οπως και να χει μακαρι να τον δουμε.
Φαντάζομαι πως και οι Τοοl πέρυσι το καλοκαίρι, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής δηλαδή, δεν θα ήρθαν και τζάμπα. Η Didi ωστόσο μόλις 25 ευρώ τους έβαλε έχοντας προηγηθεί το φιάσκο του προηγούμενου χειμώνα.
Σχετικα με τα bold, νομίζω πως κάνεις λάθος. Το νερό υπό τέτοιες συνθήκες (ζέστη, χορός, ακόμα και σκόνη) είναι άκρως απαραίτητο. Νομίζω πως σε όλα τα festivals γίνεται αυτό και παλιότερα υπήρχαν παράπονα για την έλλειψή του. Δεν είναι εύκολο να πηγαινοέρχεσαι στα κυλικεία ενδιάμεσα στη συναυλία. Ακόμα και αν έχεις προμηθευτεί μπουκαλάκι, δεν είναι εύκολο να χορέψεις κρατώντας το ανοικτό παράλληλα και επιπλέον, σίγουρα η μάνικα είναι προτιμότερη από το πέταγμα μπουκαλιών κατά το οποίο έυχεσαι να πέσει μια σταγόνα. Από εκεί και πέρα, τα γυαλιά σου καθαρίζονται και τα κοριτσάκια με τα περίεργα χτενίσματα έτσι κι αλλιώς θα λούζονταν μετά από τόση σκόνη…
Οσον αφορα το νερο δε σο συζηταω, 1000 φορες μπουγελομα:p
Περσυ στους μεταλλικα ημουν καγκελο και διψαγα, και κανω νοημα σε εναν σεκιουριτα την κλασικη κινηση ‘πινω απο μπουκαλι’ και μου πεταξε ενα νερακι.Δεν ειναι τοσο ζωα δηλαδη οσο τους βγαζουμε.
Οσον αφορα το σημα στα κινητα ειναι λογω υπερφορτωσης πιστευω και οχι λογω παρεμβολων.Γιατι ακομα και στο δρομο μπροστα απο το χωραφι δεν επιανες σημα καλο, οποτε δεν παιζει να κοβει κατι το σημα.
Τα κοριτσακια με τα περιεργα χτενισματα ξερουν τι παιζει στις συναυλιες και ειδικα μπροστα μπροστα. Δεν παμε στις συναυλιες βαμμενες, με μακρια σκουλαρικια και πεδιλα (αν και ειδα πολλα τετοια και απορησα πως φχαριστιεσαι την συναυλια παρτυ ετσι).
Μην τα ξαναλεμε για το εισητηριο, καθε μπαντα εχει την ιδιοσυγκρασια της και καποια πραγματα πανε με τις πωλησεις. Αν σ’ αρεσουν οι Metallica θα πας οσο και να χει και θα θυσιασεις αλλες συναυλιες. Σαφως και το 25αρι ηταν παραγοντας (οχι ο μοναδικος και οχι ο μεγαλυτερος) αλλα οι Tool που δεν ακουγονται οσο ο Μανου, μ@λ@κες ηταν;
Δεν λεει κανεις οτι ηττηθηκε το μεταλ… Απλα ολοι πεσαν να φανε την βραδια οταν ακουσαν οτι ειχε τον περισσοτερο κοσμο. Ε, οκ, μαγκια του που εχει 25 ευρω το εισητηριο, να το ειχαν και οι Μεταλικα. Θα παψει ο κοσμος ν’ ακουει μεταλικα οταν μαθει οτι ο Μανου ειχε περισσοτερο κοσμο;
Εγώ στο περσυνό rockwave βέβαια επιζητούσα το νερό, αλλά όντας με αμάνικο την επόμενη μέρα είχα 38-39 πυρετό και συνέχισε για 4-5 μέρες :p.
Όσο για το σήμα στα κινητά η Μαλακάσα πρέπει να φταίει επειδή είναι γούβα. Η μάνα μου δούλευε Αυλώνα παλιότερα και λέει στην Μαλακάσα έχανε ραδιόφωνο, κινητό, τα πάντα…
δεν νομιζω να ειναι το ιδιο . οι tool οσο και καλο γκρουπ και να ειναι δεν συγκρινονται με τα μεγαλα ονοματα .
Θες να κοιτάξουμε τι γκρουπ έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Θα βρούμε άπειρα τουλάχιστον του ίδιου βεληνεκούς των Τool και κατώτερου που τα έχουμε μοσχοπληρώσει…
E???
στο download το 2006 ηταν headliner μαζι με τους metallica και gnr…τον ιδιο κοσμο ειχαν(εκεινη τη χρονια το φεστιβαλ εκει μου φαινεται οτι ηταν και τις 3 μερες σολνταουτ)…αλλα τι συμβαινει εδω στο ελλαντα…
εγω αλλο σου λεω . καμια σχεση με αυτο που γραφεις . και στο λεω και παλυ δεν συγκρινονται οι tool με ονοματα οπως metallica - priest - slayer - maiden .
