Οπα ρε φιλε,δεν μπορεις να αποκαλεις ετσι οποιους γουσταρουν να δουν Europe!Και εγω ακουω καποιες death/black μπαντες αλλα και ακομα πιο πολλες power/heavy μπαντες,αλλα παρολαυτα σεβομαι απολυτα την ιστορια που εχουν οι Europe.Προσωπικα δεν θα παω σε αυτην την μερα του φεστιβαλ αλλα αν ερχονταν μονοι τους πολυ πιθανον να πηγαινα να δω αυτην την ιστορικη μπαντα!Και εγω δεν γουσταρω πολλες και διαφορες μπαντες πχ Tool και αλλες,αλλα δεν κατακρινω τον χιλιαδες κοσμο που πηγε στην συναυλια τους!Πανω απο ολα εμεις που γουσταρουμε το μεταλ πρεπει να ειμαστε ανοιχτομυαλοι!!
Κοίτα δεν κατακρίνω τους Europe και σίγουρα όχι αυτούς που τους ακούνε. Αυτό που έγραψα ήταν λίγο υπερβολικό αλλά δεν έγινε με σκοπό να προσβάλει.
Βέβαια επιμένω ότι δεν ταιριάζουν σαν επιλογή στο φεστ αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση. Οπότε pardon me αν ακούστηκα απόλυτος.
:lol: :lol:
Nihilist, εγώ που είμαι και ποζέρι και γραφικός θα πάω και θα τους ευχαριστηθώ πάντως! :lol:
Μήτσο το ξέρω και είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά! Βέβαια δεν είναι απίθανο να σκάσω και γω μύτη εκεί (αν παίξουν φράγκα) οπότε… ίδωμεν! :–
…ναι…[SIZE=“5”]είδωμεν…[/SIZE]:lol:
(λες να το δει η πρινσεςς αυτο;):lol:
Ετοιμάσου για κράξιμο! :lol:
μπααα
το ειπες και μονος σου παντως. ειναι φεστιβαλ, και υποτιθεται οτι θα δεις και διαφορετικου τυπου γκρουπς. για τραβα να δεις και εξω τα λαιν απ. μονο τα πιο εξειδικευμενα φεστ εχουν γκρουπ που να κολλανε, και αυτα ειναι το ινφερνο και 3-4 ακομα…
επειδη δε ακους το ειδος να μη λεμε και οτι θελουμε.
Καλά το φεστιβάλ βάλτο εντός εισαγωγικών. Φεστιβάλ με 3-4 ονόματα δεν είναι φεστιβάλ. Είναι συναυλία. Έχε χάρη που ζούμε στην Ελλάδα.
+1000 :thumbup:
Σωστός, σωστότατος.
nai ontws…den einai fest ayta edw sto greece…padws 8a goustara poly na efernan mia mera kai akraia sygrothmata…fetos einai h monh xronia pou den 8a exei kanena…akomh kai persy eixe…celtic frost…fetos tpt.
Στο Metal Healing εχει αρκετες ακραιες μπαντες παντως…και Rotting Christ και Septic Flesh,Naer Mataron και αρκετες αλλες…Οποτε για ανηφοριστε…Εγω μαλλον θα παω αν και απο Αθηνα,θελω να δω οπωσδηποτε
Rage,Primordial και Τhe Haunted!Οποτε ενα μεταλλικο 3ημερο στην Ξανθη δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!!!
Κοίταζα το poll και η επικράτηση των Europe μέχρι στιγμής είναι καθολική. Αν λάβουμε υπ’όψιν το ότι η συμμετοχή των Europe fans πρέπει να είναι σχετικά πιο αυξημένη από αυτή των Cornell fans, αφού οι Europe είναι οι “θιγόμενοι” στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι όσοι αμφισβητούσαμε το ότι ο Cornell είναι πιο δημοφιλής από τους Europe, δεν ήμασταν παλαβοί και δίχως λογική σε αυτό που λέγαμε…
Όλα αυτά τα λέω, γιατί είμαι ψώνιο και μου αρέσει να λέω τη φράση “Τα έλεγα εγώ!” !!!
Εξ’ άλλου, όπως πολλάκις έχω πει, υπάρχουν 2 ειδών απόψεις. Η δικιά μου και η λάθος!!!8) 8) Επιμένετε να μη με ακούτε τυφλά… Κακό του κεφαλιού σας!!!
Κάτσε να περάσουν λίγες μέρες και να τους φύγει η “κάψα” των Ευρωπαίων και λογικά θα ανέβει σιγά - σιγά ο Κορνέλ. Τρεις μέρες είναι άλλωστε το poll. Κι εμένα πάντως δε θα με χαλούσε μια αλλαγή στη σειρά των ονομάτων
Δεν μας φεύγει με τίποτα! [-X
:lol: :lol:
Νατος ο κρυφοποζερας!!!
Για τον θεό Robert φυσικά!
Ναι καλά… Και εσύ Europe θες!!!
Αυτό είχαμε πει να μείνει μεταξύ μας… :–