Rockwave 08: Manu Chao, Patti Smith, Schooligans - 10/7/08

ασ μου πει καποιος πως μπορω να παω με κτελ και ποσο στοιχιζει .θα πηγαινα με αμαξι αλλα η παρεα μου θα πει 8 η ωρα μαλακασα και θελω να παω απο πολυ πιο νωρις.οποιος το δει ας πει γιατι ειμαι σε νετ καφε μονο για ααυτο το λογο

Χμ, εννοείς τα κλασικά πούλμαν; Γιατί δεν έρχεσαι με τρένο από Στ.Λαρίσης στη Σφενδάλη; Μερικά ευρόπουλα έκανει…

ναι βασικα δωσε μου λιγο τα φωτα σου πλζ παω σταθμο λαρισης και παιρνω τρενο και κατεβαινω μαλακασα??οταν λες μερικα εευρωπουλα τι περιπου εννοεις??

Τόσες φορές τα’χουμε πει… πήγαινε Σταθμό Λαρίσης και πες να σου κόψουν εισιτήριο για Σφενδάλη. Δεν υπάρχει σταθμός Μαλακάσα. Και από το σταθμό Σφενδάλη έχει κάποια απόσταση περπάτημα… αλλά θα έχει κι άλλους λογικά, δε θα χαθείς. Κάνει κανα πεντάευρω; Δε θυμάμαι ακριβώς…

ναι τα χετε πει πολλες φορες αλλα δεν εχω νετ!

ευχαριστω ειλικρινα!

xerei knc an paizoun kapia poulman gia rockwave i kapio link sto opoio exei info??? sos…gia 2day manu …

sunways travel

re paidia xerei knc an iparxoun tpt poulman gia rockwave k apo pou boro na matho plirofories???sosos

fen ψάξε το τηλέφωνο μέσω του ΟΤΕ…

διαφορετικά από Σταθμό Λαρίσης παίρνεις το τρένο για Σφενδάλη (ή κάπως έτσι), κατεβαίνεις εκεί κ το κόβεις με τα πόδια

παιδια μηπως ξερουμε τι ωρα βγαινει η patti???

Ξέρουμε παιδί.
Βγαίνει στις 8.

Μπορείς όμως να το ψάχνεις και στα νέα του rocking στην κεντρική σελίδα.

Κατα τις 8… δες και στην κεντρικη σελιδα του rocking λεει ακριβως νομιζω.

Καλησπέρα σε όλους από το περίπτερο του Rocking!

Στη σκηνή βρίσκεται ο Manu Chao και το Terravibe είναι πιο γεμάτο από ποτέ.

τσεκάρετε το report τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο

keep on rocking…

Λογικά θα είμαι μειοψηφία… Αλλά δε μου άρεσε καθόλου μα καθόλου. Εκνευριστικά πανομοιότυπες εκτελέσεις, τίποτα αξιοπρόσεκτο μουσικά. Πρώτη φορά που φεύγω από συναυλία πριν το τέλος…

Η ώρα λέει 2:21 και κανείς δεν έχει γυρίσει …

δεν τους βλέπω καλά …
θα αφήσουν τα κόκαλα εκεί … :lol: :lol: :lol:

Eγω πρεπει να ειμαι ο προτοσ διλαδι…Πολλη κινιση ακομα πιο πολλης κοσμος,κ ακομα μα ακομα πιο πολλη σκονη…

=D> =D> =D>
να και ο 1ος !!!

για πες καν σχόλιο τα έσπασε όλα ο manu ???

από κόσμο πάνω από 25 Κ ???

Λοιπόν, θα είμαι σύντομος. Patti Smith είναι μεγάλη μορφή αλλά έχοντας την δει ζωντανά μόνη σε συναυλία μοιραίως το σημερινό ήταν υποδεέστερο. Μία ώρα, τα βασικά κομμάτια, όμορφα ήταν βέβαια, αλλά η Patti είναι να τη δεις headliner κάπου αλλού.

Manu Chao. Απλά, [SIZE=“3”]η κορυφαία συναυλία του Rockwave[/SIZE]. Τέλος. ΄Εχοντας πάει και τις 3 μέρες, και με βάση τα δικά μου δεδομένα. Το απόλυτο πάρτυ. Χορός και τρέλα, εξαιρετικός απο κάθε άποψη! Έγινε τρελός χαμός, δε νομίζω πως στους Offspiring είχε πέσει τέτοιο κούνημα. Με 2 encore, και όντας η μπάντα που έπαιξε περισσότερο απο κάθε άλλο headliner στο φετινό rockwave (πάνω απο 2 ώρες). Τι να λέμε, ακόμα χορεύω, ακόμα χτυπιέμαι… King of the mambo!!!

