Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Παρακαλώ deletάρετε το προηγούμενο ποστ μου. Δε ξέρω τι μου ήρθε και πέταξα τέτοια βλακεία…:roll: :roll:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χαιρομαι που με αυτο το Poll φαινετε ο λαος που θα μαζευε ο cornell…

Aσφαλώς και το ποιος θα μαζέψει περισσότερο κόσμο δεν κρίνεται από το poll του rocking. Από αυτό το poll βλέπεις τι γνώμη των forumitwn του rocking. Πιο πολύς κόσμος του site ακούει iron maiden από rolling stones. Τι πάει να πει δηλαδή ότι οι Rolling Stones πρέπει να παίξουν support στους Μaiden?

swstos…you have a point se ayto pou les an kai oi europe einai etsi ki alliws pio dhmofileis

Quoted For Emphasis

αυτό το φόρουμ παίζει ναναι το μόνο στον κόσμο που οι Europe είναι πιο δημοφιλείς από τους Nirvana…

Teleia idea gia tous fans tou eidous!
P.S.:Tsonta gyrizoun pali oi “Eyrwph”

Χαχα! Γουστάρω! 8)

Πήρα σήμερα το εισιτήριο 3ημέρου (νούμερο 0085) και, ευτυχώς για μένα, αναγράφει όλα τα ονόματα εκτός … από του Cornell!!! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

afou einai anyparktos o typos pws perimeneis na to egrafe;;:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ…

ΟΝΤΩΣ Ο JOEY TEMPEST EINAI ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ PLANT… Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ KAI TA GAYΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 80’S ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΩΝ EUROPE, ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ… ANTONIS STARGAZER ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ…

ΕΠΙΣΗΣ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ EUROPE ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ AUDIOSLAVE. Ο NORUM ΟΝΤΩΣ ΘΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ 80’S… ΒΕΒΑΙΑ Ο NORUM ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ… ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΤΕMPEST ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ LOVE IS MEANT TO LAST FOREVER ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ FINAL COUNTDOWN…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ EUROPE… EXΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ METAL HAMMER ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ…

ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ EUROPE

EUROPE 1.000.000
WINGS OF TOMORROW 1.000.000
THE FINAL COUNTDOWN 8.000.000 + 8.000.000 SINGLES… TFC πρώτο σε πωλήσεις μέχρι πρότινος σινγκλ της Sony… No1 ΣΕ 27 ΧΩΡΕΣ (ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ), ΠΑΝΩ ΑΠΟ MADONNA, U2 ΚΛΠ ΚΛΠ
OUT OF THIS WORLD 3.500.000
PRISONERS IN PARADISE 1.500.000
START FROM THE DARK 600.000 (ME INTERNET ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ pROMOTION)
SECRET SOCIETY - ΚΑΠΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ WIKIPEDIA ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ SOUNDGARDEN ΚΑΙ AUDIOSLAVE ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΙ EUROPE…

ΟΙ EUROPE ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΟΙ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ… ΤΟ MTV ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ EUROPE APO TO 1988

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ LED ZEPPELIN IΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ CD (ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ 80’S ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΟ IN THROUGHT THE OUT DOOR, EΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ KEYBOARDS, OI IΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΑΝ ΙRON MAIDEN ΓΙΑ ΤΑ SOMEWHERΕ IN TIME KAI 7ΝΤΗ SON OF A 7NTH SON)… ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ RAINBOW ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΙΝ LIZZY, ΜΑΖΙ ΜΕ WHITESNAKE, DEEP PURPLE (ME COVERDALE), SCORPIONS, BLACK SABBATH KAI UFO, OTI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ…

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ CORNELL, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ AUDIOSLAVE ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ CD, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΕ ΜΕΝΑ GRUNGE… MIΓΜΑ ΖΕPPELIN, ΜΕ SABBATH ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ…

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ EUROPE ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ Ν ΑΚΟΥΝΕ HARD ROCK ΛΟΓΩ ΤΩΝ EUROPE ΚΑΙ ΤΩN BON JOVI. ΤΟ IMAGE TOYΣ ΣΤΑ 80’S HTAN ONΤΩΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ… ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΕΙΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ BILLING, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ…

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ POLL ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΣΕΙΡΑ… ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ…

ΥΓ1. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ (ΔΗΜΟΣ) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ… ΟΙ EUROPE ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 7000 ΛΑΟ… ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…

ΥΓ2. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ… Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ JOEY TEMPEST ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ

Δεν ξέρω πως μου ήρθε η έμπνευση, αλλά τελικά δεν διαψεύσθηκα. Προσωπικά, κρίνοντας από το φόρουμ μας και απ’την κακούργα κενωνία, είχα την εντύπωση ότι οι europe-fans δεν είναι και τόσο πολλοί…

Μετά ήρθε το poll μας… “Έκανα λάθος…” σκέφτηκα. "Να που τα παιδιά έχουν φωνή και φωνάζουν ότι οι europe πρέπει να παίξουν πρώτοι. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΩΣ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ…

Από την άλλη όλα γίνονται with a little help from my friends… - >

http://www.europetheband.com/phpBB2/viewtopic.php?t=10669

Κατανοώ την αγάπη των οπαδών στο σχήμα, αλλά η νοθεία αποτελέσματος είναι κάπως γραφική, dont you think ;

Αχαχαχα εισαι λαμογιο ρε μλκ Τελη.

