Τιμές, μπάντες κ Rockwave 08

καλα βολευτειτε με τους opeth για αρχη και βλεπουμε

Είστε όλοι συμβιβασμένοι βλέπω με την ιδέα ότι δν πρόκειται να υπάρχουν πάνω από 3 συγκροτήματα +κανά ελληνικό σε κάθε μέρα. :-k

Τέσπα, η ανακοίνωση των Opeth, μπορώ να πω ότι με χαροποίησε πάρα πολύ. Άντε να δούμε και τη συνέχεια.

Εδιτ: Σωστά τα είπε ο Κάργια. Αλλά από την άλλη, καλά κάνει ο κόσμος και γουστάρει λαικά, ραπ ή οτιδήποτε άλλο. Δλδ για να μπορούμε να απολαύσουμε τη μουσική που ακούμε πρέπει να την ακούν (και να την πληρώνουν) όλοι?

Αφου το ξερουμε οτι ετσι θα ειναι. Ετσι ειναι καθε χρονο. Νταξει, δεν με πειραζει αυτο, αρκει να ειναι καλα αυτα τα 4 ονοματα και αξιοπρεπες το εισητηριο.

Οντως ειχε μια λογικη αυτο που ειπε ο Καργια. Οσο για τα σκυλαδικα, πιο ακριβα ειναι να δεις Κιαμο παρα Μειδεν α.:stuck_out_tongue:
Παντως, ειναι και λιγο φαυλος κυκλος. Εστω, ειναι ακριβα επειδη δεν παει πολυς κοζμος ή δεν παει πολυς κοζμος επειδη ειναι στον θεο οι τιμες; Ποση πιτσιρικαρια παραπανω θα πηγαινε σε συναυλιες αν οι τιμες ηταν πιο προσιτες;:-s

Κοιταξε να δεις.

Αν το πιτσιρικι ειναι τρου, τοτε θα κοψει τις τσιχλες για ενα εξαμηνο, θα συνεχισει να φοραει τα προπερσινα λιωμενα του παπουτσια και θα πλενει αμαξια στα φαναρια προκειμενου να δει την αγαπημενη του μπαντα. Μετα θα γραψει κι ενω γραμμα στο Hammer (γραμμα του μηνα φυσικα) για το πως ενιωσε οταν μετα απο τοσες κακουχιες ακουσε την πρωτη νοτα του Creeping Death κι ας κοντευε να παθει αναπνευστικο απο το πολυ χωμα…

Αλλα δυστυχως τετοιοι τρου μεταλλαδες δεν υπαρχουν πια. Μεταλλαδες που ξεκινουσαν ξυπολητοι απο την Ανω Περδικουλα και πηγαιναν ποδαρατο μεχρι την πρωτευουσα για να δουν συναυλιες. Αντ’ αυτων ξεφυτρωσαν κατι αξιολυπητα τυπακια που ζητανε φτηνο εισιτηριο, καλο ηχο και show, αριστη διοργανωση, καθαρες τουαλετες και λοιπες φλωριες. Α, ακουνε και Faith No More. Ντροπης πραγματα…

Καλά δεν πάνε και στον πόλεμο φίλε τραγανιστέ.8O Και ποτέ μα ποτέ δεν θα έπλενε τζάμια στα φανάρια κάποιος για να δει μια συναυλία.Στο εγγυώμαι.Στην ελλάδα τουλάχιστον.

Κάτι άλλο είναι ότι το μέρος είναι μαλακία…Στου διαόλου το κέρατο,μακριά από ΜΜΜ, για μεγαλύτερο συναυλιακό κέντρο της χώρας δεν κάνει πάντως…Τί πρέπει να γίνει δυστυχώς δεν ξέρω…Εγώ θα ήμουν κάθε καλοκαίρι terravibe αν είχα σίγουρες τις μεταφορές ,τέσπα…

Απ΄ότι φαίνεται, μόνο εγώ γουστάρω το teravibe. Απο άποψη τοποθεσίας τουλάχιστον.

και γω μαζί σου freedom!φίλε syla ο χώρος αυτού καθεαυτού δεν είναι άσχημος, το ότι δεν έχουν κάνει transportation μάλλον είναι χάλια… τα περισσότερα festival γίνονται έξω από πόλεις…
αυτό η didi να το δει φέτος με την μετακίνηση…

Γουσταρες και το κουτσουρεμενο show των Metallica?

Αυτό με τα πυροτεχνήματα θεωρώ οτι είναι μπούρδες. Απ΄ότι ξέρω, ο Waters κάτι είχε. Επίσης ειμαι της γνώμης οτι αν θέλουν και υπάρχει τόσος μεγάλος κίνδυνος να τα “περιοδίσουν” κάπως, εξάλλου οι Μετάλλικα δεν είχαν και τπτ τρελά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Όσο για το terravibe. Το θεωρώ τον ιδανικότερο χώρο που θα μπορούσε να γίνει ένα φεστιβάλ. Για μένα καλύπτει τα πάντα. Είναι μέσα στο πράσινο, και ο συνδυασμός με μέταλ μου αρέσει πολύ. Πάντα περνάω τουλάχιστον μια ώρα πριν το λαιβ αράζοντας στο χορτάρι και χαζεύοντας το βουνό από πίσω.

Τώρα, για να μπούμε και στο κυρίως θέμα: Φυσικά και έχει ατέλειες, αλλά σε αυτό ευθύνεται η διοργανώτρια εταιρία. Μεταφορικά, καντίνες, τουαλέτες κλπ, αν τα προσέξει λίγο αυτά δε νομίζω να έχει κανείς παράπονο.

Αλλά το terravibe, σα τοποθεσία και μόνο, μου αρέσει πάρα πολύ.

και εμενα μου αρεσει σαν τομοθεσια αρκετα το terravibe, ετσι κι’αλλιως το’χω συνηθισει, δεν εχω παει και σε αλλο “μεγαλο φεστιβαλ” εξωτερικου χωρου για να συγκρινω…

Μα σαν τοποθεσία είναι υπέροχη. Κατάφυτο δάσος, δίπλα στο βουνό.Οι μεταφορές,ακριβώς, το πρόβλημα…Συλλαλητήριο να περνάει ο προαστιακός από Terra Vibe .8) #-o :lol: :stuck_out_tongue: 8)

Εχεις δικιο. Ουτε γω ειμαι τρου. Λεω να μεταναστευσω στα εξωτερικα που εχει κι αλλους φολς.:-s

Ναι αλλα να διορθωθουν αυτες οι ατελειες καποτε. Γιατι κι εμενα μ’αρεσει σαν τοποθεσια αλλα για συναυλια παμε οχι για πικ-νικ.