Εξήγησα στον φίλο στο γήπεδο ότι πιθανότατα θα θελήσουμε να κρατήσουμε ολόκληρο το γήπεδο, διότι περιμένουμε απαντήσεις και ‘ξηγήθηκε αλήτικα, ήτοι μας κράτησε ολόκληρο το γήπεδο, ΜΟΝΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, αρκεί να του έχουμε δώσει επιβεβαιωτική απάντηση. Αν δεν τον πάρουμε να του επιβεβαιώσουμε για ολόκληρο, η κράτησή μας παραμένει, αλλά για το μισό γήπεδο. Αν μαζευτούμε αύριο 10 και υπάρχει ακόμα το άλλο μισό, έχει καλώς. Αλλά απ’ ό,τι μου άφησε να εννοηθεί, το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει.
Άρα, για πάμε λίγο @JoHNNyB και οι φίλοι σας (Nick the Quick, the X-Factor ή άλλοι), μέχρι απόψε, έτσι ώστε να μην αναγκαστούμε να στριμωχτούμε 10 άτομα (αν μαζευτούμε) στο μισό, αν μας προλάβουν άλλοι αύριο.
Είπαμε, 80€ ολόκληρο και 50€ το μισό. Και πολύ συνεργάσιμοι, ευγενικοί κι εξυπηρετικοί στο τηλέφωνο, ομολογώ. Θετική πρώτη εντύπωση.
έχω στείλει μνμ Χ-FORCE, έχω πάρει 2 τηλ, τίποτα ακόμα… @pantelis79 , εκείνος ο φίλος σου που έλεγες, μήπως να του κάνεις καμιά κρούση πάλι αν θες και μπορείς?
όποιος προλάβει, πάρεπάρεπάρε
@JoHNNyB στο γκιώνι του πανηγυρικά, 11 το βράδυ θα το δει και θα απαντήσει
Νέος παίκτης ή Frankenstein φάση G-Force και X-Factor;
Βασικά, γ@μησε, αν θέλουμε να 'μαστε ειλικρινείς!
Να πάρω, ρε 'σεις, να του πω να μας το κρατήσει ολόκληρο; Πιστεύω ότι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρούμε δύο άτομα. Ούτως ή άλλως, θεωρώ ότι ο ένας θα είναι κατά 99% ο Johnny, όταν μας τιμήσει με την απάντησή του.
Εγώ πιστεύω θα μπει δυναμικά, όχι όπως ο Ρομπ με μηχανή υψηλού κυβισμού αλλά με ατάκα τύπου "γλυκουληδες ετοιμαστείτε για ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ θα δείτε πελατακια μου έβλεπα βιντεάκια με κινήσεις Κλαηντ Ντρεξλερ θα σας κάνω σκόνη "
Εφόσον είμαστε 9 επιβεβαιωμένοι πλέον (tBL, @Lupin, @RiderToUtopia, @martian, @ChrisP, @pantelis79, @Ktn, @JoHNNyB και The G-Force), πήρα το Sala Sport και τους επιβεβαίωσα ότι θα χρειαστούμε ολόκληρο το γήπεδο (ευτυχώς, δεν είχε γίνει καμία βλακεία και ήταν διαθέσιμο ακόμα). Άρα, κάποιος (Παντελής, Lupin, Παργαλάτσος ή άλλος), ας βρει ένα άτομο ακόμα για να συμπληρωθεί η δεκάδα.
Τέλος, θα πληρώσουμε εκεί (80€ μου είπε χθες) και υπάρχει άνετο parking λέει στην περιοχή (δεν κατάλαβα αν έχει και ο χώρος δικό του).