Μπα
Από τα συμφραζόμενα και με βάση τα ρόστερ , λογικά σας γλεντησε τρελά ο @Lupin (!) Άραγε οι νικητές τι θα πουν για τις δικαιολογίες των ηττημένων…
Παιδιά δεν υπάρχει αποτυχία τα είπε και ο Γιάννης . Επόμενη βδομάδα ίσως πάτε καλύτερα .
Υπέθεσα πως έριξα αρκετά ρεψίδια με εσάνς μπύρας-σαρδελών-γαρίδων-χταποδιού-τζατζικιού στη μούρη του καθενός σας, για να γίνει απόλυτα αντιληπτό το ποιος είναι ο τέρμα δεξιά.
Μάλλον έκανα λάθος -την επόμενη Κυριακή ακόμα χειρότερα λοιπόν!
Θέλω ο @Lupin , πέρα από την μερακλιδικη ταβέρνα που έπαιξε 1μιση ώρα πριν το ματς, να εξηγήσει τη φωτό, και ο @QuintomScenario τι καταλαβαίνει με βάση τα ρόστερ Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Από τα συμφραζόμενα των προηγούμενων, να προσθέσω πως δεν κράτησα μέτρημα βολών, καθώς και πως Σάββατο βράδυ έπαιξα σύστημα 3 ποτά 3 σφηνάκια 3 διαφορετικά βρώμικα κατά τη διάρκεια (αλλά και μετά το πέρας) του 6ωρου, και δεν αποτελεί δικαιολογία για τίποτα
γτχμ είναι random φωτό -google type ‘‘12 παίκτες μπάσκετ’’- για να κάνω το ‘‘χωρατό’’ μου με τις δύο άλλες που έκανα paste πάνω της (η αριστερή είναι ο Μήτσος που έχασε το ματς λόγω κίνησης, για όποιον δεν κατάλαβε επίσης).
To αστείο γαμήθηκε και ψόφησε.-
μάνα μου είσαι 30-πόσο-είσαι, εγώ 40αρίζω , 2 μπύρες είχα πιεί πριν κανένα μήνα στο γνωστό στέκι στου Ψυρρή και μετά ήμουν 50% taxi ή 50% μηχανάκι στο τσουληχτό και στις κατηφόρες!
το μόνο που έπιασα παραδόξως, χαχαχαχα.
Με καρότσι έπρεπε να γυρίσεις (@ChrisP για σένα)
Έχεις δίκιο, ταπεινά την έβγαλα λόγω εργασιακού φόρτου.
Εσείς που είστε στα τέλη 20ς ή αρχές 30ς να ξέρετε ότι είναι άλλο να στο λένε κι άλλο να το ζεις , όταν μιλάμε για το τι επίδραση έχει το αλκοόλ μετά τα 37-38 κάπου εκεί…
Το χανγκοβερ έχει αποτελέσει λόγο του να μην πιω τίποτα , γιατί πολύ απλά δεν έχω την όρεξη να κάθομαι να υποφέρω το επόμενο πρωί. Είναι από αυτά που αν δεν τα ζήσεις δεν καταλαβαίνεις πως ακριβώς είναι.
Ναι, αλλά τι κατάλαβες από τις συνθέσεις των δύο ομάδων;
Τι εννοείς
Απλά σε έχασα εδώ μωρέ
Α εννοούσα ότι με βάση τα σχόλια που γράφετε συνήθως μετά από τους αγώνες (όχι ότι τα παίρνω και μετρητοίς ) η δεύτερη ομάδα (η δικιά σου) φαίνεται να είχε πολύ δυνατό ρόστερ, οπότε ο Λούπιν πρέπει να έκανε τεράστια εμφάνιση αν και ομολογώ ότι δεν ξέρω και πως παίζουν όλοι οι άλλοι, προφανώς και οι 5 τους πρέπει να είναι τίμιοι μπιστες.
Τι να πούμε και μεις που είμαστε παιδιά του Πολυτεχνείου…
@MegadethaS έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο μην τον ακούτε σπάνια βλέπεις σχεδόν 50αρη με τέτοια αθλητικοτητα
Θα λέγε κάνεις ότι είναι τανκ στο γήπεδο δηλαδή…
Σεμιναριακά τελειώματα με αριστερό λέη απ.
Το τανκ είναι ο Παργαλατσος.