Aπό ποιους?:-k :-k
Seasons - Chris Cornell8)
Απο το soundtrack “Singles” 1992…τρομερό κομμάτι…Chris Cornell - Seasons
Επίσης απο soundtrack “Great Expectations” 1998…Chris Cornell - Sunshower
Ποιοι θα πατε την 1η μερα ???
μπα εγώ δεν θα πάω έδωσα λεφτά για τις άλλες 2 μέρες…πιστεύω είναι η μέρα που θα έχει τον λιγότερο κόσμο…
Εγώ εννοείται!
σήμερα πήρα μερικά 50άρια από Ticket House. Όχι ότι σημαίνει και πολλά, αλλά είχαν το νούμερο 806. Πάντως, αν η πρώτη μέρα έχει το λιγότερο κόσμο από τις 3 (δυστυχώς έτσι το εκτιμώ), τότε αυτό θα είναι μία ένδειξη στους διοργανωτές ότι το Μέταλ είναι αυτό που πληρώνει στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια εγώ θα περιμένω ακόμα περισσότερα Μέταλ ονόματα του χρόνου…
Μεχρι την Παρασκευη μαλλον θα εχω παρει και εγω (των 50 ευρω), να γινει κανα meeting και στο Rockwave ολες τις μερες!
εγω εχω παρει των 70 εδω και κατι μηνες!!! θα ειμαι εκει!!
Eγώ πάω να πάρω αύριο και για την συναυλία και για το πούλμαν… (αν βρω που ειναι η Sunway travels…)
Ξενοφωντος ειναι… Παραλληλη στη Φιλελληνων…
Thanks, μου γλίτωσες λίγο ψάξιμο…
Θα έχει κανα περίπτερο το rocking στο φετινό Rockwave?
Μέχρι πέρσι το κυνηγούσαμε. Φέτος δεν προλαβαίνουμε! Με τόσες συναυλίες και αφιερώματα έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια! Θα 'πρεπε να γράψουμε για metallica και heaven and hell τον αύγουστο αν έπρεπε να τρέξουμε και το περίπτερο:p
Επειδή το εισιτήριο έχει και συλλεκτική αξία:roll: ,πήρε κανείς εισιτήριο που αναγράφει το όνομα του Cornell?
Στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα μου είπαν οτι όλα όσα έχουν είναι της πρώτης παρτίδας,όταν ακόμα δεν είχε ανακοινωθεί το όνομά του.
Επειδή θέλω να πάρω vip θα βρώ στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας ή θα αναγκαστώ να πάρω απο τα άλλα…όχι τίποτα άλλο αλλα έχω πάρει ήδη διημέρου για 1 και 3 Ιουλίου.
Πόσα εισιτήρια εκδίδονται για τον χώρο των vip?:-k
γιατί βγάλανε καινούργια μετά με τον όνομα του cornell?όσο για vip μπορείς να πάρεις τηλ ticket house κ να ρωτήσεις πόσα βγαίνουν και αν υπάρχουν…
εγω δεν το βλεπω…δεν εχω παρεα…λεμε να κατεβουμε παντως να δουμε το μπασκετ το σαββατο και μετα να παμε ροκγουειβ οποτε κατι μπορει να γινει…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πληροφορώ τους αγαπητούς συμφορουμίτες οτι η κραυγή stairway to heaven που θα ακουστεί από τις θέσεις των vip άμα την έξοδο του Θεού Robert Plant και αμέσως μετά την παύση του καταιγισμού των χειροκροτημάτων θα είναι δική μου.
Οπότε κανονίστε την πορεία σας :-k :-k :-k :-k
βρήκα setlist του Plant από τον Μάρτιο φέτος…
[SPOILER]10/03/07: Dubai Country Club, Dubai
- Tin Pan Valley
02.Shine It All Around
03.Seven and Seven Is
04.Black Dog
05.Freedom Fries
06.Going To California
07.Ramble On
08.Babe I?m Gonna Leave You
09.Four Sticks
10.Gallows Pole
11.The Enchanter
12.Whole Lotta Love
7/12 zeppelin… και γενικά αρκετά καλό setlist… αν και είχα διαβάσει ότι η απόδοση του εκεί ήταν ψιλοχάλια…:-k [/SPOILER]
το πιο γαματο κομματι του plant για μενα ειναι το moonlight in samosa…απιστευτο κομματι…
Έλα ρε δε θα παίξει το Big Log;;; :-k
Όσο και να φωνάξεις όμως, δεν πρόκειται να το ακούσεις .