ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Και ο Johan κουμπάρος!!!
είσαι τόσο γλυκιά… μου έρχεται κλάψω :oops:
και για να δεις κ πόσο καλη είμαι…θα σου κάνω δώρο ένα βράδυ μαζί του …πριν τον γάμο μας εννοείτε!!!..
Kαταρχην εχεις δαιβασει το τιτλο του τοπικ ? Λεει μεσα απο το rocking αν δεν απαταμαι ? Και αν θελεις λες και ποιον / ποιαν ? [/quote]
Θέλεις να με πληγώσεις όμως,ε? Δε φτάνει που ο έρωτας μου κατέληξε σε τρικυμιώδες διαζύγιο, δε φτάνει που είμαι καλεσμένη στο γάμο, θες να σου πω και τα στοιχεία του ακατανόμαστου για να καταλάβεις για ποιόν μιλάω…
Μην του λες τέτοια πληγώνεται… Καθότι και στην πλάκα θέλει όλες να ερωτεύονται αυτόν…
Ναι
[size=1](Μωρο το εσωσα ???)[/size]
Ναι,ναι,ναι,ναι,ναι…εχω βρει τον έρωτα της ζωής μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα!!! :oops: :oops: :oops:
Δεν λες ομως ποιος ειναι αυτος , αν και οπως δηλωσες χθες σε αλλο topik αναφεροσουν στον Τelisvas… :roll:
Δεν λες ομως ποιος ειναι αυτος , αν και οπως δηλωσες χθες σε αλλο topik αναφεροσουν στον Τelisvas… :roll:[/quote]
Εσύ μη μιλάς καθόλου…Ξέρεις πολύ κάλύτερα από κάθε άλλον
Δεν ξερω τιποτα εγω … ειμαι μικρος , αθωος και αβγαλτος .
Ok, τέρμα το chat.
oxi
ΟΧΙ
Τερμα οι παρεμβολες των Administrators στο ΟΦΦΤΟΠΙΚ… μηπως εχουν ξεφυγει λιγακι ??? Δεν μπορεις κυριε να κλειδωνεις θεματα στο offtopic μιας και το εχεις δημιουργησει ο ιδιος για να μην σου μαμανε τα αλλα θεματα . Δεν σ’αρεσει αυτο που γινεται ??? Καταργησε το Οφφτοπικ διεγραψε το. Στην τελικη υπαρχουν και αλλα site που μπορεις να μπεις ???
Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την λεξη chat οταν ποσταροντε μηνυματα με διαφορα χρονου. Ουτε μπορεις να επιβαλεις σε ολους τους user που μπαινουν στο offtopic να ποσταρουνε μηνυματα για να μην φαινετε κατα εσε " η μορφη chat" .
Hλια ξερεις ποσο σε αγαπαω και σε συμπαθω αλλα επιτρεψε μου να σου πω οτι εδω εισαι λαθος.
antrea eisai erotevmenos palikari mou? hahahahahahahhahahahaha… ego eimai erotevmeni me olon ton kosmo, alla oloi me aporiptoun logo emfanisis… :lol: etsi katefyga ston avnanismo…
Αμα πετύχει όμως είναι καλύτερος…
Αμα πετύχει όμως είναι καλύτερος…[/quote]
emena mou les? to xo melaniasei… :lol: :lol: :lol:
Νταξ καλε μην το κανουμε και τοοοοοοοοσσσσσοοοοο μεγαλο :roll:
Όταν ένα topic καταλήγει σε συζήτηση δύο ατόμων, με διαφορά λίγων μόνο λεπτών μεταξύ των μηνυμάτων, τότε ναι μπορούμε να μιλάμε για chat. Και μάλιστα όταν γίνεται με δύο συγκεκριμένα άτομα και όχι μόνο σε ένα topic αλλά περισσότερα. Δε λέγεται forum αυτό.
vre agapi mou…ki an exei tyxei mono ekeinoi oi dyo na asxolounte mesa se afto to topic? ekeinoi ftaine?..ela vre kale mou…sto off topic eimaste…
Δεν ξερω τιποτα εγω … ειμαι μικρος , αθωος και αβγαλτος .[/quote]
Να 'σαι καλά βρε angel!Εσύ και τ’αστεία σου
!!!