Έχουμε και λέμε με συντομία, επειδή είμαι πραγματικά ΛΙΩΜΑ και θέλω να πάω να ξεραθώ (είχα φροντιστήριο στις 9! Έλεος!):
Flogging Molly
Ο δεύτερος κύριος λόγος που τσίμπησα εισιτήριο. Απίστευτοι! Αν και τους πρόλαβα μόνο 25 λεπτά (με κρεμάσανε οι άλλοι της παρέας!), τρομερός χαβαλές, ό,τι έπρεπε για αρχή. Καταπληκτικοί, αυτό μόνο.
Siouxsie
Προτίμησα να δω αυτήν από τον Marky Ramone (τον οποίο είδα για ένα τέταρτο) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Ναι, δεν είχα ιδέα απ’τις δουλειές της, αλλά μιλάμε για τρομερό ρυθμό. Την χαντάκωσε ο ήχος που σε κάποια στιγμή έπεσε (ναι! έπεσε!). Εντυπωσιακή πάνω στη σκηνή η εν λόγω κυρία.
Πρόλαβα και λίγο τους deus (νομίζω ότι ήταν αυτοί) οι οποίοι ήχησαν περισσότερο σα θόρυβος στ’αυτάκια μου… (sorry :P) βρήκα μία θαυμάσια ευκαιρία να προμηθευτώ νερό και κανα hot dog:P
Offspring
Ήθελα να τους δω απ’την Α’ Γυμνασίου και χθες επιτέλους τα κατάφερα και μάλιστα σε καταπληκτική απόσταση (ο μπροστινός μου ήταν κάγκελο!). Οι crowd surfers όλα τα λεφτά :lol: , η μπάντα σε πολύ καλή φόρμα, το σπρωξίδι ανελέητο, το κέφι ασταμάτητο και… οι τόνοι χώματος ατέλειωτοι! (θα αναφερθώ μετά και σ’αυτό) Εν ολίγοις, περάσαμε απίθανα, τραγουδήσαμε, σπρώξαμε, χοροπηδήξαμε και βγάλαμε τ’άχτι μας. Ελπίζω να τηρήσουν αυτό που είπαν… (“see you soon! I hope…”) και να τους ξαναδούμε στο μέλλον με καλύτερο setlist και ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ.
Μ’αρέσει που ήθελα και εισιτήριο τριημέρου ο άτιμος ενώ τώρα δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα παρά μόνο τα δάχτυλα για να γράψω. Ντάξ’, ντάξ’… :lol:
Όσο για τους Didήδες, τα’χω πει τόσες φορές που έχω βαρεθεί. Για άλλη μία φορά τα παπουτσάκια μου θα πάνε για πλύσιμο, έχοντας πάρει καφέ χρώμα, για άλλη μία φορά έβγαλα ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ από σκόνη φυσώντας τη μύτη μου (το spoiler περιέχει αηδιαστικό περιεχόμενο, το ανοίγετε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ)για πολλή ώρα ενώ φύσαγα τη μύτη μου έβγαζα ΜΑΥΡΗ μύξα… κάτι τεράστια πράγματα από σκόνη, για άλλη μία φορά μέσα σε 2 βδομάδες έπρεπε να πάω άυπνος και ψόφιος για μάθημα το πρωί, για άλλη μία φορά έπρεπε να πάω να πάρω μάρκες μπας και πάρω κανα νεράκι και και και… Αν δεν κάνουμε μαζική αίτηση να γίνονται αλλού οι συναυλίες, μας βλέπω όλους με αναπνευστικά πρόβλήματα στο εγγύς μέλλον… γιατί μην ξεχνάτε ότι του χρόνου έχει Metallica! Εγώ προσωπικά θα πάω με μάσκα.
Αυτά.