και τη να λεει αυτο ρε φιλε . και οι slayer το 2005 στο download ειχαν παιξει 3ο ονομα κατω απο SOAD και slipknot , οπως και οι lost επαιξαν κατω απο napalm death . αυτο ειναι θεμα εμπορικοτητας του καθε καλιτεχνη εκεινη την περιοδο .
ωραια περασαμε…!!!
Μ-α-γ-ι-κ-α
Ω θεέ.
Κατάφεραν να κάνουν το τόπικ μιας συναυλίας-παρτυ σε metal vs. manuchao. Ήμαρτον.
Δεν πήγα δυστυχώς μια και νίκησε η κούραση των 2 προηγούμενων ημερών σε συνδυασμό με το ταξίδι που προέκυψε Παρασκευή 7 το πρωί. Κρίμα, θα ήταν το καλύτερο ορεκτικό για Gogol!!!
Χαίρομαι που περάσατε καλά και χορέψατε, που έπαιξε πάνω από 2 ώρες, που εκστόμισε γραφικές “πολιτικές” κουβέντες και μη μου ανησυχείτε. Υπάρχουν υγιείς άνθρωποι που γουστάρουν και Metallica και Manu Chao. Ή, έστω, αν γουστάρουν μόνο το ένα από τα δύο, σέβονται το άλλο και τους οπαδούς του.
αν θες, μπορείς να με ζητήσεις κατευθείαν σε ραντεβού, δεν χρειάζεται να με φλερτάρεις μπροστά σε όλο τον κόσμο… :lol: :lol:
Δεν θέλω.
Εσύ φτύνεις τους άντρες και μετά τους ταπεινώνεις κιόλας. [-X
Παλιοσπάμμερ :!:
Συνεχίζοντας λίγο την υποθετική συζήτηση, (γιαγιάδες με ρουλεμάν, Metallica με 25 ευρώ… χέχε) διάβασα το άρθρο εδώ σχετικό με την τρίτη μέρα. Και σκέφτομαι, αν δεν ήταν καθημερινή, πόσο κόσμο θα είχε; Σίγουρα περισσότερους μεσήλικες κλπ, σίγουρα περισσότερους από επαρχία… Και βασικά, γιατί δε γίνεται το rockwave Παρασκευοσαββατοκύριακο; Λογικό δεν ακούγεται; Ή σκέφτονται πως τότε ο κόσμος πάει και αλλού για να διασκεδάσει οπότε θα χε λιγότερο κόσμο; Δεν ξέρω έχει πολλές πλευρές το θέμα.
Φαντάζομαι ότι απλώς η Didi (και κάθε ελληνική εταιρεία), βλέπει πρώτα ποια συγκροτήματα μπορεί να κλείσει και μετά βάζει τις συναυλίες ανάλογα με το πρόγραμμά τους. Η Ελλάδα είναι η τελευταία έννοια των managers της κάθε μπάντας παιδιά.
Hugleikur Dagsson says:
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΒ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ
Hugleikur Dagsson says:
σκαω σημερα για εισιτηρια και μιλουσα με εναν τυπα ξερω γω ποσο γαμησε ο μανου κλπ.
Hugleikur Dagsson says:
και πεταγεται ενας αλλος τωρα απο πισω.
Hugleikur Dagsson says:
“παιδια, το οτι ο μανου τσαο μαζεψε τοσο κοσμο, δειχνει την καταντια της χωρας”
Ρ.Ο.Υ.Δ.Ι. says:
χαχαχαχαχαχα
Ρ.Ο.Υ.Δ.Ι. says:
θεουλης
Hugleikur Dagsson says:
“ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΑΝΟΥ ΤΣΑΟ ΔΗΛΑΔΗ?”
Hugleikur Dagsson says:
“να σας πω τωρα εγω, επειδη παω συναυλιες ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, και απο εκει ερχομαι τωρα, ναι, εκει περα δεν παιζουν τετοια πραγματα”
Ρ.Ο.Υ.Δ.Ι. says:
ο καργια ηταν.
Hugleikur Dagsson says:
“τετοιους τυπους ντρεπονται να τους καλεσουν στα φεστιβαλ”
Ρ.Ο.Υ.Δ.Ι. says:
δεν παιζει.
Hugleikur Dagsson says:
λοιπον.
Hugleikur Dagsson says:
πηρε εισιτηριο για σεξ πιστολς.
Ρ.Ο.Υ.Δ.Ι. says:
χαχαχαχαχαχα
ΟΚ, δεν είμαι ο μόνος…
Βέβαια διαφωνώ κάθετα με τον ίδιο όσον αφορά τους Gogol.
Αφου σας χαλαει ρε παιδια, τι στο καλο πηγαινετε;
Απο την μια ο κοσμος δεν ξερει τι γινεται τριγυρω του (Ζαπατιστας) απο την αλλη μας ενοχλει να λεμε γι’ αυτους. Μακαρι να τα λεγαν κι αλλοι.
Αλλα οκ, την αλλη φορα που θα ερθουν παρομοιοι ασχετοι μουσικοι εσεις μην ερθετε. Θα μπορεσουμε οι ανιδεοι να βρουμε ευκολα παρκινγκ, να φυγουμε κτλ.