Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Γραφικό θα ήταν να θέλει να γράψει για να πει τη γνώμη του και να μη γράψει γιατί κάποτε είπε 2 λόγια παραπάνω. Τότε θα ήταν γραφικό και στενοκέφαλο ταυτόχρονα( Άσε που σε αυτό το φόρουμ όταν γράφεται η λέξη Europe, η λέξη telisvas έρχεται στο μυαλό όλων). Ο Τέλης έγραψε μόνο για τους Europe και αυτό γιατί είναι το αγαπημένο του συγκρότημα και τα έγραψε σε ένα φόρουμ που έχει 8000 ποστ. Και εσύ (και εγώ) για τους AC/DC κάτι παρόμοιο θα έκανες. Λόγια μηδαμινής αξίας θα τα ξέχναγες για να πεις την άποψη σου για το αγαπημένο σου συγκρότημα.

Αντί να παροτρύνουμε τον κόσμο να μιλάει για το ροκ με άποψη και εμπεριστατωμένα, θα του λέμε ότι είναι γραφικός αν μιλήσει? Διαφωνώ με αυτό από όποια πλευρά και αν το δεις…

Και για το poll, ο Τέλης το πόσταρε το λινκ στις 5/5 και εγώ ήδη από τις 4/5 έχω μιλήσει για καθολική επικράτηση των Europe. Στο δικό μου ποστ, οι επιλογές με Κόρνελ πάνω από Europe ήταν στην 3η και στη 4η θέση ήδη. Θεωρώ πιο γραφικό το ότι βάζουμε τη λέξη νοθεία δίπλα σε ένα μουσικό poll του Rocking (μήπως να μη δημοσιεύουμε και τα αποτελέσματα για να μη επηρεαστεί το εκλογικό κοινό?:stuck_out_tongue: ), παρά το ότι μερικές δεκάδες ξένοι οπαδοί των Europe ψήφισαν στο poll του Rocking.

και στο κατω κατω ρε μαγκες παλι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο γιατι ο καθε ενας χρηστης μπορει να ψηφισει πανω απο μια φορα…δεν ειναι οπως στα δημοψηφισματα του forum που ψηφιζεις μονο μια φορα…

ναι το ομολογω εχω ψηφισει plant-europe-cornell γυρω στις 6-7 φορες…:lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Σχετικά με τα polls:
Η λογική του κάθε poll (του rocking, όχι του φόρουμ) είναι να βγουν κάποια συμπεράσματα, όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά με βάση τις προτιμήσεις των αναγνωστών του site (οι οποίοι δόξα τω Θεώ είναι πολλοί για να μπορεί να βγεί ένα σ-χ-ε-τ-ι-κ-ά ασφαλές συμπέρασμα). Έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές για τα poll μας στο παρελθόν επειδή ίσως και να “τσούζουν” μερικούς, θυμάμαι συγκεκριμένα τον θιγόμενο (γνωστή ελληνική εταιρεία) να μου λέει “τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά στο poll”. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένας καλός και “δυνατός” τρόπος να περάσει η γνώμη του κοινού προς τα έξω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το ότι η Ελευθεροτυπία έκανε αναφορά στο poll του rocking στο θέμα της για την ακρίβεια των εισιτηρίων. Είναι λοιπόν στη διάθεση μας το πως θα το χειριστούμε. Θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα ή θέλουμε “νικήσει” η προτίμηση μας; Το εν λόγω poll είναι σίγουρο ότι θα πέσει στην αντίληψη των διοργανωτών του Rockwave (δε λέω ότι θα το λάβουν υπόψιν) και θα ήταν πραγματικά θετικό για όλους μας τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονταν όσο το δυνατόν περισσότερο σε κάτι το αληθές. Το να έρχονται Σουηδοί και Πορτογάλλοι να ψηφίζουν εκ μέρους μας το μόνο που κάνει είναι να μειώνει την όποια “δύναμη” μπορεί να είχε το δημοψήφισμα. Κι ας είναι λίγοι (44 μέχρι στιγμής). Και για τους πονηρούς, υπάρχει η δυνατότητα ο καθένας να ψηφίζει μόνο μία φορά, η οποία επίτηδες δεν έχει εφαρμοστεί έως τώρα. Αν και το ότι δε βγάζει ενημερωτικό μήνυμα, δε σημαίνει ότι μετράει τις ψήφους κάποιου που ψηφίζει 8 φορές απανωτά.

Η υπεροχή των Europe φαντάζομαι πως έγκειται στο γεγονός ότι πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που έχουν ακούσει ένα τραγούδι Europe, παρά ένα τραγούδι Soundgarden/Audioslave. Αν πάρουμε τα άκρα δηλαδή, πέραν από αυτούς που έχουν ακούσει “προσεκτικά” και τους δύο, οι υπόλοιποι ειναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και οι οποίοι σίγουρα έχουν ακούσει το “Final Countdown”. Η τοποθέτηση των Europe σε αυτή τη θέση του billing δεν τους υποτιμά καθόλου, αν σκεφτούμε ότι πριν λίγα χρόνια οι Queensryche ήταν κάτω από τους Nightwish. Πάντα κάποιος αδικείται, εκτός κι αν μιλάμε για support. Επίσης διαφωνώ με την άποψη του ότι ο Cornell θεωρείται τόσο γνωστός εδώ. Εντάξει τον ξέρουν, αλλά όχι και τόσο πολύ όσο πολλοί πιστεύετε.

