει, αλλα ναι

4 Likes

Ο παραγοντας στα δεξια με τα γυαλια ολα τα λεφτα :sweat_smile:

8 Likes

Αυτος ηταν ο εφορος της ομαδας, συμπαθεστατος, και μια πιο σεμνη/ντροπαλη εκδοχη του κυρ Αλεκου.

3 Likes

Τη βρωμόφατσά μου, τώρα στα γεράματα, την έχετε δει/θαυμάσει παραπάνω.

Πάρτε να 'χετε, λοιπόν, ρε retro-maniacs. Φθινόπωρο '97, μίνι αγωνιστικό τμήμα Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιουπόλεως. Με την ευκαιρία, χαιρετισμούς στον @plex27!

Εφόσον ζούμε σε εποχές GDPR, θα βάλω μόνο την παιδική/προεφηβική αρχοντομουτσουνάρα μου, την οποία -ούτως ή άλλως- δεν θα την εντοπίζατε στον αιώνα τον άπαντα, για τους προφανείς λόγους…

12 Likes

Με το 8 του Μπενατσεκ ή του Μπόμπαν? :smiley:

3 Likes

Νικόλα Οικονόμου Π.Π.*

*Προ προδοσίας

5 Likes

Mλκες εχω λιωσει κ ειμαι για φαι με γονεις κ δεν μπορω να σχολιαζω αυτά που θέλω με άνεση :sweat_smile:
-αλλά θα σχολιάσω το βραδάκι εννοείται-

Θα ρίξω όμως και εγώ τον οβολό μου, αφού το έχουμε ξεμπουρδελέψει εντελώς :grin:

1. Mίνωας Ηρακλείου 1997 ΑΚΑ τα rejects της Α ομάδας του Hράκλειου :stuck_out_tongue: (αν και καλή τσαπού τρώγανε κάθε χρόνο)

2. Where dreams are made :stuck_out_tongue: 1998, με κύρη μου -μέγα μύστη- να με διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος σε αυτοσχέδιο γήπεδο του πατρικού

Summary

Υγ. @JoHNNyB περιμένω confirm ε

11 Likes

Η αμήχανη στιγμή που ο κύρης του εφήβου Lupin φέρνει επικίνδυνα σε σωματοδομή He-Man, όταν το δέμας/η φυσική κατάσταση του υπολοίπου 99% των πατεράδων των συνομήλικων του Lupin προσιδιάζει περισσότερο στα αντίστοιχα μεγέθη της κατηγορίας του Ορέστη Μακρή (ειδικά όταν μιλάμε και για 25+ χρόνια πριν, ε;).

4 Likes

Νταξ, στην πρώτη φώτο ξεκάθαρα έχεις μπει σε αγώνα προ-μίνι, ενώ είσαι στο εφηβικό, έτσι;

11 Likes