εγω παντως πριν ανακοινωθει το ονομα του στο rockwave δεν ηξερα καν οτι υπαρχει μουσικος chris cornell…:oops: :oops:

EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ…
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ MIKΡOΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ) ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ EUROPE… ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ EUROPE… ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΨΑΞΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ… ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΩ…
ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…

ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΑΣΕΒΗΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ (ΣΕ ΟΛΑ)…

Χαιρετω τους συμforumites.Σημερα πηρα εισητηριο και για τις τρεις μερες rockwave8) και θα ηθελα να μαθω με πους τροπους μπορω να παω Μαλακασα.

Λυπάμαι TELISVAS αλλά εσύ πρώτος δεν δείχνεις σέβας στον εαυτό σου. Και επιτέλους τήρησε αυτό που έχεις πει πολλές φορές. Μην επιστρέφεις στο forum

Ρε Τέλη, ρε έχω τπτ προσωπικό μαζί σου, αλήθεια. Δεν σε χαρακτήρισα γραφικό. Την κίνηση, ναι. Γιατί δυστυχώς τώρα δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τι θέλουν οι Έλληνες φαν. Ναι είμαι μικρός κ δεν ξέρω πόσοι ακούνε europe. Απλά η νοθεία τέτοιου είδους σε τι βοηθάει ακριβώς ; Δεν καταλαβαίνω.

Αποτελέσματα/ημέρα μόνο ο Ηλίας μπορεί κ αν. Εγώ όχι.

Όλα τα ποστ που έχω κάνει στο φόρουμ, υπάρχουν ακόμα. Δεν έχω βρίσει/επιτεθεί/ειρωνευτεί ποτέ και κανένα. Απλά λέω την γνώμη μου και δη πολύ ευγενικά. Επίσης κάποτε χρειάστηκε να προσφυλάξω το φόρουμ από προσωπικά που γίνονταν εκτός αυτού κ μεταφέρονταν εντός. Στα υπόλοιπα “προσωπικά” δεν έχω αναμειχθεί κ νομίζω το ξέρεις.

Ον τόπικ, το έψαξα γιατί επειδή παρατηρώ το πολλ καθημερινά μου έκαναν εντύπωση οι τόσες πολλές ψήφοι σε τόσες λίγες μέρες…

ξεχωρα απο τα προσωπικη σας κοντριτσα που δεν με ενδιαφερει TELISVAS ξαναγυρνα στο forum οι RAINBOW σε χρειαζονται…:wink: :stuck_out_tongue: 8)

άκυρο. δε βλέπω γιατί δεν πρέπει να λέει την άποψη του. Άσε που ακόμα έχει τα περισσότερα ποστ από όλους, άρα έχει και ο ίδιος την κριτική ικανότητα να αποφασίζει πότε θα γράφει και πότε όχι στο φόρουμ…

Κανένας εδώ μέσα (μόνο ο administrator με τη τιμωρία του ban έχει το δικαίωμα) δε μπορεί να λέει σε κάποιον να γράφει ή να μη γράφει…

Λουκ και εγώ το παρακολουθώ καθημερινά το poll και σιγά τη νοθεία που έγινε… Από πρώτη επιλογή το Plant, Europe έγινε πρώτη επιλογή το Europe, Plant. Στα poll του ίντερνετ αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο και όχι “γραφικό”. Άσε που αν ψάξουμε σε λίγες μέρες, μπορεί να βρούμε και κάτι αντίστοιχο στους οπαδούς του Cornell.

Δηλαδή τόσοι Έλληνες που ψήφισαν την Ακρόπολη στα 7 νέα θαύματα του κόσμου, έκαναν κάτι γραφικό?

Εγώ δεν λέω σε κανέναν να φύγει από το φόρουμ. Όταν ένας όμως γράφει και ξαναγράφει ότι δεν θα ξαναγυρίσει τότε μήπως είναι γραφικός; Το ότι έχει τα περισσότερα post δεν σημαίνει τίποτα. Ακόμα και ένα post να είχε πάλι ήταν δικαίωμά του να γράφει ότι θέλει.

Όσο αναφορά για τη νοθεία.Όταν κάποιος καλεί κόσμο από άλλο forum να ψηφίσει και στη συνέχεια λέει

τότε πραγματικά με δικαιολογώ όταν λέω ότι ο telisvas δεν σέβεται τον εαυτό του

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ… ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Ο ΚΑΡΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ…

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ… ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

ΟΙ RAINBOW ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ EUROPE

Ο CORNELL ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ AUDIOSLAVE ΜΟΝΟ, ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΤΗΣ Μ Α Λ Α Κ Α Σ Α Σ

ΦΙΛΙΑ ΠΑΛΙ…

ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΑ ΜΟΝΟ ΑΑΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