Επίσης ένας τελευταίος προβληματισμός: Εάν δεν είχε γίνει εκείνο το μπαμ με το “Final Countdown” παλιότερα, θα ήταν καλύτερη η κατάσταση σήμερα ή όχι; Εννοώ η αντιμετώπιση του κόσμου προς τους Europe.

Ayto ta leei ola gia osous zoristikan pou o Cornell epiase pato. Xwris kammia notheia ton epiase, akrivodikaia me tin DIKIA tou aksia!8)

έχουν ψηφίσει 1217 άτομα και οι 44 ήταν από το ξένο φόρουμ. Αύξηση 44/1217=3,6% Νομίζω ότι και πάλι ο Cornell θα τον έπινε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8) 8) 8) 8)

Σίγουρα όχι. Και αν δεν είχε γίνει ο james bond φέτος να τραγουδήσει ο Κορνέλ και να ακουστεί στα ράδιο DJ, μάλλον δε θα τον είχαμε ούτε στη Μαλακάσα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τώρα δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις, γιατί νομίζω η πρώτη πρόταση αναιρεί τη δεύτερη, πάντως έχω παρατηρήσει πως μπορείς να ψηφίσεις όσες φορές θέλεις στο poll. Φτάνει να έχεις διαφορετική IP, τουτέστιν να βγεις από το ίντερνετ και να ξανασυνδεθείς. :-k

Ρε μαγκες αν το poll ειναι για χαβαλε και κουβεντουλα οκ…

Αλλα βλεπω οτι φανατιζεστε και δεν καταλαβαινω το γιατι. Η σειρα θα ειναι Plant/Cornell/Europe. Ετσι κι αλλιως την ιδια ωρα θα παιξουν πανω-κατω, οποτε τι σκοτιζεστε? Οτι δειχνουν ασεβεια στην μπαντα που αγαπατε??? Ημαρτον δηλαδη…

Tis thymatai kati pipes peri “Public Demand” pou mas elege perisy h Didi?? E fetos to public demand einai oi Europe na einai se ypsiloterh thesi sto billing. Simple as that.

Επειδη βλεπω μεγαλη απαξιωση για τον Cornell,θα πω μονο το εξης:Στις 2 Απριλιου οι Ηeaven And Hell ηταν προσκεκλημενοι σε ενα radio show στο δορυφορικο XM music,και καποια στιγμη ζητηθηκε απο καθε μελος του group να προτεισει ενα τραγουδι για διασκευη.Ο μεγαλος Dio προτεινε ενα τραγουδι των Soundgarden το Spoonman,λεγωντας οτι ο Cornell ειναι οι καλυτερη φωνη του rock τις τελευταιες δεκαετιες.Λογια πολυ σημαντκα οταν βγαινουν απο το στομα ενος μεγαλου καλλιτεχνη οπως ο Dio.

dn to pisteuw!!!auti tn stigmi krataw to eisitirio n97 sta xeria mou!!!niwthw pos krataw xrusafi!!!etsi reeeeeeeeeeeeeeee!!!tha paw!!!plant + europe liveeeee!!!nai!!!Etsi!!!11

ω!!!ρ!!!α !!! ι !!! ο !!!ς!!!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

1-Montechristo ntropi!!!, 2-Oi Europe exoun megalo koino kai fainetai!!!, 3-Mipws tha itan kalitera na tous fernane monous na paiksoun ston Likavitto opws paliotera oi Whitesnake???,4 - Sto Rockwave pantws eipothike pws tha paiksoun idio xrono me ton Cornetto Algida…e, sorry… C.Cornell.5- Mipws oi diorganwtes (DiDi Music) kai oi loipoi xorigoi tha itan kalo na lavoun to poll-deigma tou www.rocking.gr perissotero sovara gia na apofigoun paratragouda kai ntomates??? As koitaksoun na efxaristisoun tous pantes me ton kalitero dinato tropo. …epitelous!!!

padws apo th stigmh pou den allazei kapoios oso kataptystos kai an einai o cornell den 8a h8ela na akousw giouxa pros to meros tou…giati an hmaste tosoi pou xoume ksenerwsei me ton cornell oso fainetai kati tetoio 8a htan poly pi8ano nomizw…

Αν πεσουν αντικειμενα προς τον Cornell οι Νεοελληνες θα γινουν και επισημα ο πιο ηλιθιος και καθυστερημενος λαος του πλανητη…

Δεν είμαστε ήδη?:frowning: :frowning: :frowning:

Επισημα οχι (τουλαχιστον οχι ως συναυλιακο κοινο…)

Μπαααα,οι ΗΠΑ εχουν σαρωσει τα μεταλλια…

Λες να φταίει ότι είχα γιουχάρει τον Wylde όταν έλεγε για τους Αμερικάνους “Fighting oversea”? Αν φταίει αυτό ζητώ ταπεινά συγγνώμη από το έθνος που του στέρησα άλλη μία πρωτιά (από το τέλος!!!)

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οι Αμερικάνοι (έχω την εντύπωση) πώς έχουν συναυλιακή παιδεία (αν για αυτό συζητάμε). Για την υπόλοιπη παιδεία και αυτή κάπου πρέπει να υπάρχει, απλά δε την έχουν βρει ακόμα!!!:lol: :lol: