Ministry φυσικά! Και οι Pink Floyd θα ήταν πολύ μπόμπα,να μην τρέχουμε και στην Κύπρο…
Θα απαντησω σε μια παρομοια ερωτηση:
Ποιες μπαντες θα θελατε να δειτε σε φεστιβαλ στην Ελλαδα;
Απο οσους εχω δει:
Judas Priest
Celtic Frost
Twisted Sister (πάλι!)
Απο λοιπους:
Neurosis
Voivod
Ministry
At The Gates
Carcass
Forbidden
Fear Factory
Down
The Dillinger Escape Plan
Russian Circles
The Fall Of Troy
Animal Alpha
Municipal Waste
Αυτα μου ερχονται πρωτα κατα νου.
Χμμμ…Θα θελα να δω Katatonia, Anathema, Opeth, Tiamat α και Paradiselost:D
Φυσικα το πρωτο…δεν το συζηταω με τιποτα…στην Ευρωπη ναι εχουν λογικες τιμες…εδω αν φερουν ενα μεγαλο ονομα οι τιμες χτυπανε κοκκινο…το εντελως αντιθετο απο αυτα που γινονται οξω…
γαμώ gροup που δίνουν το πολυ 1000 κομμάτια τα μεγάλα και μέχρι 200 ή 100 τα μικρότερα… ναι ναι τρέχοντας θα δώσουν 10.000 οι διοργανωτες…
επειδή ο κόσμος ΔΕΝ παει - τα πληρώνουν οι λιγότεροι που πάνε…
δεν θα με χάλαγε να έδινα τα λεφτά αρκει να ζούσα εμπειρία εφάμμιλη των
fests του εξωτερικού … αλλά με τα άτομα που τα ΤΡΕΧΟΥΝ τα φεστ @@ !!!
στο εξωτερικό πχ, στο wacken, πληρωνονται μόνο τα 10 απο τα 100 όνοματα, όμως παίζουν γιατι θα τους δούν 30+ χιλλιάδες κόσμου που αγοράζουν CDs και μπλουζάκια κτλ κτλ κτλ με το κιλό…
γιαυτό είναι φθηνα… εδώ γιατί να έρθει τσάμπα μια μπάντα… ? για 3-6000 που θα πληρώσουν ??? και 2.000 που θα μπούν τσάμπα !!! και 100 tshirt ? φυσικά και θα ζητησει min 25000 x πόσες μπάντες επί 100.000 εώς 200.000 τα headliners… μεσαιου βεληνεκούς …
Eννοειται οτι μας κλεβουνε.Γιαυτο και δεν πατησα στο περσινο rockwave παροτι ηθελα να δω και Metallica και Heaven and Hell
μας κλέβουνε δν το συζητώ…
δεν μπορεί να γίνει τίποτα ουσιαστικό μην γελιόμαστε, εν μέρει συμφωνώ με τον τόλκι αλλά στην ελλάδα δεν γίνεται μαζική αντίδραση…
εγώ το ομολογώ πηγαίνω και τώρα που δουλεύω πηγαίνω και ε περισσότερες, γιατί αγαπάω την μουσική και το λάιβ…
φέτος πάντως λέω να κάνω την αρχή και για εξωτερικό…
για μπάντες τώρα πολλές trivium, deep purple, porcupine tree , slayer , in flames , korn , ac / dc και…και…και…
αφήστε που μέχρι το τέλος φεβρουαρίου τα τελευταία τρία χρόνια είχαν ανακοινωθεί ονόματα ή ημέρες για ροκγουέιβ, έτσι κάτι μπορεί να ανακοινωθεί…
Εμένα η απορία μου είναι η εξής:
Γιατί χρειάζεται να “επαναστατήσουμε” εδώ για να έχουμε “προνόμια” που έχουν άλλα κράτη στις συναυλίες; Γιατί πρέπει πάντα να είναι όλα τόσο δύσκολα;
γιατί έτσι.
είδα machine head πριν λίγο καιρό κ πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει για headliner, αν δεν φέρουν τπτ πιο μεγάλο. τα σπάσανε όλα κ πιστεύω ότι μπορούν να τους φέρουν. γκρουπάρα κ δισκάρα
Το καλυτερο πακετο που μπορουν να φερουν για φετος ειναι Machine Head με Gojira. Καλυτερο απτο να φερουν Metallica και Nevermore μαζι…
Τα σπανε ασχημα απλα ρε γαμωτο σε μερικα τραγουδια ξενερωνω καπως γιατι δεν ειναι και το ειδος μου…Δηλαδη απτο Doppelganger με πορωνουν σχεδον ολα, και μου πεταει ενα Tom Waits!
