Μπιστηδες λογω απουσιας του Poker Face (φιλος του air Lupin) ειμαστε ακριβως 10 . Αν καποιος μπορει να ερθει ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενος, καλυτερα 11 ή 12 απο το οριακο 10. Και οπως γενικα λεμε, the more the merrier (@ktn δεν ρωτας και τον χιτμαν?)
Το μπιστηγμα θα λαβει χωρα την Κυριακη στις 17.30 στο Eurohoops της Κηφισιας
Επίσης, επειδή εκλεκτο μελος της παρεας μας εχει ατομο με ευαισθησια που πρεπει να προφυλαξει, αν καποιος εχει υπονοια covid ή ιωσης παρακαλουμε να ενημερωσει/κανει τεστ κτλ
ψιτ, @morgoth, τελειώσαν οι δικαιολογίες ε, Κύπρος, θλάσεις, κρυώματα, λουμπάγκο, ποδήλατο στο φεγγάρι, 1on1 με τον Fingolfin κτλ… τώρα είναι η μεγάλη ώρα!!!
Mαυροφορεμένοι Pagrati BC vs Πολύχρωμοι Περίχωρα Αθηνών ΒC
σημειώσατε 2 σε ένα φοβερό ματς που έληξε με ελάχιστη διαφορά 3-4 πόντων που σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού!
Ματς αντάξιο των σχεδόν 30 συναντήσεών μας + λόγω παρουσίας μετά από καιρό του Κομισάριου στα παρκέ!
I leave the recap στους αρμόδιους, μικρόφωνο και κάμερα σε μένα για την φωτό του ματς, πάντα τέτοια μπήστες μου!!
Εγω αναγνωριζωω και ChrisP, Lupin, Pargalatso, Black League, KTN αλλα νομιζω εκει καπου τελειωνουν οι γνωσεις μου. Αν ειναι Αποστολης πανω δεξια, τρελη αλλαγη ξυρισμενος!
Θεουλης με μπλουζα Dream Theater, καποιος απο το φορουμ?