Δεν ειχα προλαβει να τσεκαρω και να ψηφισω. Ωραια φαινονται και τα τρια. Δυσκολη η επιλογη
Στο νήμα, κερδίζει το “Εμείς” του Γεβγκένι Ζαμιάτιν!
Τι προθεσμία θα έχουμε αυτή τη φορά; Θέλετε να πούμε ως τις 17/11;
Αν το λήξαμε, θα πρότεινα το “Μάτια σου έδωσα” που δεν βγήκε να παίξει για την επόμενη φορά χωρίς νέα ψηφοφορία , καθώς φαίνεται να έχει αρκετή πέραση και νομίζω ότι και αρκετοί από εμάς που δεν το ψηφίσαμε δεν θα είχαμε θέμα.
Συμφωνώ! Με έχει εξιτάρει το εξώφυλλο!
Τα έχει και τα δύο η πρωτοπορία και αν τα πάρετε μαζί βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά.
Εδώ μέσα όλο με αναγκάζετε ν’ αγοράζω βιβλία!
Πάντως όποιος θέλει και τα καταφέρνει στις ξένες γλώσσες, για το Εμείς "We"υπάρχει pdf στα Αγγλικά με μια πρόχειρη αναζήτηση στο internet.
Εγώ έπαιξα και πάλι μπάλα απ’ τη δημοτική βιβλιοθήκη! Παλαιότερη έκδοση, μεν αλλά με μία αύρα μυστηρίου, καθώς η τελευταία φορά που κάποιος το δανείστηκε ήταν το 1995! Μάλιστα, όταν το σχολίασε με δέος η μία υπάλληλος στην άλλη, γυρίζει η δεύτερη και κάνει: “Ε αφού τέτοια βιβλία διαβάζει το παιδί”
Με έχουν πάρει στο ψιλό, κατάλαβες;
Χέστους.
Με μια “λιγότερο πρόχειρη” υπάρχει και στα Ελληνικά. Δεν μπορώ να πω που.
Εγω στα Αγγλικα θα το διαβασω. Προσκομιση απο το γνωστο στεκι της Αννας…
Αν κ με στεναχωρει, το physical το χω κοψει περα καποιων εξαιρεσεων. Δεν χωρανε αλλα βιβλια σπιτι μου
Πόσταρε φωτογραφία με τα βιβλία σου
Mέχρι στιγμής διαβάζεται γρήγορα αλλά δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ή όχι. Η υπόθεση μου δίνει vibes από Matrix μέχρι Black Mirror και Severance + ένα κάρο άλλες ταινίες και σειρές SF. Κάποια σημεία στην αρχή μου θύμισαν τον παραλογισμό που ζήσαμε στην καραντίνα. Αν και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το
Όμορφες φωτογραφίες!
Summary
Εγώ δεν έχω βιβλιοθήκη, ένα χάλι έχω! Από τη νέα χρονιά θα φτιάξω, θα ξηλώσω το μέρος της ντουλάπας που χωράει τηλεόραση και θα βάλω ράφια για βιβλία, και θα ζηλεύετε όλοι, αχα αχαα!
χαχα! Κοιτα οταν το χαλι εχει να κανει με βιβλια εχει μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα μυστηριου και θαλπωρης
Μου αρέσει πολύ να βλέπω display διαφόρων geek πραγμάτων…
Ορίστε μια και απο την δικιά μου “βιβλιοθήκη”
Επος
Αξιοζήλευτοι όλοι σας, εμένα είναι ένα χάος και εδώ και στο πατρικό τα βιβλία.
Η Πολη ειναι το Wayward Pines? Αναπαντεχη ευχαριστη εκπληξη αυτο για μενα