Δεν ξερω, ισως απλα να μην εχω δωσει και πολυ σημασια σε μερικα τραγουδια τους…
Παντως τραγουδια οπως το Act One, Scene One και πολλα αλλα βεβαια πρεπει να τα δουμε live!
Για τιμές, εννοείται μας καταληστεύουν.
Για γκρουπ που θέλω να δώ, ΑC/DC, At The Gates, Carcass, Ministry, Manowar, Paradise Lost, Rhapsody, Nightrage, In Flames, Cannibal Corpse, Deicide, Testament, Opeth, Deep Purple, Smashing Pumpkins…
Εντάξει οι τιμες είναι οντως τσιμπημενες αλλα και πότε στην Ελλαδα δεν είναι?Οσο για τα γκρουπ που θα ηθελα να δω είναι οι AC/DC,Nevermore,Lamb of God,Pain of Salvation και για άλλη μια φορά τους τρισμεγιστους Slayer!!Ζητάω πολλα?
για συγχρονο πακετακι που θα γαμουσε ενας συνδιασμος των παρακατω ονοματων
in flames
rammstein
machine head
meshuggah
fear factory
disturbed
killswitch engage
lamb of god
the dillinger escape plan
gojira
stonesour
απο εναλλακτικα
red hot chili peppers
the mars volta
coheed and cambria
dredg
oceansize
audrey horne
απο κλασσικ
ac dc
aerosmith
bon jovi
def leppard
journey
απο prog
rush
king crimson
marillion
απο τα φετινα reunion
at the gates
carcass
forbidden
warrior soul
και απο πιο κλασικ μεταλ
maiden της περιοδειας wasted years
symphony x
death angel
jorn
pagan’s mind
down
corrosion of conformity
Οι πιθανότητες να παρευρεθώ είναι πολύ λίγες όμως θα ήθελα να έρθουν : Opeth, AC/DC, In Flames, Apocalyptica, Dream Theater και κάποιες classic rock μπάντες τύπου Whitesnake, Black Sabbath και Deep Purple.
Να πω κι εγω τα πακετα που θα θελα (και ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στην πραγματικοτητα :p)
1η μερα:
AC/DC
Muse
Tony Martin
Ελληνικη μπαντα…
2η μερα:
Machine Head
Nevermore
Gojira
Ελληνικη μπαντα…
3η μερα:
Megadeth
Kreator
Testament
Ελληνικη μπαντα…
[-o<
Nevermore κατω απο Machine Head???[-X αλλα ετσι κι’αλλιως θα’ρθουν MMD.
εγω πιο πολυ αυτη τη στιγμη θα ηθελα να δω Judas Priest, Ministry, COC, Megadeth και αν κανουν tour, Cavalera Conspiracy…
Ας δω αυτα που εχω προγραμματισει για εδω τον Ιουνιο και δεν με νοιαζει μια τι θα φερουν στο RW.
!?!?!!?!?!
στο download περσυ
headliners Linkin park και απο κατω
marilyn manson
slayer
machine head
στο rock am ring περσυ
headliners οι slayer και απο κατω
machine head
δεν ειναι μικρη μπαντα οι machine head
δεν μιλαμε για το ποιος ειναι καλυτερος
αλλα εμπορικα οι machine head ειναι πολυ ψηλα
και κατι ετσι για να κακομοιριαζουμε παραπανω
απο το site του Roskilde Festival :
The Roskilde Festival Charity Society
The Roskilde Festival Charity Society is the association behind Roskilde Festival.
The Roskilde Festival Charity Society allocates money to humanitarian, cultural, and non-profit projects that benefit people all over the world.
μπειτε εδω για να διαβασετε ολο το κειμενο:
δηλαδη ποσο πισω ειμαστε τελικα??!?!?
Θα ήθελα να δω:
Day One
Dio
Megadeth
Anthrax
Day Two
Machine Head
Mastodon
Trivium
Day Three
Ozzy Osbourne
Down
Black Label Society
Δηλαδη εσυ θες να δεις 2 φορες μεσα σε μια μερα Zakk Wylde?
Ναι…και δεν θελω τοοσο πολυ να δω Nevermore. Απλα θα ταν ωραιο πακετακι…