Επειδή για σένα και κάποιους άλλους ο Cornell έχει επιδείξει “ποιοτικότερο έργο”, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας…
Προσοχή: δεν λέω ότι ισχύει το αντίθετο… :roll:
…αλλά και για μένα είναι σοβαρή βλακεία όταν ακούω ότι ο Cornell έχει να επιδείξει “ποιοτικό έργο” #-o , αλλά δεν λέω σε όποιον πιστεύει το αντίθετο ότι είναι άσχετος, λέει βλακείες κ.τ.λ.
:lol: :lol: :lol:
τα σπασες ολα! :lol:
:lol: Apo oti fainetai montechristo den yparxei kai malista katholou adiaforia ws pros tous Europe…
Maiden1979 nomizw oti ta eipes ola gia mena.
to dhmopsifisma an vgei o cornell einai sthmeno…an vgoun oi europe isxyei…(gia na kserete…)
ρε αδερφέ μιλάμε Ελληνικά?
Πότε μίλησα εγώ για διαφορά στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ?
πότε συνέκρινα ποιότητα?
αυτό λέω ότι είναι βλακεία.
η σύγκριση ποιότητας.
άκου εκεί του ρίχνουν σε ποιότητα έργου…
ναι και σε ιδιοσυγκρασία…
Εγω ειμαι με το αγριεμενο παλικαρι που ειναι κομμαντο πρωτης γραμμης . Nihilist εσυ τα λες αλλα ποιος σε ακουει…την τρελα μου γαμω .
Τελικά οι γιούροπ έχουν περισσότερο κόσμο απ’ότι περίμενα… Μπράβο τους ! Το συγκεκριμένο πολλ επιλέχθηκε για να δούμε επιτέλους τι θέλει ο κόσμος κ όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ “καυτό” καθώς σε 2 μέρες έχουν ψηφίσει σχεδόν 400 άτομα.
Πάντως μέχρι τις 1.800 ψήφους που νομίζω ότι θα μαζέψει μέχρι το τέλος του μήνα, έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά να φάμε. Και είναι κ ντέρμπυ…
Δεν είναι και πολύ ντέρμπι… 60-40 υπέρ Europe είναι (προσθέτεις τα 2 πάνω ενάντια στο άθροισμα των 2 κάτω)!!!8) 8) 8)
Ακούω αποδόσεις:p
Eγω πιστευω οτι θα επικρατησει Plant , Europe , Cornell.
κι εγώ συμφωνώ αν και ξαναλέω ότι μας κοροϊδεύει η Ντιντι για να βγάλει λέφτα. Ποντάρει στο ότι και οι τρείς, που είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, έχουν κοινό δικό τους ο καθένας, όποτε και ο ένας μόνο να τους αρέσει, θα τα σκάσουν τα ευρώ ούτως ή άλλως.
ti na pw…exeis apolyto dikio mwre…na pros8esw epishs se osa les pws kalytera 8a eprepe na stamathsoun na fernoun florika sygrothmata pou akoun oi flwroi kai na fernoun mono black death kafrous na goustaroume OLOI
etsi etsi…
Βρε παιδια, μηπως το κουραζετε πολυ το θεμα? Αυτη τη στιγμη, τα πραγματα ειναι ετσι, μπορειτε να το αλλαξετε αυτο? Για φετος τουλαχιστον δεν νομιζω… Τομονο που μπορειτε να κανετε φετος ειναι να αποφασισετε αν θελετε να τους δειτε, με τα συγκεκριμενα δεδομενα. Αν θελετε, απλα πατε να τους δειτε, αν δεν θελετε δεν πατε. Ολα τα υπολοιπα μου φαινονται περιττα…
Εγω ας πουμε, ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δω ενα πρωην μελος του αγαπημενου μου συγκροτήματος (Plant)…
nai alla esy 8a ton padrefteis kiollas sofaki e;;;
Τστστστστσ… Βγαζεις τα προσωπικα μου στην φορα…( κι ελεγα, θα το πει, δεν θα το πει… .)
Κοιτα, εγω στο live θα του κανω προταση, απο 'κει και περα δεν ειναι στο χερι μου…
an dextei 8a tou spasw ta moutra…ton palioxlexle…:lol: :lol: (kala mhn varas…)
Σιγα μην σ’αφησω να σπασεις τα μουτρα του αντρα μου… :lol:
δηλαδη εσυ δεν θα 'ρθεις PLANT? ( αντε, ολη την ωρα γκρινιαζεις…)
ama vrw atomo na paw…(esy den pianesai…) 8a er8w…pros to paron tsimphsa 80ari gia tallica meta lew kana 70ari gia sabbath kai 8a doume gia plant…an kai pio poly europe goustarw…vgainw twra…vare8hka exw kai ypoxrewseis…ade…
Ίντα 'πες ωρε? Plant και παλι Plant και παλι Plant… Τελος παντων, αντε, πηγαινε να διαβασεις και θα παιξουμε ξυλο αλλη φορα…
Δεν θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο. Υπάρχουν τόσα και τόσα ωραία hard rock/alternative group που θα μπορούσαν να φέρουν για μία “rock ημέρα”.
Μακάρι να φέρναν και Audioslave να γουστάρω, αλλά βάρεσαν διάλυση οι μαλάκες.
Και εννοείται πως και μία μέρα ακραίου metal δεν θα χάλαγε κανέναν αλλά εδώ είμαστε υπανάπτυκτοι, οπότε δεν το συζητάμε περαιτέρω.
Όσο για τους Europe που φαγωθήκατε όλοι σε πια σειρά θα παίξουν,πόσο θα παίξουν, πόσο διάλειμμα θα κάνουν κλπ κλπ, τους θεωρώ την πλέον άκυρη επιλογή του φεστιβάλ. Καλύτερα να τους έφερναν πρώτη φορά μόνους τους, να παν όλα τα ποζέρια και οι γραφικοί να χαρούν και να αφήσουν τα αυτιά των υπολοίπων νορμάλ ανθρώπων στην ησυχία τους.
Άλλη μία αντικειμενική σου τοποθέτηση. Γραφικός είσαι εσύ που χαρακτηρίζεις έτσι τους ακροατές με διαφορετικά γούστα από σένα!