Σε οτι σταση βολευεται ο καθενας…δεν μας πεφτει λογος!
:lol: :lol3: =D> :respect:
Έτσι κι αλλιώς παραείναι παππούς για να είναι αυτός από πάνω!!!
Άσε μη πάθει τίποτα και δε μας έρθει το καλοκαίρι!!!
:lol: :lol:
Αρα γυρνάμε σε αυτό που είπα…oi EUROPE από πάνω που ναι και μιά χαρά παλικάρια και Σουηδοί και τους γουστάρουμε…8)
Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα για μενα ο Cornell ειναι λιγο ακυρος σε σχεση με τα αλλα δυο ονοματα.#-o Γιατι η Didi δεν εφτιαχνε μια μερα alternative οπως κανει καθε χρονο και να το εβαζαν εκει headliner.:-k
Εγώ πάντως από το να δω μισή ώρα Europe, δεν τους βλέπω καθόλου και βλέπω Plant στη Θεσσαλονίκη…
Τι πόρωση ρε γαμώτο αυτή η μουσική;;;; http://www.youtube.com/watch?v=VeQqYbY3S5c
Πώς την είπαμε;; Α ναι [SIZE=“7”]GRUNGE[/SIZE]
Εγώ πάντως δε θα πάω…δεν αξίζει να σκάσω 60 ευρώπουλα για να δώ μόνο chris cornell…[-X [-X
Μόνο και μόνο για Cornell/Plant κωλοαξίζει.
Ε, ρε και να παίξει κανα Burden In My Hand.
Ή να τζαμάρει με τον Plant στο Thank You.
Τελειότητες.
http://www.youtube.com/watch?v=NhJsTqVacN8
ρε δεν είδες setlist?
αν και εχω δει 2-3 διαφορετικά setlists του Cornell…
γαμώ θα είναι ρε…
δλδ οκ και να μη σου αρέσουν οι Europe, είναι παραπάνω από αξιοπρεπείς στα live τους (τουλάχιστον) και μπορείς άνετα να τους παρακολουθήσεις με μπύρα ανά χείρας.
τώρα λένε όλοι ότι δεν κολλάει το ένα όνομα με το άλλο και το τάδε με το δείνα…όχου κούραση λέω εγώ…
βέβαια να πάει κάποιος στη Μαλακάσα και να μην ταλαιπωρηθεί, είναι σα να ζητάει από το Malmsteen να παίζει μόνο ρυθμικά…
+Άπειρο. Με κάλυψες απόλυτα.
εσύ θές να δεις metallica?
Ok, βρήκα το σχεδιάγραμμα:
Τώρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το PL2 που είναι πιο κοντά στην σκηνή, είναι πιο φτηνό απ’ το PL1 που είναι στο πλάι; Απ’ ότι λέει στο ticketpro είναι και τα δύο θέσεις όρθιων… :-k
Tα σπαρτα που ειναι στο χαρτη;
asxeto alla ti skata tha vlepeis apo to pl3??
Την ωραία φύση της Μαλακάσας…
αυτους στο PL2.
Έλα μου ντε! #-o :-k
πολυ απλο. επειδη το ΠΛ1 ειναι στο βουναλακι που ειναι υπερυψωμενο και αν και πιο μακρια, βλεπεις πιο ανετα. επισης δε θα εχεις στριμωξιδι εκει και θα το δεις πιο χαλαρος.