Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Περισσοτερος κοσμος ακουει Βασιλη Παπακωνσταντινου παρα Rush. Ποιον θα βαλουμε πιο πανω? :slight_smile: Και για να μη φερουμε τοσο ακραια παραδειγματα, περισσοτεροι ακουνε Linkink Park παρα Dream Theater. Παλι σκεψου αν θα μπορουσαμε να βαλουμε τους Linkink Park πρωτους. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για ονοματα περιπου του ιδιου βεληνεκους, αντε λιγο πιο πανω ο ενας λιγο πιο κατω ο αλλος, ειναι ευκολο να βγαζουμε τετοια συμπερασματα. Οταν ομως εχουμε καταστασεις οπως αυτες που ανεφερα, η δημοτικοτητα του καθε καλλιτεχνη παει, και καλα κανει, περιπατο.

Δε γνωρίζω, αλλά για το παράδειγμα με τους Linkin υποψιάζομαι ότι όποια εταιρεία, κοίταζε την μεγιστοποίηση κερδών, τους Linkin θα έβαζε από πάνω… (με μεγάλη μου λύπη)

Αλλά και πάλι το παράδειγμα σου δεν είναι σχετικό με την περίπτωση μας. Το σωστό παράδειγμα θα ήταν Linkin Vs Portnoy ή La Brie ή Petrucci κτλ… :wink:

Από τη στιγμή που θα παίξουν 3 συγκροτήματα (άντε 4 αν προσθέσουν και κανένα ελληνικό) δε νομίζω να τίθεται ζήτημα για την ώρα που θα παίξει ο καθένας. Κανείς δεν είναι πιεσμένος και σε περίπτωση που υπάρξει πίεση για κάτι τέτοιο η κατάσταση θα είναι για γέλια. Cornell και Europe μπορούν κάλλιστα να παίξουν την ίδια ώρα και αν δε γίνει αυτό δε θα ‘πρεπε να κοιτάξουμε το ποιος είναι πιο πάνω απ’ τον άλλον, αλλά το γιατί σε ένα φεστιβάλ με 3 ονόματα, και από τη στιγμή που όπως ξαναείπα δεν υπάρχει πίεση, δε μπορούμε να δούμε τα δύο ονόματα να παίζουν την ίδια ώρα.

Πανω σ’αυτο. Δε νομιζω οτι θα υπαρχει φαν των Soundgarden που θα πηγαινε στη συναυλια αν ερχοταν το συγκροτημα και δεν θα παει τωρα. Ετσι κι αλλιως, ενα 60-70% των τραγουδιων του σετ λιστ ειναι απο Soundgarden. Και δεδομενου οτι δεν εχουν ερθει ποτε και μαλλον δεν θα ενωθουν ξανα ωστε να ερθουν, θα πανε ΟΛΟΙ. Τελος παντων, προσωπικη εκτιμηση.

Αυτό που λέω από την αρχή… Όλοι εκτιμήσεις κάνουμε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο:wink:

Πάντως, αν παίξουν όλοι το ίδιο, τζάμπα πληκτρολογούσαμε τόση ώρα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Απλά κάποιους θα τους δούμε με ήλιο! 8) 8) 8)

To παράδειγμα με Waters είναι ατυχές. Εγώ δεν είπα ότι οι Soundgarden θα μαζεύανε περισσότερο κόσμο από τους Europe. Είπα ότι ο Cornell μαζεύει περισσότερο κόσμο από Εurope.

Και πάλι εκτίμηση σου είναι όμως…:wink:

Όχι δεν είναι εκτίμησή μου. Είναι η πραγματικότητα. Πραγματικότητα πάνω στην οποία στηρίχτηκε και η διοργανώτρια εταιρεία για να βάλει την σειρά εμφάνισης έτσι.

ούτε καν θυμάμαι τι είχες γράψει.
μπήκα και επικρατούσε το εξής σκηνικό.

