Να τραβήξει μήνυση ο κολλητός σου.
Και θάχει περίπου 10.000 μάρτυρες υπέρ του.
Σοβαρά το λέω…
Να τραβήξει μήνυση ο κολλητός σου.
Και θάχει περίπου 10.000 μάρτυρες υπέρ του.
Σοβαρά το λέω…
Ακριβώς…
Έλειπα, και απ’ ότι διαβάζω τα ίδια προβλήματα… Καλά πάμε…
Περαστικά στο παληκάρι, και μαλακάσα τέλος για μένα…
Άντε και του χρόνου.
Δε νομίζω πως στέκει… Δηλαδή νομικά δεν παίζει να βγάλεις άκρη.
Δεν είμαι νομικός αλλά δεν βρίσκω λόγω να μη στέκει από τη στιγμή που υπάρχει διάγνωση για αναπνευστικά προβλήματα που οφείλονται στο χώμα…
Κι εγώ είχα πρόβλημα με την αναπνοή μου σήμερα μου πέρασε:blink:Περαστικά στο φίλο που είναι στο νοσοκομείο.
yehhh άσθμα FTW !!! 8) 8) 8) 8)
Το μπουκάλι με το νερό που πέταξαν στη σκηνή λίγο πριν το τέλος δεν το είδατε???Θεωρώ ότι τα προβλήματα ήχου ήταν το λιγότερο!!!Η ανωριμότητα του κοινού ήταν το χειρότερο απ’όλα…
μονο?και περισσοτερους θα ελεγα εγω
το είδα εγώ και ήταν και γεμάτο το μπουκάλι. Μιλάμε για ηλίθιους στον κύβο. Ένα μισογεμάτο μπουκαλάκι με νερό πέρασε ξυστά και από το κεφάλι μου τη Τρίτη, αλλά το άλλο ήταν μεγάλο και γεμάτο φουλ από ότι είδα…
Ο Dexter δεν έχει ανακαλύψει τα BODYLINE;
κανένα καλό βίντεο όπως πέρσι στους metallica λέτε να κυκλοφορήσει??
ωραια περασαμε…!!
τι να πει και η τυπισσα απο τους gossip?αυτη τα χρειαζεται περισσοτερο.
Φτάσαμε αρκετή ώρα πριν βγουν οι gossip,οπότε κάτσαμε κοντά στην μικρή σκηνή πίνοντας τα νερά μας και περιμένοντας.Όταν βγήκαν,κατηφορίσαμε προς τη μεγάλη σκηνή.Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν μια έκπληξη,δεν είχα ακούσει τίποτα από αυτούς αλλά μου άρεσαν.Ωραία και η πρωτοβουλία της beth να κατέβει κάτω στο κοινό.Ένα τέταρτο πριν τελειώσουν,ανηφορίσαμε στη μικρή σκηνή,για κάτι το οποίο περίμενα πως και πως.Flogging molly…αναμενόμενη εμφάνιση,έπαιξαν πολύ καλά και μου άρεσαν πολύ.Δυστυχώς λόγω του προγράμματος,πάνω στο 30λεπτο αναγκάστηκα να φύγω για την μεγάλη σκηνή και τους Deus(μοίραζα τον χρόνο ανάμεσα στα συγκροτήματα για να δω λίγο απ’ όλα).Η κίνηση μου αποδείχτηκε λανθασμένη,καθώς δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα,παρά μόνο τα 2 τελευταία τραγούδια τους… Στη συνέχεια αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το πρώτο μισάωρο στον marky ramone και το 2ο στην siouxsie(ώστε να έχουμε και καλύτερη θέση στους offspring).Σε γενικές γραμμές ο marky δεν με τρέλανε,παρά μόνο 2-3 τραγούδια.Ένα καλό cover band…Συνέχεια στη siouxsie,όπου φτάνοντας στη μεγάλη σκηνή διαπιστώνουμε πως δεν βρίσκεται κανείς πάνω και κάποιοι μας λένε πως είχε διακοπή.Μ’ αυτά και με κείνα βγαίνει,για όσο της έμεινε…μου άρεσε σε γενικές γραμμές,αν και ίσως να μην μπόρεσα να την εκτιμήσω όσο θα έπρεπε λόγω ηλικίας.Η ώρα είχε φτάσει και όλοι περιμέναμε τους offspring.Με το που βγαίνουν γίνεται χαμός,πολύ σπρωξίδι και καταλήγουμε να έχουμε χωριστεί με την παρέα μου(ας είναι καλά τα κινητά).Αναγκάστηκα να φύγω νωρίτερα για να προλάβω το τελευταίο τραίνο αν και απ’ ότι έμαθα μετά δεν έχασα πολλά καθώς έπαιξαν 70 λεπτά περίπου(στο pretty fly φύγαμε).Γενικά έμεινα ευχαριστημένος.Έπαιξαν τα κλασσικά κομμάτια που μας αρέσουν και πιστεύω περάσαμε καλά.
