Έχετε ερωτευτεί άτομο από το rocking;

Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :cry: :lol: :lol:[/quote]

Ο Ανδρέας είναι άνδρας… Και ως γνήσιος άνδρας σας γουστάρει όλες…[/quote]

Εγώ τον θέλω μόνο δικό μου!Δεν μπορώ να τον μοιράζομαι!! 8)[/quote]

Επειδή με έχεις συγκινήσει απίστευτα με τον έρωτα σου για τον Ανδρέα,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα σταθώ εμπόδιο στην ευτυχία σας…Θα τον αφήσω όλο δικό σου!!! :wink:

(Και καλά…) :stuck_out_tongue:

Ποιος τη χάρη του!!Πές μου πού θα βρεί καλύτερες?!!

opa re vasoula…ki esy erotevmeni? vre pote prolavenete oloi sas? mia pou gnorizeste kai tin epomeni mera eroteveste??? :lol: love xpress…

Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :cry: :lol: :lol:[/quote]

Ο Ανδρέας είναι άνδρας… Και ως γνήσιος άνδρας σας γουστάρει όλες…[/quote]

Εγώ τον θέλω μόνο δικό μου!Δεν μπορώ να τον μοιράζομαι!! 8)[/quote]

Επειδή με έχεις συγκινήσει απίστευτα με τον έρωτα σου για τον Ανδρέα,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα σταθώ εμπόδιο στην ευτυχία σας…Θα τον αφήσω όλο δικό σου!!! :wink:

(Και καλά…) :P[/quote]

Όχι Illusion,σε θεωρώ φίλη πλέον.Εσύ τον καπάρωσες πρώτη!Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα :cry:

Ωραίος τίτλος εφημερίδας… Λέω ν’ ανοίξω μια νέα

Κοίτα…εγώ προσπάθησα να δείξω στην φίλη NegativeCreep ότι είμαι ανυχτόμυαλο άτομο και ότι αν γουστάρει τόσο πολύ μπορούμε να τον μοιραστούμε.Πέρα από έρωτες και βλακείες.Αλλά διαπιστώνω πως είναι μονοφαγού και τον θέλει μόνο για την πάρτη της…εεε τι να κάνω κι εγώ μετά.Επιλέγω να τους αφήσω τον δρόμο ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κοίτα…εγώ προσπάθησα να δείξω στην φίλη NegativeCreep ότι είμαι ανυχτόμυαλο άτομο και ότι αν γουστάρει τόσο πολύ μπορούμε να τον μοιραστούμε.Πέρα από έρωτες και βλακείες.Αλλά διαπιστώνω πως είναι μονοφαγού και τον θέλει μόνο για την πάρτη της…εεε τι να κάνω κι εγώ μετά.Επιλέγω να τους αφήσω τον δρόμο ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Οκ τότε θα συμβιβαστώ αγαπητή illusion!!Μόνο που θέλει εσένα και με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!!

hahahahahahahahhahaahaha…tha travikso ta vyzia mou an synexisete :lol:

Όχι καλή μου άμα είναι να φτάσεις σε τέτοιο σημείο να το κόψουμε!

Είσαι Θεά…αλλά τι να κανουμε βρε Χριστίνα;Ως γνωστόν είναι φαρμακερός γκόμενος ο Ανδρέας.Περπατάει στο δρόμο και πίσω του αφήνει πτώματα ερωτευμένων γυναικών :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αφήνει πίσω του συντρίμμια,αρρωστημένους και αγρίμια!!Πώς μου’ρθε τώρα αυτό?Α δεν πάω καλά τελευταία…

Να σας φέρει ασπιρίνες να περάσει ο πονοκέφαλος

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Τέλη ζηλεύουμε ή είναι η ιδέα μου?!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Τέλη ζηλεύουμε ή είναι η ιδέα μου?!![/quote]

Πάρα πολύ…

Τέλη ζηλεύουμε ή είναι η ιδέα μου?!![/quote]

Πάρα πολύ…[/quote]

Με δουλεύεις…!!

o telis den exei anagki…giati exei tin diki mou agapi… :lol: :lol: oi ypoloipes edo mesa eiste perites… :lol: :lol: :lol: :lol:

Παρηγοριά στον άρρωστο είναι αυτό?!! :lol:

Ακριβώς…

Ακριβώς…[/quote]

Ώστε έτσι Τέλη ε,μας θεωρείς περριτές!Τώρα με στεναχώρησες… :frowning:

Ακριβώς…[/quote]

Ώστε έτσι Τέλη ε,μας θεωρείς περριτές!Τώρα με στεναχώρησες… :([/quote]

Εγώ ΄"αγαπάω" όλα τα κορίτσια του forum και με αποδείξεις

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ωστόσο την chl chillin την αγαπάω πάνω απ’ όλες, αφού είναι το κολλητάρι μου…