Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό για την συγκεκριμένη φοτό αλλά όχι , απλά ψήλωσα απότομα σε μια φάση
Σίγουρα αυτή δεν ήταν μπάσιμο…
Ο @eviL αφού είδε ότι δεν του πάει το μπάσκετ το γύρισε στην κωμωδία
Ο pargalatsos είχε την τιμη να έχει για προπονητή τον πρώην υπουργό ψηφιακής πολιτικής, ο @The_Black_League είχε αποφασίσει από μικρός πως όταν μεγαλώσει θα μοιάζει στον Βιν Ντιζελ και απλά προσάρμοζε το κούρεμα να μοιάζει για περούκα και ο @Lupin αποδεικνύει και φυσιογνωμικά πως από πιτσιρίκος δεν έκανε τίποτε άλλο απ’το να τρέχει σαν το 1ο ξαδελφάκι του γιου του ανέμου (εν πολλοίς ακόμα και τώρα τρέχει σα σίφουνας στις τιτανομαχίες)
2 γονείς γυμναστές - καθηγητές σε αθλητικά λύκεια για 40 χρόνια και ο κύρης παράλληλα προπονητής στίβου σε u18 πανελληνιονίκες κτλ κτλ…
Η φάση σπίτι μου μια ζωή ήταν ‘‘κάνε ότι γουστάρεις στη ζωή σου, αλλά 2 πράματα απαιτούμε: να τρως καλά και να μην αφήσεις ποτέ οποιαδήποτε είδους γυμναστική.-’’, οπότε με αυτή τη νοοτροπία, ο κύρης μου, 63 σήμερα, μέχρι μερικά χρόνια πριν, ακόμα με ζόριζε στα ίσια όταν παίζαμε κανένα μονάκι (για μπάλα δε, άλλη μεγάλη ιστορία, σχεδόν ντρεπόμουν πιτσιρικάς να παίζω μαζί του, έστω και σε 8χ8 φίλων… ‘‘κόλλησε’’ ο ίδιος μεταγραφή στον ΟΦΗ το ‘88 για να γεννήσουν την αδερφή μου -αν και νομίζω δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα η προοπτική ΟΦΗ, δεν ήταν ποτέ ακριβώς του ‘‘επαγγελματικού’’ αθλητισμού- και ‘‘περιορίστηκε’’ σε Γ’ εθνική και σταδιακά τοπικό τα ΣΚ, παράλληλα δουλεύοντας σε Λύκειο + κάθε μεσημεροαπογευματοβράδυ στο στάδιο)…
Γενικά… πολύ -υγιής- αθλητισμός στο Lupin-έϊκο
κρατάω το Βέκνα
1.80κάτι στο Γυμνάσιο, ψήλωσα πολύ απότομα, κάρφωνα με μπάλα βόλευ -και με πολύ κόπο, με τα δύο χέρια και κάτω από το καλάθι, με κανονική μπάλα- και όλοι νόμισαν ότι θα γίνω 2φεύγα μέτρα (πήρα 2-3 πόντους μετά και αυτό ήταν , έληξε άδοξα το ‘‘όνειρο’’)
μεγάλη αλήθεια, πολύς κόσμος σε διάφορα αθλήματα που έκανα μικρός, πίστεψε το κάτι παραπάνω σε εμένα λόγω ταχύτητας, έκρηξης και αντοχής -αλλά μέχρι εκεί ήμουν
Λοιπόν:
εκτός του Killer Instict που φαίνεται να αναβλύζει αβίαστα το μάτι του νεαρού Evil, έχω να πω ότι με τέτοια χαϊμαλιά στο λαιμό, εκείνη την εποχή ειδικά, κανείς δεν έχασε.-
πρώιμος Ντίβατς η φάση, με νο4 και αυτό το βαλκανικό υπεροπτικό ύφος ‘‘είμαι Βουνό και γειά σας’’, δεν θα πλησίαζα ποτέ.-
Επίσης τι-χέρι-έχει-το-15-στη-κατω-σειρά!!!???
Μου θυμίζει τον random καλό παίκτη με καπελάκι που είχαμε όλοι σε κάθε ομάδα στο παιδικό/προεφηβικό, που ήξερες ότι θα ήταν καλός πάνω κάτω σε κατά όλες τις θέσεις και λειτουργίες της ομάδας.-
Επίσης, κλασσικό επίσης ακραίο μπασκετικό σουλούπι, όπως και οι 2 παραπάνω συμπαίκτες
τέλος, ρε μλκ @JoHNNyB τι θα γίνει με τον φίλο? Πρέπει να κλείσω γήπεδο
Μιλάμε για εφηβικό και για το δεξί χέρι, θα στοιχημάτιζα πως το σπιτικό του ήταν από τα πρώτα με σύνδεση internet για τις απαιτητικές εργασίες του λυκείου
Όταν είχα πάει στην ομαδα στην πρώτη προπόνηση αφού είχα λυσσαξει να σπρώχνω να πηδάω και να διεκδικώ κάθε φάση στο τέλος της προπόνησης κάνει ο κοουτς γελώντας και λίγο αμήχανα “είναι δυνατό παιδί αυτός ο καινούριος”. Έπαιζα στο 3 κατά κόρον, οπότε όχι Ντίβατς, αλλά επειδή δεν είχαμε καθαρόαιμους ψηλούς (διμέτρους δλδ), και στις ακαδημίες όταν έπαιζα και μετά, έμαθα και κινήσεις στο 4 , που ξεδιπλώνω τώρα στα σχεδόν 40 στο γιουροχουπς
Το 15 ήταν ο κλασικός αθλήταρας της ομάδας, αυτός που όταν κάναμε προετοιμασία στο Ζηρίνειο το καλοκαίρι και κάναμε φουλ ασκήσεις στιβου ήταν πάντα πρώτος σε κάθε τρέξιμο.
