Τιμές, μπάντες κ Rockwave 08

Μην είσαι χαζός ρε! Εγώ 50 έδωσα για Metallica (είχα το 100άρι για το διήμερο, άρα 50 στην καθεμία…) , πηδήξαμε τα κάγκελα και πήγαμε μπροστα-μπροστα!! Κορόιδααααααααααααααααααα!!! :smiley:

Χμμμμ… Αυτό είναι ενδιαφέρον…
Θα το έχω υπ όψιν μου…

Μόνο όταν πήδηξες το λαιβ είχε ξεκινήσει:wink:

Κι εκεί που ήμουν εγώ, εσύ δεν έφτανες ούτε μετά απο 5 ώρες:wink:

Αν και για maiden κάτι τέτοιο προβλέπεται μάλλον:roll:

^ Κάνεις λάθος φίλτατε! Πηδήξαμε το διαχωριστικό με το που μπήκε το Creeping Death, πρώτο τραγούδι! :wink:

Πέμπτη σειρά βρέθηκα για αρχή και μετά τρίτη από τη σκηνή! Άσχημα είναι…; Για 50άρικο; :smiley:

Ναι ειναι ασχημα!Το 99 με τα μισα χρηματα ημουν καγκελο.Απο τοτε οι μισθοι εχουν ανεβει κατα 80 ευρω.Οι τιμες των εισητηριων εχουν υπερδιπλασιαστει.Κοινως μας πιανουν τον κωλο

^ Δίκιο έχεις… Έπρεπε να πω “τηρουμένων των αναλογιών”. Για σκέψου όμως και τα παιδιά που έσκασαν 70άρια… :wink:

Δεν έχω καμμία ενοχή γι’ αυτό… Μετά το λάιβ έψαχνα τον Hetfield να του σκάσω άλλα 80.

Ρε παιδια εγω ειχα σκασει 100αρικο…

Το ωραιο ειναι οτι τα επιπλεον λεφτα που πληρωσες δεν πηγαν στην τσεπη του Χετφιλντ για το πολυ καλο λαιβ που εδωσε…

Σκεφτομαι πιο εντονα απο ποτε να παω εξωτερικο…Τουλάχιστον με τα ιδια λεφτα θα δω 5πλασιες μπαντες και θα περασω και πιο ωραία…H κατασταση με τις τιμες εδω παει απο το κακό στο χειροτερο…Δικαιολογίες τυπου ειμαστε μακρυα,ειναι πολλα τα εξοδα κ.α είναι για τους αφελείς…Αν υπήρχε σωστος ανταγωνισμός οι τιμες εννοείται θα ηταν πολύ χαμηλότερες…

πανακριβες τιμες φυσικα

θελω machine head και disturbed και koRn:twisted: :twisted:

Δεν νομίζω να είναι οι maiden που ανεβάζουν την τιμή … :-k :-k :-k

τουλάχιστο όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό …

ΑC/DC!!!

Εύγε παιδί μου! :smiley:

Whatever… Το αποτέλεσμα όμως τσεπικώς είναι το ίδιο… :slight_smile:

Κι εγώ,κι εγώ!:slight_smile:

Το σκέφτομαι τόσο για Maiden που τα λεφτά είναι πολλά (140 μαζί με τον bro μου),όσο και για Nevermore(αν αναλογιστεί κανείς ότι θα προσωπικά θα σκάσω 60 ευρά μόνο γι’αυτούς)#-o

Και μαζί με όλα αυτά και το Rockwave,όπου λογικά θα θέλω άλλο ένα 70ρι για τη μία μέρα τουλάχιστον…

Κάνοντας μία απλή σούμα,θα πληρώσω 60+70+70=200 ευρώ για να δώ 3 μπάντες (δεν περιμένω και τίποτα τρομερά line up στο rockwave,κλασικά θα μετράνε μόνο οι headliners με τον μπιπ τον Λώρη που μπλέξαμε)…

Και κάνω την εξής σατανική σκέψη…ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΩ ΝΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΩ FESTIVAL ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ??? :-k :-k :-k

Χμ θελω στο Rockwave τα εξης:

1η μερα:

• Red Hot Chilli Peppers
  • Rage Against The Machine
  • Muse
  • Radiohead
  • My Chemical Romance
  • Killers
  • Kaiser Chiefs
  • Brand New
  • Arcade Fire

2η μερα:

• Deep Purple
  • Aerosmith
  • Motorhead
  • Van Halen
  • Turbonegro
  • Skid Row
  • Sebastian Bach
  • Backyard Babies

3η μερα:

• Metallica
  • Slayer
  • Ministry
  • Anthrax
  • At The Gates
  • Down
  • Carcass
  • Primordial
  • Cradle Of Filth
  • Dillinger Escape Plan

Καλημερα Χρήστο!:smiley:
:lol:

Ε, αφου με ρωτησαν τι θελω.
Δε βαλανε περιορισμους. :stuck_out_tongue:

Ε, καλα δικιο εχεις. Ουτως ή αλλως τα ονειρα ειναι δωρεαν!:wink:

Εγω θελω Metallica,Machine Head,Lamb of God και In Flames μεσα σε μια μερα αλλα για την Ελλαδα ειναι απιαστο ονειρο να συγκεντρωθουν τετοιες μπαντες μαζι…:frowning:
Το πιο σπαστικο στην ολη υποθεση ειναι οτι τα σκας χοντρα και αντι να εχει η συναυλια μια εξαιρετικη ποιοτητα αυτοι ειναι τοσο αχρηστοι που ουτε τον τραγουδιστη δεν μπορεις να ακουσεις!