Σημερα θα πεσει πολυ χωμα ε?Θα αποκτησουμε χρωματακι οσοι δε πηγαμε στις παραλιες…
Ξέχασα να αναφερθώ σε dEUS που ήταν άψογοι!
setlist απο siouxsie ?
Απορία:Tελικά οι 2 σκηνές πόσο απείχαν η μια από την άλλη?:-k
3 minutes walk:wink:
Ρωτάω γιατί το Τerra Vibe είναι πολύ μικρός χώρος για 2 σκηνές,και μπορουν ευκολα να υπάρξουν μπλεξίματα ακουστικής φύσεως…
Χοντρή μαλακία που έβαλαν τον Marky στην 2η σκηνή!Εγώ την Siouxsie μόνο ακουστά την είχα αλλά μου ‘χαν πει επίσης πως είναι πολύ καλή,γι’ αυτό και έκατσα να την δω και δεν πήγα στον Marky.Φάγαμε όμως όλη μεγάλη ξενέρα με το ρεύμα που κόπηκε πάνω στην κάλη στιγμη του κομματιού που έλεγε!#-o ΕΛΕΟΣ!Αργότερα όμως οι Offspring ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ!Στο mosh pit γινόταν της τρελής!!!Να δούμε τι θα γίνει στους Priest σήμερα…
Κανένα πρόβλημα, μια χαρά.
καλύτεροι όλων οι Floggin Molly - μακράν
καλή έκπληξη οι Gossip αν κ δεν ήξερα ούτε ένα κομμάτι
Ramone/deUs : ok, αλλά δεν τρελάθηκα. ειδικά ο Ramone νομίζω ότι είχε μηδέν χημεία με τους άλλους. ωραίο κλείσιμο πάντως με blitzgrieg κ τον τρελό μπασίστα των Floggin
η Siouxie μου άρεσε, αλλά την έφαγαν τα προβλήματα του ήχου
για τους offspring κάντε μια βόλτα από το επίσημο review μας στην κεντρική σελίδα
Μάλλον το απόλυτο χτεσινό highlight ήταν οι Flogging Molly. Τέτοιο κέφι δεν το έχω δει πουθενά μέχρι στιγμής! Ακόμα και σε τεράστια ονόματα υπεραγαπημένα του ελληνικού κοινού (που τέτοιο ΔΕΝ είναι οι Molly, είναι σίγουρο…)
Αλλά οι Offspring μου θύμισαν την εφηβεία μου… Ε ρε κάτι εποχές με Offspring και Nirvana… Θρανία, τετράδια γεμάτα…
Πέραν των προβλημάτων η Siouxsie ήταν ΥΠΕΡΤΑΤΗ! Μη λέτε ότι το κοινό ήταν μουδιασμένο, δε συμφωνώ, αυτό δε λέει κάτι… Άν το κοινό δεν αποτελείται κατά πλειοψηφία από fans της Siouxsie δε θα τραγουδήσει τα τραγούδια, ούτε εγώ το έκανα. Για headbanging και ξύλο επίσης δεν προσφέρεται λόγω της φύσης της μουσικής. Μπορεί κι εμένα κάποιοι να με λέγαν μουδιασμένο αλλά η ανατριχίλα που με διαπερνούσε ανά διαστήματα δε φαίνεται στον έξω κόσμο… Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλοι την απόλαυσαν, στον περίγυρό μου άλλωστε έβλεπα ιδιαίτερη προσήλωση
floggin molly:απαιχτοι
marky ramone:ενα πολυ καλο tribute band των ramones
siouxsie:πολυ καλη αλλα μπορουσε και καλυτερα(ηταν και η διακοπη στη μεση που μπυ θυμισε κατι massive attack)
offspring:επιτελους τους ειδα και μπορω να πω οτι με πηγαν κατι χρονια πισω.ενταξει δεν ειναι οι παλιοι offspring(λογικο αφου εχουν μπει στα 45)και το set ηταν καπως μικρο(κι εγω ηθελα ενα gotta get away,genocide και μερικα απο το ignition)αλλα πραγματικα τους γουσταρα.επισης respect σε ολα τα παιδια του forum που βρηκα χτες(χαρηκα που σασ γνωρισα παιδες).τα λεμε αυριο
Υ.Γ.ο noodles μια φαση αν καταλαβα καλα επαιξε ενα σημειο απο το eruption των van halen.το ειδε κανεις?