λοιπόν ο έξτρα φίλος Hardaway δεν μπορεί τελικά
Είμαστε 8 +1 εξτρα, θέλουμε έναν ακόμα για 10άδα και διπλό
Έχει κανείς καμία πρόταση?
Ή μείον έναν για 8άδα και μονό
Ρώτησα παργαλατσοαδερφο, αλλά ρωτήστε και εσείς κάνα δικό σας γιατί έχει τρεξίματα με τη φαμίλια και δεν ξέρω αν θα μπορεί
Ισχύει και αυτό, εκεί θα πάμε αν δεν βρούμε κάποιον -αλλά ήμαστε τόσο κοντά για διπλό που δυσκολεύομαι να τα παρατήσω τώρα
Το ίδιο ακριβώς κοντά με το μονάκι
Κάποιον θα βρούμε, δεν μπορεί, τόσα άτομα είμαστε. Και εγώ υπέρ του διπλού ειμαι, παρόλο που θα σταξουμε
Οκ βρήκε ο Hardaway τελικά… κλείνω το πρωί γήπεδο γιατί είμαι έξω τώρα - ή όταν γυρίσω, αν δεν κοιμάμαι όρθιος
παίδες, δεν έχει γήπεδο αύριο Κηφησιά
Έχει μόνο Πατήσια στην Λεόντιο, ολόκληρο για 18.00-19.30 και 21.30-23.00 (100 ευρώ το γήπεδο εκεί), τις ίδιες ώρες για 4ον4 (με 60 ευρώ)
εδιτ. Και την άλλη Κυριακή, δεν βγάζει τίποτα διαθέσιμο σε Κηφησιά, μόνο Πατήσια
Πείτε μέσες άκρες τι θέλετε και εσείς, μπας και το σώσουμε. Εγώ θέμα με την ώρα και το γήπεδο Πατησίων δεν έχω προσωπικά, είτε 18.00-19.30 είτε και 21.30-23.00.
Δεν είναι και το καλύτερό μου τα Πατήσια (νομίζω κι εσείς είχατε πει ότι είναι “κάπως” το γήπεδο), αλλά για το 18:00-19:30 είμαι ΟΚ (για το 21:30-23:00 όχι).
Υπάρχει και το Κορωπί (40 Love), αλλά δεν ξέρω τι διαθεσιμότητες θα υπάρχουν (το λέω για την άλλη Κυριακή) και είναι και το θέμα της απόστασης.
Edit: Μέσα στην εβδομάδα (την Τετάρτη νομίζω) είχα πάρει ένα μήνυμα από τα All Stars Arena στο ΟΑΚΑ, που έλεγε ότι σήμερα και αύριο τα ωράρια 19:00-23:30 είναι διαθέσιμα. Να κάνω μία επικοινωνία;
Εγώ δεν έχω θέμα με την τοποθεσία, Πατήσια Μαρούσι προφανώς καλύτερα βέβαια από Κορωπί. Για την ώρα, το 21.30-23.00 με δυσκολεύει κι εμένα (ξυπνάω 5.30-6) , για πιο νωρίς είμαι οκ με όλες τις ώρες
Εννοείται μαν!
Ελπίζω τώρα που αρχίζουν τα ερασιτεχνικά (μπασκετακι, ζαχαρογιαννης, άτλας κτλ) να μην έχουμε προβλήματα με διαθέσιμοτητες. Αλλιώς πρέπει να κλείνουμε από πολύ νωρίς , έστω μισό για καβατζα, και βλέποντας
Παίρνω All Stars Arena και σας ενημερώνω. Θα ρωτήσω μόνο για 19:00-20:30, αύριο, ΟΚ;
Μείνετε συντονισμένοι.
Double post.
tBL παρόντος, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να ακυρώσουμε την αθλοπαιδιά.
Έγινε επικοινωνία με All Stars Arena και κλείσαμε την ίδια ώρα (19:00-20:30), αύριο, εκεί.
Αναμένω λεπτομέρειες με χάρτες, τιμές κ.λπ., εντός ολίγου στο e-mail μου. Όταν τις έχω, θα κοινοποιήσω αναλόγως.
Υπ’ όψιν: @Lupin (+the G-Force), @RiderToUtopia, @apostolisza8, @ChrisP, @pantelis79, @Ktn, @JoHNNyB (+φίλου του)