Ωραία πείτε να ρωτήσω αν είναι.
Recap, 9 σίγουροι!
@JoHNNyB σιγούρεψε τον φίλο σου και πες αν είναι οκ για Κυριακή 19.00-20.30.
(Αν κάποιος από τους 2 έξτρα που πρήζουμε ψηθεί στο ενδιάμεσο να μην κωλώσει, θα βρούμε την άκρη)
Μόλις δώσεις το οκ, μέχρι το βραδάκι θα κλείσω εγώ το γήπεδο για διπλό + ίσως τους πάρω ευγενικό τηλ να το σκουπίσουν και λίγο
Κυριακή 18/9 στο Eurohoops Dome ΑΚΑ ‘‘να πάνε τα φαρμάκια κάτω-ball’’, ώρα 19.00-20.30
Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί) - 12
RiderToUtopia OK
Lupin OK
apostolisza8 ΟΚ
The_Black_League ΟΚ
JoHNNyB (Hardaway) ΟΚ
Ktn ΟΚ
ChrisP ΟΚ
pantelis79 ΟΚ
MrBeast ΟΧΙ 18/9 και 25/9
Outshined OXI μέχρι 15/10
Dude OXI μέχρι 15/10
martian ΟΧΙ
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 2
The G-Force ΟΚ
The X-Factor ΟΧΙ
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 6
plex27
samis
eviL
Giasonas
osfp7
QuintomScenario
Τιτανομαχητές φορουμικοί (που μας “οφείλουν” παρουσία και θα έρθουν, πιστεύω, αν τους πρήζουμε κάθε φορά) - 3
@nnnkkk ΑΝΑΜΟΝΗ
@kbil ΑΝΑΜΟΝΗ
St_Anger ΟΧΙ μέχρι 30/9
Υγ. ΝΑΙ ρε @eviL λατρεία , team Pagrati άρχισε να μυρίζει σε όλο το Eurohoops!!
Τώρα που διαλευκάνθηκε το μυστήριο, διόλου τυχαίο, λοιπόν, που ο αγαπητός @Lupin-ακος αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου των ομάδων πριν ή μετά τα παιχνίδια μας.
Ωστόσο, το project που ανέλαβε στην ιστορική Πανόρμου είναι απείρως πιο δύσκολο για τον καλλιτέχνη, διότι, όπως σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας-“Αρτέμης Μάτσας” @JoHNNyB, η λεπτομέρεια που μπορεί να οδηγήσει σε αμέτρητες επαναληπτικές λήψεις και να οδηγήσει τον φωτογράφο σε παροξυσμικές καταστάσεις είναι η ακόλουθη:
Σε νιώθουμε, Lupin. Την αμέριστη συμπαράστασή μας, φίλε.
Κλαίω
Εννοείται 5 λήψεις για 1 πόζα μου τις έβγαλαν σκάρτες και ακούστηκε το «ας βγάλουμε μια σέλφι καλύτερα»
(Αλλά εγώ εργάτης της Τέχνης μέχρι τέλους, δεν μίλησα)
Προπονούμαι για τη Δευτέρα…
(Την Κυριακή θα έρθω εντελώς σάπιος)
…
Ζω για τη μέρα που θα κατεβάσουμε τέτοια ομάδα.
4ος από αριστερά στη σειρά των ορθίων ή πέφτω έξω;
χαχα σωστος! δεν ειχα τοτε Napalm Death tank top ακομα
Αφου πιασαμε τις ρετρο, Αθλητικη Ενωση Νεας Κηφισιάς (ναι, αυτη που αργοτερα ηταν Α1), εφηβικο, 1999-2000. Οποιος με βρει κερδιζει μια ασιστ αν ειναι συμπαικτης, μια ταπα αν ειναι αντιπαλος.
.
Δεύτερος από αριστερά στους ορθίους, με duck face;
Οχι και duck face, τον σκληρο παριστανω,τρομερά χαμηλή ανάλυση που αλλοιώνει, αλλα ναι
Ο παραγοντας στα δεξια με τα γυαλια ολα τα λεφτα
Αυτος ηταν ο εφορος της ομαδας, συμπαθεστατος, και μια πιο σεμνη/ντροπαλη εκδοχη του κυρ Αλεκου.
Τη βρωμόφατσά μου, τώρα στα γεράματα, την έχετε δει/θαυμάσει παραπάνω.
Πάρτε να 'χετε, λοιπόν, ρε retro-maniacs. Φθινόπωρο '97, μίνι αγωνιστικό τμήμα Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιουπόλεως. Με την ευκαιρία, χαιρετισμούς στον @plex27!
Εφόσον ζούμε σε εποχές GDPR, θα βάλω μόνο την παιδική/προεφηβική αρχοντομουτσουνάρα μου, την οποία -ούτως ή άλλως- δεν θα την εντοπίζατε στον αιώνα τον άπαντα, για τους προφανείς λόγους…
Με το 8 του Μπενατσεκ ή του Μπόμπαν?
Νικόλα Οικονόμου Π.Π.*
*Προ προδοσίας
Mλκες εχω λιωσει κ ειμαι για φαι με γονεις κ δεν μπορω να σχολιαζω αυτά που θέλω με άνεση
-αλλά θα σχολιάσω το βραδάκι εννοείται-
Θα ρίξω όμως και εγώ τον οβολό μου, αφού το έχουμε ξεμπουρδελέψει εντελώς
-
Mίνωας Ηρακλείου 1997 ΑΚΑ τα rejects της Α ομάδας του Hράκλειου (αν και καλή τσαπού τρώγανε κάθε χρόνο)
-
Where dreams are made 1998, με κύρη μου -μέγα μύστη- να με διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος σε αυτοσχέδιο γήπεδο του πατρικού
Υγ. @JoHNNyB περιμένω confirm ε
Η αμήχανη στιγμή που ο κύρης του εφήβου Lupin φέρνει επικίνδυνα σε σωματοδομή He-Man, όταν το δέμας/η φυσική κατάσταση του υπολοίπου 99% των πατεράδων των συνομήλικων του Lupin προσιδιάζει περισσότερο στα αντίστοιχα μεγέθη της κατηγορίας του Ορέστη Μακρή (ειδικά όταν μιλάμε και για 25+ χρόνια πριν, ε;).
Νταξ, στην πρώτη φώτο ξεκάθαρα έχεις μπει σε αγώνα προ-μίνι, ενώ είσαι στο εφηβικό, έτσι;