Τα παράπονα:
1)Πολύ σκόνη ρε παιδιά.Η φωνή μου είχε αλλοιωθεί και είχα πρόβλημα στην αναπνοή.Τώρα είμαι οκ,αλλά άμα είναι να το παίζουμε κορόνα γράμματα για μια συναυλία… Ένας μπροστά μου φαινόταν σαν να ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει.
2)Κάποιοι που έσπρωχναν και χτύπαγαν αβέρτα χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.Στους offspring σχετικά πίσω και άνοιγαν συνέχεια pits ακριβώς από πίσω μας και τρώγαμε τσάμπα ξύλο.Ένας μου έβαλε τρικλοποδιά και πήγα να πέσω κάτω,αλλά ευτυχώς κρατήθηκα απ’ τον φίλο μου.Ένας άλλος έπεσε αλλά ευτυχώς πρόλαβε και τον μάζεψε ένας άλλος εγκαίρως.
3)Η διακοπή στην siouxsie.Απαράδεκτο να γίνεται κάτι τέτοιο.Αν δεν είχε γίνει,θα είχα προλάβει άνετα και όλο το set των offspring,ακούγοντας 3-4 παραπάνω τραγούδια που ήθελα.
τι να πει για τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ Flogging Molly κανείς…Υπέρτατοι!!!
χαλαρά η καλύτερη εμφάνιση την Τρίτη, τι χορός τι τραγούδι δεν περιγράφετε, όποιο ήταν εκεί θα ξέρουν και όσοι δεν ήταν έχασαν(μακάρι να τους φέρουν ξανά)…πάντα πρίν κάθε συναυλία ακούω όλα τα band για να έχω μια ιδέα τι πρόκειτε να δω και πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί!!!
και για τους Offspring τώρα είναι γνωστό πως ο Dexter δεν το έχει στα live κάτι που την τρίτη μας το διέψευσε!!!ήταν τρομερός, πάρα πολύ καλή ερμηνία σε όλα τα τραγούδια…ο ήχος επίσης πάρα πολύ καλός…επαγγελματίες αλλά έδειξαν σε όλους ξεκάθαρα πως ήρθαν να παίξουν και να φύγουν(κάτι που δεν ισχύει στους Flogging Molly)…
Dues άκυροι με το line up αλλά φοβεροί(αν έρθουν όπως είπαν θα πάω σίγουρα)…
για το χώμα και όλα τα άλλα προβλήματα μας έχουν καλύψη όσα έχουν πει τα άλλα παιδιά…
αίσχος Ντιντι…
και κάτι άλλο, τι δουλεία έχει ο άλλος κιθαρίστας των Offspring???
Ξέχασα να αναφέρω,πως σε μια φάση,ενώ είχαμε αράξει εκεί κοντά στη μεγάλη σκηνή,ο μπασίστας των flogging molly βρέθηκε μπροστά μου να κόβει βόλτες.Δεν μου έκοψε όμως να τον πιάσω και να τον ρωτήσω αν και πότε θα ξαναέρθουν #-o
Δεν τους είδα τους gossip. Αλλα ρε αυτός παχυνε πολύ!
Πέτυχα αντίστοιχα τον κιθαρίστα, τον ρώτησα το ίδιο πράγμα και μου απάντησε:
Μετά από αυτό που έγινε σήμερα, σίγουρα θα ξανάρθουμε 8)
:yahoo: :yahoo: Άντε και με φτηνό εισιτήριο