Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Ναι αν μιλαμε για συναυλιακη συμπεριφορα,εχουν!
Την αλλη και να τη βρουν,μαλλον θα τη λογοκρινουν,ως επιβλαβη για τον λαο και μετα θα αρχισουν οι θεωριες συνωμοσιας για κυβερνητικη συγκαλυψη της…8O

Καλησπερα,

Παρακολουθω αυτο το topic απο τοτε που ανακοινωθηκε οτι ο Κρις Κορνελ θα ανεβει στην σκηνη του rockwave. Ηθελα να δω τις αντιδρασεις των Ελληνων φανς για αυτον τον μεγαλο τραγουδιστη/μουσικο/στιχουργο, αλλα δυστυχως ειναι εντελως αντιθετες απο αυτο που περιμενα (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα) και αποφασισα να κανω και εγω ενα ποστ εδω.
Δεν θα το κρυψω, ειμαι φαν της μεγαλης “ροκομανας”:stuck_out_tongue: που λεγεται Seattle. Δυστυχως οταν ηταν στα πανω της, δεν ημουν στην καταλληλη ηλικια για να την χαρω, οποτε την εμαθα αργοτερα μεσα απο τα cd’s των γνωστων και μη εξαιρετεων συγκροτηματων που εβγαλε αυτη η πολη.
Απο την αλλη πλευρα η σχεση μου με το μεταλ ειναι απλα τυπικη, δεν ακουω ιδιαιτερα αλλα σε metal συναυλιες που το συγκροτημα το εκτιμω συνηθως πηγαινω (πχ Metallica τον Ιουλιο, Iron Maiden, Queensryche κτλ).
Καταλαβαινω την πικρια των φιλων των Europe που δεν θα χαρουν οπως θελουν το αγαπημενο τους συγκροτημα (εξαλλου ουτε εγω θα δω οπως θα ηθελα τον Κορνελ) αλλα τον να μηδενιζουν τον Κορνελ ως μουσικο ειναι απαραδεκτο. Μεγαλη προσωπικοτητα του ροκ των 90’s και γιατι οχι και των 00’s
Οποτε αντι να αρχισω να κραζω εγω τους Europe, που θα τους φαω στην μαπα (τιρινινι:p ) μεχρι να βγει ο Κορνελ, ας κραξουμε ολοι μαζι την Didi για το ανομοιογενες line-up, το αχωνευτο Terra Vibe, και το ακριβο εισιτηριο…αν και τα εδωσα με ευχαριστηση τα 70 ευρω για τον Κορνελ (και μονο για ΑΥΤΟΝ) ειναι παρα πολλα… και δεν εχει και το ονομα του Chris Cornell πανω το εισιτηριο…

ΥΓ1 Για τον Πλαντ, δεν ειπα τπτ…δεν τον ακουω σχεδον καθολου, αλλα φυσικα τον σεβομαι σαν καλλιτεχνη και βαση βιογραφικου μαλλον δικαια θα ειναι και headliner…ασχετα αν θα ηθελα τον Κορνελ. Τωρα αν θα επρεπε να ειναι οι Europe πανω απο τον Κορνελ, δεν θα το σχολιασω…[-X γιατι οπως ειπα παραπανω δεν εχει νοημα να αλληλοβριζουμε τα αγαπημενα μας συγκροτηματα/καλλιτεχνες, επειδη η διοργανωτρια εταιρια δεν ξερει τι της γινεται…

Αντε καλα να περασουμε στις 29/6:wink:

Φιλε καλωσηλθες στο φορουμ. Γραφεις πολυ σωστα και δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα. Απλα και στο φορουμ αυτο οπως και παντου υπαρχουν οι κολλημενοι που επειδη δεν γουσταρουν ενα συγκροτημα η επειδη θεωρουν οτι αδικειται το συγκροτημα του οποιου ειναι οπαδοι (προσοχη στη λεξη…) θεωρουν οτι εχουν το δικαιωμα να προσβαλλουν καποιους καλλιτεχνες και οσους τους ακουνε…

Μην αγχωνεσαι… Τη βλακεια δεν τη νικησε ποτε κανεις…

Wow! Not bad… Kala ta les. Welcome!

Irthe kai h epalitheush gia auto pou elega. Cult Brixton Academy xwritikotitas 4.700(sold out 1 miso mhna prin toulaxiston)
kai o Cornell paizei sto Londino(16-5), polh 10 myriwn sto ASTORIA xwritikotitas 1.800 atomwn!

Shmeiwsh: oi Cult kanane plires tour sto UK enw o Cornell mia synulia sto Londino kai mia Glaskwvh!