Flogging Molly Ξ-Ε-Τ-Ρ-Ε-Λ-Α-Θ-Η-Κ-Α! Για του offspring ήθελα να γράψω αλλά οι Flogging Molly ήταν όλα τα λεφτά. Δεν είχα ιδέα ποιοί ήταν τι παίζουν και περι τίνος πρόκειται, και επί μία ώρα χόρευα και χτυπιόμουν σαν τρελός!
Φέρτε τους πάλι! Είναι άπαιχτοι!
^ Κι εγώ δύσκολο το βλέπω να ξαναχορέψω χασαποσέρβικο σε rock συναυλία… :roll:
Καλά, τόσο πολύ άρεσαν σε όλους σας οι Flogging Molly; :o
Aπό ότι καταλαβαίνω δηλαδή ήμουν ο μόνος μαζί με το Nihilist που βαρεθήκαμε… :-k
δεν ειναι κ τπτ το ιδιαιτερο μια Punk/Bluegrass μπαντα, αλλα και παλι δεν υπαρχει και αλλη ε?
απο ποτε ομως χτυπιουνται ροκαδες με Bluegrass σε ξερω…το ειδα σε αλλες συναυλλιες τους εξω. εδω δε ξερω τι εγινε. τι εγινε???
χαμός έγινε… moshpit, χορός, τραγούδι. της κακομοίρας. άνετα η εμφάνιση της ημέρας !
δεν καταλαβαίνω τον σκεπτικισμό. εμένα στους molly μου άρεσε ότι βγήκαν χωρίς να τους ξέρει σχεδόν κανείς και μέσα στο καταμεσήμερο, πήραν τα σκαλπ όλων. έχουμε δει ίσα με 2456315698741 άκυρες support μπάντες, που παίζουν κ δεν κινείται βλέφαρο. επιτέλους είδαμε κ μια μπάντα που σε έψηνε άσχημα να την ξαναδεις κ να ψάξεις κ την δισκογραφία της. μόνο καλό μπορώ να το θεωρήσω αυτό.
ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον άνευρο marky, κερδίσανε άνετα.
Βασικά ο κόσμος το διασκέδασε σίγουρα περισσότερο απ’ ότι στον Marky Ramone, να μη πω περισσότερο κιόλας και απο τους ίδιους τους Offspring και γίνω υπερβολικός… (αν και δεν αποκλείεται). Αν εξαιρέσουμε το οτι όλοι ήξεραν τους Offspring και τραγουδούσαν τα τραγούδια τους, αυτό το γλέντι που έπεσε στους Flogging Molly δε νομίζω πως είχε ισάξιο χθες. Άξιζε να μάθουν οι Έλληνες την μπάντα αυτή, και μ’ αυτόν ειδικά τον τρόπο.
flogging molly: πρώτη φορά τόσα χρόνια που πηγαίνω σε συναυλίες και με έκανε μια μπάντα που ούτε το όνομά τους δεν ήξερα,να ξετρελαθώ τόσο πολύ!!!απίστευτοι τύποι!!!σε ξεσηκώνουν για πλάκα και μετά δεν κάθεσε ούτε δευτερόλεπτο!!!άψογοι!!!έγινα φαν!!!
offspring: απλά τέλειοι!!!ότι περίμενα απο αυτούς όλα αυτά τα χρόνια της αναμονής μέχρι τη στιγμή που θα τους έβλεπα μπροστά μου,αυτό είδα!!επαγγελματίες με τα όλα τους!!έδειξαν πως χωρίς πολλά πολλά μπορεί μια μπάντα να είναι τέλεια!!! :respect: :yahoo:
ramone: πολύ λιώμα,βαρέθηκα αμέσως
siouxie: και κατηφόρησα προς τα εκεί…δεν την πηγαίνα ποτέ…χτές έχασα μια ώρα απ τη ζωή μου να παρακαλάω να τελειώσει…οτι πιο αδιάφορο εχώ δει στη ζωή μου!!!
η πρώτη μέρα έτσι κι αλλίως θα ήταν καλή για εμένα γιατί θα έβλεπα ένα όνειρο δεκαετίας και βάλε και σε συνδυασμο με τους Ιρλανδούς τελικά ήταν άψογη!!!
πάμε για τις άλλες δύο!! 8)
τα γράφω κ στο ριβιού…
κανέναν δεν χάλασαν τα υπερλίγα 70 λεπτά των offspring? μόνο εμένα?