Τολμώ να μπω ότι μπήκα για να διαβάσω αναλυση του ματς σήμερα γιατί έτσι , και έχω χάσει ότι άλλο λέτε. Για την Κυριακή είμαι μέσα αν παίξουμε μια νορμάλ ώρα , λέγοντας νορμαλ εννοώ να μην ξεκινάμε στις 9.
Υ.Γ.1 Έχω γίνει χιπστεροβιγκαν , που του λένε καλημέρα και απαντάει εγώ δεν τρώω κρέας ,αλλά δεν θα δω ούτε ένα δευτερόλεπτο από αυτό το εκπληκτικό Μουντιάλ.
Υ.Γ.2 waka palanga pinoy flop flop το διχαλο σε λει απ’. Ο νωον νοείτο.
Αουτ εγω. Δεν θα παω στο μπρεβε αλλα εφαγα μια καλη σημερα στο Γραμματικο (γαμω τα νερα στις στροφες) λαο απο το κοπανημα ο δεξις γοφος, προσαγωγος και αγκωνας πονανε. Τιποτα ιδιαιτερα σοβαρο αλλα δεν θα την βγαλω με τα αλματα και τα τρεξιματα
Με το καλό να γυρίσεις, Παντελή! Εγώ παιδιά έφαγα μεγαλοπρεπές άκυρο για σήμερα από τον φίλο καθότι, έντιτ, ήταν χανγκοβεριασμένος και σιγά μην τον καλύψω. Ευτυχώς βγαίνει 10δα αν στέκουν τα μαθηματικά μου οπότε είμαστε καλυμμένοι, ε;
[In the fight for existence and life There is no law And in the presence of eternal death There is no law And as the struggle for power and domination prevails In the arising slaughter It shall be every man for himself As in battle there is no law]
Κάτι δικά μου λέω, συνεχίστε…
Ματσάρα όπως άρμοζε στην 20η μας συνάντηση. Τιτανομαχία με τα όλα της.