Oso gia ta gelia karvavale crabsody(parody) na ta valeis ekei pou ksereis. Vlaks. Den tha mou tin peis kai o kathe Outshined gia pragmata pou ta kserw 100%. Akous ekei o Cornell pio dimofilis apo Cult sto UK…:lol:
Akoma kai oi Europe einai pio dhmofilhs! Fetos kanane pali plires UK tour kai sto Londino paizane sto Shepperd’s Bush Empire xwritikotitas 2.000(sold-out) . Kala stis prwtes tous synaulies vevaia meta to re-union, paizane sto theiko Hammermith Apollo…proskyniste re to kalytero venue!

Μόνο για το θέμα των συναυλιών των 2 ονομάτων, να πω και εγώ ότι στο review του Cozy που είδε Cornell στο Αμέρικα (και τον λάτρεψε), η συναυλία έγινε sold out, αλλά το venue ήταν 700 θέσεων!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

για τα υπόλοιπα, κουλάρετε παιδιά. μουσική είναι. Δεν αξίζει (ειδικά αφού δεν αφορά Pink Floyd:p )

χαχαχαχαχα εγώ τον χαβά μου! ΕUROPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Αν συνεχίσεις θα αρχίσω να στα σβήνω, έλεος! Γράψε κάτι τουλάχιστον!

[SIZE=“7”]Europeee!!![/SIZE]

Μιλάμε θα ακούσουμε Treated bad again!!!

ΥΓ. Εγώ είπα και κάτι!!! Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα ε? Και αν την ξανά πεις σε οπαδό των Europe, θα πάω να βρω τον Αναγνωστάκη!!!:har: :har:

Η πολλή τιρινίνη σας πείραξε :naughty: :ok: 8O

Τώρα που είπες τιρινίνι, το μόνο που φοβάμαι, είναι μήπως όταν παίξουν το Final Countdown, αρχίσουν όλα τα πιτσιρίκια (μιλάει ο παππούς τώρα:roll: ) και κοροϊδεύουν μιας και δε θα ξέρουν τα υπόλοιπα κομμάτια…

Κατά τα άλλα [SIZE=“7”]EUROPE!!![/SIZE]

:drunk: :band: :metal:

Μικρέ παππούλη, τα πιτσιρίκια θα ξέρουν την τιρινίνη και την τειρηνήνη μερκούρη. :stuck_out_tongue: Κρίμα που είναι καλοκαίρι πάντως το live και ο Γκάλης θα έχει δουλειές με την κατασκήνωση του, θα ήταν ευκαιρία να τον δούμε μετά από τόσο καιρό :stuck_out_tongue:

αυτή θα ήταν τρελή εμπορική μαγκιά…

Κλείνεις ΟΑΚΑ, φωνάζεις την εθνική του '87 και αυτήν του 2007, και καλά λες “20 χρόνια επιτυχίες”, τους πας στο ΟΑΚΑ με αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα (5 ευρώ από κάθε εισητήριο στο τάδε φιλανθρωπικό ίδρυμα) και φέρνεις και τους Europe για να παίξουν live. Βάζεις το εισιτήριο 30 ευρώ (άρα 25 στο διοργανωτή), γεμίζει το ΟΑΚΑ με μπασκετόφιλους και οπαδούς των Europe και έχεις 500,000 ευρώ έσοδα και ούτε 100,000 έξοδα (ειδικά αν το κάνεις με τη συνεργασία του Βασιλακόπουλου($$$$) άρα δεν πληρώνεις και το γήπεδο αφού το θέλει η Εθνική ομάδα!!!)

Α ρε Didi… Δε με ρώταγες για να τα έβγαζες ακόμα πιο χοντρά?[-X [-X

O μεγάλος Γκάλης ποτέ δε θα συμμετείχε σε κάτι τέτοιο…

μόνο αν μας κάρφωνες παλιοναυπηγέ!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“7”]ASIA ΡΕ![/SIZE]

+1

συμφωνώ απόλυτα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μα αυτο εννοειται πως στην αγγλια οι Cult ηταν γενικα δημοφιλης. απο τις αρχες που πρωτοβγηκαν τους εσπρωχναν αρκετα. το αξιζαν βεβαια.

εχω δηλαδη και φιλο που σπουδασε εκει τελη 80’ς αρχες 90’ς και μου τα χει πει τι παιζοταν. και ακομα δηλαδη εχει απηχηση το ονομα τους.:slight_smile:

αν το δει ο κοζυ θα σου στησει αγαλμα.:stuck_out_tongue: :lol: :lol: κανονικα λεμε!:lol:

Όντως! Μπράβο ρε Χρήστο :wink:

Τέρμα το off-topic όμως ε;

(Στο τελευταίο Classic Rock έχει συνέντευξη Cornell και ολόκληρο το οπισθόφυλλο διαφημίζει το δίσκο του…)