μεταγραφή αεροδρομίου σα να λέμε, βάζω τη μεταφορά Ελ. Βενιζέλος - γήπεδο
Sala Sport Club - Ίλιον, Τρίτη 27/12 20.30-22.00 αποχαιρετάμε τη σεζόν με κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μπίστιγμα.-
5άδα φωτιά ήδη
Lupin
@RiderToUtopia
@apostolisza8
@ChrisP
@Martian
Στο περίμενε/ψήσιμο οι
@Ktn
@Kastroman
και όποιος από τους συνήθεις και μη υπόπτους προσέλθει
@JoHNNyB
@MrBeast
@Moonchild92
@Pantelis79
@dude (από 1/2023)
@The_Black_League
@Outshined
@kbil
@morgoth
@potofgold
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 5
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman , Pargalatsos Mini
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 6
plex27 , samis , @eviL , Giasonas , osfp7 , QuintomScenario
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
@nnnkkk @bostonflesh @St_Anger
υγ. extra tag σε Evil γιατί φημολογείται ότι ‘‘ζει ανάμεσά μας’’
Θα δείξει αν θα αποχαιρετήσουμε την σεζόν, ικανούς μας έχω για όλα πλέον
Δηλωνω συμμετοχη απο τη νεα χρονια μιας και θα λειπω τις γιορτες!
Συζητηθηκε και εξτρα αλητεια στα γηπεδα του Παγκρατιου με @apostolisza8
27 του μήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρίσκομαι στο αεροπλάνο για Λονδίνο, οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω. Να περάσετε καλά και να τραγουδήσετε και Χριστούγεννα μπιστούγεννα!
Ποιο Λονδίνο ρε μλκ, έλα για μπάσκετ.
Mesa gia triti magkes
Εγκρίνω
Λοιπόν έχω 1 ποσιμπολ 2 παίκτες να φέρω . Να τους πω?
Από εμένα είναι ναι, 4οn4 μια χαρά
Φυσικά Τζον, ακόμα καλύτερα 4vs4.
Διπλο εχετε κλεισει?
Προεκυψε ενα επειγον οδοντριατρικο πακετο και η γιατρος μου μου ειπε οτι θα μου πει αυριο αν θα με πιασει για αυριο η μεθαυριο, οποτε ειναι πιθανον το υπερεκτακτο ραντεβου να πεσει την ωρα που εχετε κλεισει. Οταν μαθω, αμα ειναι σε αλλη ωρα θα ενημερωσω!
Για πάμε λίγο και ο δέκατος παρακαλώ για επικό 5vs5.
Μιλάμε για season finale.
edit: Ατυχήσατε. Ελάτε όμως για κερκίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, μπιστηχτες της πορτοκάλι θεάς, το διπλό δεν είναι διαθέσιμο αύριο. Πάμε για μονό λοιπόν.
Όσοι συνφορουμιτες θέλετε, προσέλθετε και για εξέδρα/χούλιγκανισμους/πορτοκαλαδιτσα χωρίς ανθρακικό στο καφέ του sala sports, ακόμα και αν δεν έχετε διάθεση/δεν είστε σε θέση για μπιστηγμα.
Πράγματι, σπω τα δεσμά της μητριαρχίας, βγάζω τον λευκό άντρα από το στόχαστρο και τον μετατοπίζω στο sala sports με στολή (μετρίως) bad Santa
[ Θα κάτσω αλλαγή στην αρχή, γιατί καταλαβαίνω ότι μπήκα στη λίστα παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ και το νόμο Πεπονή 1556/1993 § 21.4 ]
Δυστυχως μάγκες οι δικοί μου δεν θα μπορέσουν να έρθουν τώρα με ενημέρωσαν μολις
τέλειαααααα
ΛΟΙΠΟΝ
θέλουμε +1 τουλάχιστον για 4ον4, είμαστε 7άδα
@Ktn
@morgoth
@pantelis79
ρίχτε αν σας είναι εύκολο ένα προγνωστικό παρουσίας το βράδυ, αλλιώς να το δούμε εξωφορουμικά -και στη “χειρότερη” πάμε 3ον3 με μια αλλαγή, το έχουμε ξανακάνει και ήταν μια χαρά η φάση