Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Μάλιστα… Για τι απόσταση απ’ τη σκηνή μιλάμε;
Η κατάσταση δηλαδή μπροστά απ’ το stage είναι απελπιστική;

To Pl1 πρέπει να είναι αυτό το VIP ή για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες μάλλον. Πώς είχε πρόπερσι, μου φαίνεται στους Twisted μία εξέδρα στα πλάγια…ε?

Χαχα! Όχι Metallica δεν θα δει με αυτά που λέει, αλλά θα έχει σκοπιά και μαγειρία εκείνη τη μέρα… :stuck_out_tongue: :lol:

Παλιότερα ίσχυε κάτι τέτοιο…
Τώρα είναι για ανθρώπους με “ειδικά” πορτοφόλια! :stuck_out_tongue: :lol:
Αστειεύομαι! :roll:
Απλά θα πάνε εκεί όσοι θέλουν να αποφύγουν τον πανικό και το “ξύλο” των μπροστινών γραμμών…

Να πέσει ξύλο στον Plant χλωμό το κόβω… εκτός αν τους εμπνεύσει ο Κορνέλ :lol:

Χαχα! Εντάξει, μιλούσα γενικότερα για το Rockwave… :roll:
Για τις άλλες 2 μέρες ισχύει 100% αυτό που είπα!
Για την πρώτη, ε, δεν θα γίνει λίγο πανικός στα hits των Europe ή στα Zeppelin κομμάτια του Plant; :-k
Νομίζω πώς ναι… :slight_smile:

στο whole lotta love προβλέπεται πανικός…:wink:

Με τρομάζεις… :stuck_out_tongue: Τι δίλημμα κι αυτό, ή μισό χιλιόμετρο μακριά και σώα ή κάτω απ’ τη σκηνή και με σπασμένη μύτη; Το μόνο πράγμα που ΠΟΤΕ δεν πήγα στις συναυλίες είναι η καφρίλα και το ξύλο που πέφτει… Αν ήθελα να τις φάω θα πήγαινα στο γήπεδο! :lol:

Δεν πάμε όμως και στο Μέγαρο μουσικής να δούμε κονσέρτο του Φον Κάραγιαν για να στεκόμαστε και σαν αγάλματα έτσι?

:wink: :lol: :stuck_out_tongue:

O καθενας οπως τη βρισκει, οποις δεν γουσταρει ξυλικια και σπρωξιδια, πισω δεν εχει καθολου, οποτε και εγω οταν θελω την ησυχια μου αραζω πισω και δεν με ενοχλει κανενας.

Είπαμε να πορωθεί όποιος θέλει, αλλά όσο δεν επηρεάζει τους άλλους!
Στους Maiden τι φταίω εγώ που γύρισα με μελανιές; [-X Πάντως το ευχαριστήθηκα! Ήταν ένας βλάκας που έπεφτε επίτηδες πάνω μας και του έχωνα κάτι αγκωνιές… καλά να πάθει! :stuck_out_tongue:

Το pit δεν ειναι υποχρεωτικο, ετσι? Οσοι θελουν μπαινουν… Οσοι δεν θελουν μενουν εξω απο αυτο… Οποτε ειναι καθαρα θεμα επιλογης…8)

ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛ1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛ2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΓΓΥΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΛ1 ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ -ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΤΟΝ 12 ΠΟΝΤΟ ΤΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΛΑΝΤ,

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛ1 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΛΑ ΣΟΥΣΟΥΡΕΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ Α ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ Ο ΛΑΛΑΣ :stuck_out_tongue: ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΛΔ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΛΠ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ???

ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΤΗΝΟ???

ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΠ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΕΡΑΣΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…:frowning: :frowning: :frowning:

Tα έχουμε γράψει κ ξαναγράψει. Ας τα πω άλλη μια φορά μιας κ ρωτάτε.

Το ΒΙΠ εισιτήριο είναι όπως κοιτάς την σκηνή, αριστερά, σε ένα βουναλάκι, υπερυψωμένο κ απομονωμένο. Συνήθως έχει κάτι μεγάλα ξύλινα τραπέζια στυλ πικ νικ όπου κάθεσαι στους πάγκους κ βλέπεις τη συναυλία. Ναι μεν δεν έχει σπρωξίδι, αλλά από μια άποψη είναι κ κάπως ξενέρωτα.

tha pei polla apo zeppelin??

Κάτσε, θα τον πάρω μία τηλέφωνο και θα σου πω! :stuck_out_tongue:

Aσε,μην μπαινεις στον κοπο,πηρα εγω,αλλα ειχαμε communication breakdown κι επεσε η γραμμη.:stuck_out_tongue:

Kala, ti akyro einai ayth h mera…Aytos pou skefthke ayton ton syndiasmo opws epish kai aytos pou skefthke ayton twn Scorpions axizoun vraveio asxetosynhs!!!..Robert Plant me Europe? Scoprions me Joe Cocker?..Sygxarhthria!!!..Yparxoun kai “kaluteroi” syndiasmoi omws omologw…Paul McCartney h Rod Stewart me Europe ! h kalyera billy Joel???..xmmm…gia skefthke to kai ayto!..tha xetrelene to koino para poly…Isws kai perissotero apo ta parapanw…Ante kai tou xronou oi Scorpions me th Madonna (twra support, headliner…einai kai ayth megalh vlepete opote mporei na yparxei “kontra”!)

Ellhnikes proxeirothtes…!!!

+1
Anti gia Cocker kai cocks ble an vazane tous Europe tha itan all the money.

Όπως λέει κι ο Davidian, δεν θα πάμε στο Μέγαρο :lol: Σαφώς και θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε και όντως μου κάνει πολύ ξενέρωτη όλη η φάση του PL1 με τα τραπεζάκια και τη Ναταλία Γερμανού :lol:

Από την άλλη όμως, καθίστε ρε παιδιά, δεν έχω καμία όρεξη να καταλήξω να με τρέχουν με τα ασθενοφόρα στην εθνική οδό επειδή κάποιος κολλημένος την είδε να βαρέσει “σχιζοφρένεια”, να παίξει ξύλο ή όλα τα σχετικά. Αν ήμουν 16 χρονών, αγόρι, και δεν είχα ακόμη ανακαλύψει τι να κάνω με την τεστοστερόνη μου, μπορεί -ίσως- και να καταλάβαινα αυτή τη νοοτροπία… Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε την καφρίλα του καθενός λέγοντας “όσοι δε γουστάρετε μη κατέβετε στο pit”. Μ’ αυτή τη “λογική” δικαιολογούνται και οι ιστορίες στα γήπεδα και όλα τα σχετικά…

Εγώ γουστάρω τρελά να δω τον Plant από κοντά, αλλιώς χάνεται και η έννοια της συναυλίας, θα τον έβλεπα και στο dvd. Αλλά τι χρωστάω δηλαδή να γυρίσω σπίτι με κανένα σπασμένο πλευρό ή μαυρισμένο μάτι στην καλύτερη περίπτωση;

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, αλλά να μη ξεχνάμε πως η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

From the town I come and to the top cinnamon.