Έχετε ερωτευτεί άτομο από το rocking;

Αμα πετύχει όμως είναι καλύτερος…[/quote]

emena mou les? to xo melaniasei… :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ε ναι λοιπον ειμαι ερωτευμενος με το μελανουρι (σμενο) :oops: :oops: :oops: :oops: .
Θελω να του κανω ερωτικη εξομολογηση ταχυστα , και ισως του παρω και συνεντευξη. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ok, ας το διατυπώσουμε αλλιώς τότε.
Το off-topic είναι μέρος του forum και ισχύουν όλοι οι κανόνες που ισχύουν και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Έχω λάβει πολλά μηνύματα για την κατάσταση του off-topic τελευταίως που αφορούν είτε τα ΓΕΛΟΙΑ topics που δημιουργούνται (και κάνουμε βεβαίως βεβαίως τις πάπιες) είτε τις χαζομάρες που γράφονται και προσβάλουν ένα σωρό ανθρώπους. Και αν μερικοί ή μερικές δε δίνουν δεκάρα για το ότι εδώ μπορεί να μπαίνουν άτομα κάθε ηλικίας και με διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων (και όχι απαραίτητα αντίθετα στη δήθεν χαλαρότητα και ανοιχτομυαλιά που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει για να δικαιολογηθεί), υπάρχουν άλλοι που στέκονται σε αυτά και ενοχλούνται.

Δε θα κάτσω να εξηγήσω τι είναι το off-topic και τι πρέπει ή δεν πρέπει να γράφεται σε αυτό. Ο καθένας έχει μυαλό για να σκεφτέι και να πράξει όπως χρειάζεται. Μην ακούω παράπονα όμως γιατί ο καθένας εδώ μέσα ξέρει ότι όχι μόνο η κατάσταση είναι πέραν του συνηθισμένου χαλαρή (πολλές φορές ξεφεύγει κατά πολύ από αυτό που ονομάζουμε “forum” - κάνοντας τα στραβά μάτια), αλλά πολλές φορές είναι και ζημιογόνα για το forum γενικότερα, μιας και τα νέα μέλη είναι δύσκολο να “εναρμονιστούν” σε ένα τέτοιο χάος.

Ο socrates όσο μικρός κι αν είναι, γιατί για μερικούς αυτό παίζει σημαντικό ρόλο απ’ ότι φαίνεται, είχε γράψει σε παλαιότερο μήνυμα του σχετικά με το θέμα 1-2 σωστά πραγματάκια (και στα οποία -κακώς- δεν είχα λάβει θέση).

Ας γίνει ένα πράγμα αντιληπτό: Το forum δεν είναι υπόθεση 5, 10, 20 ατόμων. Μπορεί αυτοί να είναι με πάνω από 1.000 posts, όμως είναι κι ένα σωρό άλλοι που για να περνάνε οι “μεγάλοι” καλά και να μη θίγονται τα δικαιώματα τους (γιατί ως γνωστόν είμαστε και αντιδημοκρατικοί) δε μπαίνουν καν στον κόπο να ενταχθούν σε αυτό το χώρο και να πάρουν μέρος στις συζητήσεις. Αν εσείς το βλέπετε σωστό αυτό, δε μπορώ να σας αλλάξω άποψη, μπορώ όμως (μαζί με Θανάση, Κωστή και Λουκιανό) να αλλάξω την κατάσταση για τους υπολοίπους.

Δεν απευθύνομαι σε κάποιον προσωπικά, το φαινόμενο είναι αρκετά γενικό.

Καλό μας απόγευμα.

Εισαι Οφφτοπικ !!! το θεμα ειναι αν εχουμε ερωτευτει ατομο απο εδω μεσα … !!! :?

Εγώ πάντως έχω ερωτευτεί άτομο από’δω μέσα.Παρ’όλο που δεν γνωρίζω φάτσες!!!

Kai egw exw erwtytei atomo… Ayta ta panexypna posts tou… Oi yperoxes diatypwseis tou… H tsaxpinia pou ksexeilizei… W,nai,einai o user me tous aderfous Schenker sto avatar…

χαχαχ χαχαχαχ Θεος !!!

Δυστυχώς παιδιά΄έτσι είναι…Πολλές φορές μπερδεύουμε την ελευθεροστομιά και τη δημοκρατική αντιμετώπιση,με το άλλο ΑΚΡΟ,που οδηγεί στη χυδαιολογά ,ανευ λόγου …και είναι λίγο σαν τη χυδαιολογία της Επιθεώρησης ,που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό…Και εγώ εχω γίνει αποδέκτης παραπόνων,και δεν το κρίνω ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΚΑ,άλλα με κάποιο ΜΕΤΡΟ και ΓΝΩΘΙ Σ` ΑΥΤΟΝ, γιά όλους ,με πρώτο εμένα αν το θέλετε…χωρίς να χαλάμε τις καρδιές και μικρότέρων ηλικιακά χρηστών…Νομίζω ότι υπαρχει η ωριμότητα ,να αυτοσυγκρατούμαστε ,χωρίς αστυνόμοκρατία και μέτρα…Thanks

Έφτασε η ώρα να το ομολογήσω!Ναι είμαι ερωτευμένη με τον angel!!(αν και νομίζω μου πέφτει λίγο μεγάλος!)

Ο έρως χρόνια δε κοιτά… :lol: :lol: και ο Αντρέας είναι γμ τα παιδιά

Oso kai na prospathw re gmt den borw na epanelthw sta epigeia… :lol: :wink:

Ο Αντρέας είναι ερωτευμένος με άλλον…Σνιφ σνιφ :cry: :cry:

Εδω ειναι που εχω κοκκινισει ηδη :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Why my dear?!!

__Γιατί είναι σεμνός μωρέ… :smiley: Μπράβο Negative, εξαιρετικό παιδί διάλλεξες! :smiley: Αντε, στείλε κανένα P.M. /ραβασάκι με φωτο κλπ ίσως, και πού ξέρεις. :wink:

__Πάντως εγώ δε θα μπορούσα να πω πως έχω ερωτευτεί… ΟΜΩΣ, υπήρξε μια γητεύτρα που κέρδισε ένα κομμάτι του μυαλού και της ψυχής μου (όσοι παρακολουθούν, ξέρουν…).

Λές να τον ρίξω έτσι?Μπορεί να προσπαθήσω!!! :wink:

negative creep an thes na ton rikseis na ksereis oti eisai se kalo dromo… den einai kai poly dyskolos… :lol:

Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :cry: :lol: :lol:

Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :cry: :lol: :lol:[/quote]

Ο Ανδρέας είναι άνδρας… Και ως γνήσιος άνδρας σας γουστάρει όλες…

Αυτό το έχω παρατηρήσει!!!Αλλά είπαμε γουστάρει άλλη δυστυχώς!Τί να κάνω θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να συνεχίσω τη ζωή μου :lol: :lol: :cry: :lol: :lol:[/quote]

Ο Ανδρέας είναι άνδρας… Και ως γνήσιος άνδρας σας γουστάρει όλες…[/quote]

Εγώ τον θέλω μόνο δικό μου!Δεν μπορώ να τον μοιράζομαι!! 8)

oute kai aftos mporei na mas myrazetai…gi afto mono mazi tou tha pigainoume… :lol: