Μπασκετάρα χθες στην Λεόντειο, μοιράσαμε σκορ και θέαμα (και γλίστρες).
Πρώτο ματς της χρονιάς για εμένα και το χάρηκα δεόντως. Κουράστηκα πάρα πολύ (πιο πολύ από κάθε άλλη φορά μάλλον) αλλά το απόλαυσα στο έπακρον.
Οι ομάδες:
Στο πρώτο μάτς:
Εγώ - @RiderToUtopia - @Lupin - @MegadethaS
@Moonchild92 - @apostolisza8 - φίλος Lupin
Στα παιχνίδια 2 και 3, ο φίλτατος Μεγκαντεθάς άλλαξε “στρατόπεδο” και πήγε με την άλλη ομάδα και μείναμε εμείς τριπλέτα.
Νομίζω πήραμε και τα 3 παιχνίδια, αλλά σε όλα βγήκαν πολύ δυνατά και ενδιαφέροντα ματσαρίσματα.
Μια ματιά στους μπίστες που ξεχύθηκαν στο παρκέ χθες:
@Lupin: Με χέρι αλφάδι από μακρινή απόσταση και με καταπληκτικές ασσίστ (με έκανε μάγκα ουκ ολίγες φορές), ήταν ο κινητήριος μοχλός μας χθες. Πραγματικά μεστή εμφάνιση.
@RiderToUtopia: Δεν έπιασε τα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει, έφταιγε και εν μέρει το παρκέ που γλίστραγε επικίνδυνα στην ρακέτα. Αυτό σημαίνει για τον Παργαλάτσο πως αντί για τα 3/4 των πόντων της ομάδας του, πρέπει να έβαλε τα 2/4 Επικές μονομαχίες με φίλο Lupin και επικό ταψί από @MegadethaS (στα highlights εχθες).
Εγώ: Καλά μου πήγε το ματς, έφαγα την καθιερωμένη τάπα μου από @Moonchild92 όπως σε κάθε ματς, αν δεν έκανα και μερικές υπερβολές και λαθάκια θα ήμουν πιο ικανοποιημένος, αλλά γενικά μου βγήκε το ματς και το χάρηκα.
@MegadethaS: Ήρθε με την αύρα βετεράνου και κούμπωσε γρήγορα και στις δύο ομάδες που αγωνίστηκε. Playmaker με μυαλό, καλή ντρίπλα και γενικότερα ο χειρισμός της μπάλας δείχνει πως το κατέχει το τόπι. Να ξεκλειδώσει και να πάρει κανα σουτ παραπάνω στο επόμενο ματς, τον ένιωσα λίγο “φοβισμένο” στην εκτέλεση ενώ μια χαρά τα καταφέρνει και εκεί. Cheers, να μας ξανάρθεις!
@Moonchild92: Το ΚΑΤΕΡΠΙΛΑΡ των μπιστών και ο αγαπημένος μου προσωπικός αντίπαλος, μου έβαλε ξανά δύσκολα με άμυνες που λυγίζουν και τους πιο θαρραλέους, έχει αρχίσει και εμπλουτίζει το ρεπερτόριο με μουλωχτές κινήσεις εντός της ρακέτας, ενώ χθες δείχνει πως αρχίζει και ρολλάρει και στο σκοράρισμα. Ένας μικροτραυματισμός τον άφησε στον πάγκο για το τελευταίο 20λεπτο περίπου, αυτά είναι πταίσματα για το τανκ της παρέας όμως.
@apostolisza8: Ο trash talker της καρδιάς μας έχω την εντύπωση πως χθες άφησε στην άκρη τα θανατηφόρα μπασίματα για χάρη των περιφερειακών σουτ (που του πήγαν γάμα τα βέβαια). Πρώτο βιολί στην ομάδα του, αναμενόμενα.
Φίλoς Lupin: Πολυεργαλείο. Και mid range σουτ και ποστάρισμα και ασίστ και τα πάντα. Βάζουμε και την σωματική διάπλαση (πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις) και έχεις έναν jack of all trades που βγάζει λαγούς από το μανίκι.
Κανονιστείτε για το επόμενο.