όσοι γουστάρουν Europe κράζουν και λένε ποιός Cornell…
όσοι γουστάρουν Cornell μπαίνουν και λένε ποιοι Europe…

δεν απευθύνθηκα σε κανένα προσωπικά.

Καλώς ή κακώς ο Cornell μέχρι πριν κανά μήνα ήταν σε ένα από τα πιο εμπορικά rock σχήματα του κόσμου.
Μου αρέσουν οι Europe και αρκετά οι νέοι αν θες την άποψή μου, αλλά κάποτε ήταν εμπορικοί και πλέον είναι μαγκιά τους που παίζουν νέο υλικό και με νέο ήχο και θέλω να τους δω live, αλλά δεν είναι για τους περισσότερους κανά ιδιαίτερα μεγάλο όνομα παρά μόνο για τους οπαδούς του ήχου στον οποίο κινούνται.

Με καμια λογική, ούτε εμπορική, ούτε επιχερηματική, ούτε ιστορική δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παίξουν οι Europe πάνω από τον Cornell.

Χωρίς να μπαίνω σε συγκρίσεις ποιός είναι καλύτερος κλπ.

to kalytero tha itan na mas poy nposo tha paixei to kathe group na min bgazoyme kai tsampa eisitiria gia 1 ora europe.

Καταρχάς όποιου η τσέπη αντέχει πάει στο ΠΛ1 όποιου τα κοτσια αντέχουν πάει στο ΠΛ3 και κάνει οτι γουστάρει αλλα να πέσει ξύλο λίγο δύσκολο το βλέπω…

καλά ρε δεν το ξέρετε οτι το ναταλάκι ειναι ροκού??? ντροπή σας μη σας πω οτι μπορεί να ειναι και εδώ γραμμένη με κανα περιέργο νικ

επιπλέον περαν του ναταλακίου θα ειναι κι αλλοι λάλας δρούζα ταγματάρχης τριανταφυλλόπουλος κα ολα τα καλά παιδιά

τέλος εγώ προσωπικά πάω για τον πλάντ αλλά ούτε ο κόρνελ ούτε οι γιούροπ με χαλάνε μια χαρά τα λένε και οι δύο…

πληροφορίες που θέλουν την γιάννα αγγελοπούλου δασκαλάκη να είναι στην συναυλία δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν ακόμη

επιπροσθέτως θα μάθω πόση ώρα θα τραγουδήσει ο πλάντ και πόσοι οι λοιποί και σας ενημερώσω ίσως να έχω και το πλαίη λίστ

[SIZE=4]EUROPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!![/SIZE]
πόσες φορές πρέπει να το πώωωω???

[SIZE=“6”][/SIZE]EUROPE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

[SIZE=“1”][/SIZE]to lew kai gw…

Ama epaize monos tou o Cornell stin ELLADA tha mazeve 500 atoma to poly.
Oi Europe? Aneta ena dixiliaro.

Ειλικρινά, αυτό το thread έχει καταλήξει να είναι το πιο βαρετό του forum!!8)

Επίτηδες το κάνουμε για να πάει καλά το “Βαριέμαι, πείτε ότι σας κατέβει”!!!:stuck_out_tongue:

περυσι ολοι κραζανε την didi επειδη δεν εφερε τπτ…
φετος την κραζουν γιατι δεν τους αρεσει η σειρα με τα ΟΝΟΜΑΤΑ…
:-k :-k

Πες τα…
Παντως ειμαι σιγουρος οτι αν βλεπαμε σε φεστιβαλ αλλης χωρας Plant, Cornell, Europe, Heaven and Hell, Dream Theater, Anathema, Iced Earth, Metallica, Mastodon κλπ θα λεγαμε ποσο κωλοφαρδοι ειναι και τι μας φερνουν εμας. Καμια φορα γκρινιαζουμε για να γκρινιαζουμε.

:lol3: :lol3: :lol3:

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? άκου εκεί 500 άτομα…

Ναι τους κωλόφαρδους. Και όλα αυτά μόλις με 220 ευρώ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: