Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ο Ανδρέας είναι άνδρας… Και ως γνήσιος άνδρας σας γουστάρει όλες…[/quote]
Εγώ τον θέλω μόνο δικό μου!Δεν μπορώ να τον μοιράζομαι!! 8)[/quote]
Επειδή με έχεις συγκινήσει απίστευτα με τον έρωτα σου για τον Ανδρέα,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα σταθώ εμπόδιο στην ευτυχία σας…Θα τον αφήσω όλο δικό σου!!!
Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ο Ανδρέας είναι άνδρας… Και ως γνήσιος άνδρας σας γουστάρει όλες…[/quote]
Εγώ τον θέλω μόνο δικό μου!Δεν μπορώ να τον μοιράζομαι!! 8)[/quote]
Επειδή με έχεις συγκινήσει απίστευτα με τον έρωτα σου για τον Ανδρέα,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα σταθώ εμπόδιο στην ευτυχία σας…Θα τον αφήσω όλο δικό σου!!!
(Και καλά…)
(Και καλά…) :P[/quote]
Όχι Illusion,σε θεωρώ φίλη πλέον.Εσύ τον καπάρωσες πρώτη!Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα
Κοίτα…εγώ προσπάθησα να δείξω στην φίλη NegativeCreep ότι είμαι ανυχτόμυαλο άτομο και ότι αν γουστάρει τόσο πολύ μπορούμε να τον μοιραστούμε.Πέρα από έρωτες και βλακείες.Αλλά διαπιστώνω πως είναι μονοφαγού και τον θέλει μόνο για την πάρτη της…εεε τι να κάνω κι εγώ μετά.Επιλέγω να τους αφήσω τον δρόμο ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα
Κοίτα…εγώ προσπάθησα να δείξω στην φίλη NegativeCreep ότι είμαι ανυχτόμυαλο άτομο και ότι αν γουστάρει τόσο πολύ μπορούμε να τον μοιραστούμε.Πέρα από έρωτες και βλακείες.Αλλά διαπιστώνω πως είναι μονοφαγού και τον θέλει μόνο για την πάρτη της…εεε τι να κάνω κι εγώ μετά.Επιλέγω να τους αφήσω τον δρόμο ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα :P[/quote]
Οκ τότε θα συμβιβαστώ αγαπητή illusion!!Μόνο που θέλει εσένα και με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!!
Είσαι Θεά…αλλά τι να κανουμε βρε Χριστίνα;Ως γνωστόν είναι φαρμακερός γκόμενος ο Ανδρέας.Περπατάει στο δρόμο και πίσω του αφήνει πτώματα ερωτευμένων γυναικών