Καλά, αν έρθουν σε κανένα Gagarin oι F.M., δε θα μείνει τίποτα!! 8)
Αυτή τη μανία με τους Flogging Molly δεν την καταλαβαίνω. Ιρλανδική μουσική υπάρχει πολύ καλύτερη (όχι πως ακούω, αλλά έχω ακούσει) απλά οι Flogging Molly έχουν βγει παραέξω και έχουν δώσει κάτι το διαφορετικό.
Τι θα πει Ιρλανδική μουσική; Ιρλανδική μουσική είναι και οι U2, και οι Thin Lizzy!
Η μανία οφείλεται στο ότι τα δίνουν όλα και είναι πωρωτικοί και έχουν αμέτρητα sing-along κομμάτια!
Ναι, δεν είναι η κορυφαία μπάντα έβερ, αλλά τους ακούς και γουστάρεις, σου φτιάχνουν το κέφι!
Παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις
Δεν αντιλέγω στο ότι είναι κεφάτη και καλή μπάντα, απλά υπάρχουν καλύτεροι στο είδος τους, παρόλο που αυτοί έχουν βγει παραέξω…
Καλύτεροι όπως;
Εγώ μόνο τους Dropkick Murphys γνωρίζω πάντως…
Εμένα πάντως οι FM μου φαίνονται καλύτεροι
Μου φτιάχνει πολύ τη διάθεση η μουσική τους.
Ας τα επαναλάβω (κατά μια έννοια):
Αν δεν μου είχαν στείλει πάσο, δεν θα πήγαινα βέβαια.
Ο λόγος για τους offspring μιας και τους (σχεδόν όλους) υπόλοιπους εκείνης της ημέρας, τους έχω ξαναδει τουλάχιστον twice.
Ας μιλησουμε λίγο για το Punk.
Λοιπόν, υπήρχε ένα κοινό από κάτω, το οποίο δεν ήταν από 14 ως 25. Υπάρχει ένα κοινό, το οποίο τους ακολουθούσε από το 1993 και την epitaph records. Δυστυχώς για σας “αγαπητοί” Offspring, τουλάχιστον για τους τριαντάρηδες του κοινού θα έπρεπε να παίξετε κάτι από το ignition και το πρώτο σας άλμπουμ τα οποία είναι και τα πιο αξιόλογα. Ούτε έστω το gotta get away απο το smash…
“Αγαπητοί” offspring, αν συνεχίσετε να στοχεύετε στο κοινό 15-22 δεν θα γίνετε ποτέ μεγάλο συγκρότημα…
Οι παλιοί οπαδοί μείναμε απογοητευμένοι
“Billy Gnosis” (Bad Religion)
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγάλατε το συμπέρασμα εσείς οι “παλιοί” ότι εμείς οι 15-22 δεν έχουμε ψάξει εξίσου τη δισκογραφία τους και δεν αγαπάμε τα παλιά όπως εσείς.Τι ρατσισμός είναι αυτός; Εντάξει, κι εγώ στενοχωρήθηκα που δεν τιμήσανε όσο έπρεπε το (ομολογουμένως καλύτερο) παρελθόν τους, που δεν ακούστηκε ένα Dirty Magic ή ένα Smash αλλά εντάξει, τους είδαμε πρώτη φορά, γουστάραμε και περάσαμε καλά. Τώρα προς τι η γκρίνια… ;
Οι Offspring ευτυχώς, μετά απ’όσα έχουν κάνει, ήταν και είναι μεγάλο συγκρότημα. Αν ένας “παλιός οπαδός” σαν εσένα δεν το παραδέχεται αυτό, πάω πάσο…
Ε, έπρεπε οπωσδήποτε να παίξουν κάτι παραπάνω από Smash και σίγουρα 4-5 κομμάτια από τα 2 πρώτα.
Τεσπά…
Ακριβώς.
Πόσο να αντέξει μωρε ο χοντρος;
γιατι χοντρος ρε παιδια?ελεος δηλαδη.ενταξει εχει τα κιλα του αλλα το αλλο το βαρελι των gossip το ειδατε?ειπε και smells like teen spirit τρομαρα της
Τι κόλλημα έχεις φάει εσύ ? Μήπως έχεις κάποιο κόμπλεξ ?
Η τραγουδίστρια των gossip,φωνάρα όμως…
Καλά, κρίνουμε κάποιον καλλιτέχνη από την εξωτερική του εμφάνιση? Ωράια μυαλά…ανοιχτόμυαλα!
Τέλος πάντων, οι offspring δεν ήταν οι παλιοί καλοί οffspring (δυστυχώς) σε αντίθεση με τους πχ: bad religion. Τελικά παίζει ρόλο αν κουβαλά κάποια ιδεολογία κάποιος στο μυαλό του, και αυτό φαίνεται στον καιρό. Δηλαδή αντέχει στον χρόνο. Βλέπε: Jello Biafra. Αλλιώς μιλάμε για μούφες punk.
Προς τους πανταχού παρόν που πίγανε στη συναυλία ξεθάβω αυτή τη συζήτιση (είχα πάει διακοπές αμέσος μετά τη συναυλία) για να μου πει κάπιος πόσο κόσμο αν ξέρετε είχε η συναυλία (δεν μπορώ να τον υπολογίσω).
Δεν άκουσα τπτ σχετικά με το πόσα εισητήρια πουλήθηκαν αλλά από ότι υπολογίζω πρέπει να είχαν τουλάχιστον 7.000 κόσμο, ίσως και πιο πολύ.
9 νομιζω ηταν ο απολογισμος φιλτατε…
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν παραπάνω…Τέλος πάντον όσοι πιστοί προσέλθανε…
Αν ήταν παραπάνω άτομα θα είχαμε πτώματα από τη σκόνη