Και φυσικά ο κόσμος ήταν απίστευτος, όχι μόνο απο άποψη ποσότητας, αλλά και απο άποψη ποικιλίας. Ειδικά συγκρίνοντας με την πλειάδα των μαυροντυμένων μεταλλάδων χθες. Δε ξέρω ακόμα και σε σύγκριση με τους Metallica πέρισυ, αν ήταν περισσότερος!

Αυτά είναι τα καλά… Για τα κακά, ανοίχτε το σπόιλερ…

Τελικά αυτοί στην didi music τι ακριβώς περιμένουν για να βάλουν μυαλό? Να τρέξει κανένα παιδί στο νοσοκομείο μήπως?? Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΙΑ αυτό με τη σκόνη και το χώμα! Είναι ντροπή να πάει ο κόσμος να κουνηθεί λίγο παραπάνω και να βήχει, έχοντας καλύψει το πρόσωπο του με μαντίλια για να μην εισπνέει το χώμα! [SIZE=“3”]ΑΙΣΧΟΣ[/SIZE].

edit: για να μη χαλάσω τη γλύκα της καταπληκτικής αυτής συναυλίας όμως (χάρη στον Μανού και τους μουσικούς του, όχι χάρη στην ντίντι), επαναλαμβάνω πως ήταν πολύ ωραία φάση!:hippy:

Ok den epaikse Machine Gun pou mou xe kollisei… i kana cover Clash na goustaroume, alla de ginetai na ta theloume ola tha epaize 5 wres. Polu kala itan fxaristithikame xoro. Skoni nai, mauri muksa pou lege ki enas allos se allo thread gia tous offspring. Ta gualia einai les kai douleva se latomeio. Kai vixw… Elpizw na xoun katharisei ta pneumonia aurio. Sixathikame tis oures, aman me to sustima me tis markes. To miso proswpiko anti na poulaei pota kai fai poulage markes, tsampa douleia diladi. Oura akoma kai gia na xe… eixe. Oxi alles oures eleos. :slight_smile: Krima pou irthame arga kai exasa tous Locomondo, itan kaloi? Tha tous dw Kerkura elpizw fetos. :slight_smile: Sto PAF. Mpravo sta paidia pou vgikan sti skini na poune gia tous Zapatistas. O Manu diaskeuazei wraia ta tragoudia tou gia na tairiazoun se live sunavlies. Den eixe tipota provlimata me ton ixo opws alles meres. Tuxeroi stathikame. Popo aurio tha mai piasmenos olos. :stuck_out_tongue: Makari anti gia tin Patti na xe kapoia alli mpanta na kollaei perissotero me ska reggae latin punk klp pou xe simera to menou. As fernane Amadou & Mariam. Lew egw twra… Oneira. Ante na doume an perasoune kai oi Pogues apo Ellada, afou irthan oi Flogging Molly (pou den tous eida.) Popo ksefeugw kai lew ton pono mou e? :stuck_out_tongue: Loipon kosmo den kserw isws panw apo 20.000 isws kai 30.000? Gemise pantws. Kai fusika mi ksexname tous Radio Bemba Sound System, polu kali mpanta. Na xe kai kana tromponi kai kana saksofwno, giati mono korneta re paidia. :slight_smile: O kitharistas ekane to kommati tou e, xexe. Kalos itan nai. Ante kai oloi Gogol Bordello twra!!!

1. Τα greeklish απαγορεύονται :wink:
  1. Μειοψηφία δεν είσαι. Ο Manu είχε κέφι και πολύ ενέργεια, αλλά τα κομμάτια ήταν εκνευριστικά παρόμοια από ένα σημείο και μετά.
  1. Συμφωνώ, την Patti είναι να τη βλέπεις στο δικό της χώρο με το δικό της κόσμο. Πάντως και σήμερα θεά ήταν, όπως πάντα.

2. Είχε περισσότερο λαό και από Waters και από Sabbath και από Metallica…

3. Ακόμα να φύγουν από το μυαλό μου οι απίστευτοι Flogging Molly!