Egw pali lew na erthoun stin thesi tous oi:
J.Hendrix,
J.Travolta &
A.Vougiouklaki
ELEOS…!!![-X
Egw pali lew na erthoun stin thesi tous oi:
J.Hendrix,
J.Travolta &
A.Vougiouklaki
ELEOS…!!![-X
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]EUROPE[/SIZE][/FONT]
[SIZE=“5”]
kai ksero pswmi…!!![/SIZE]
Norum dikse tous agori mou ti simainei mousiki!!!
Ti simainei kithara…!!!
Tha ta isopedwsoun ola reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Ti na katseis na deis meta mwre??? Me ti oreksi??? Mono apo periergia kai gia egkiklopaidikous logous…But curiosity kill the … cat!!!
μέχρι και Avril Lavign προτιμώ ν’ακούσω από τους ξεχασμένους…
“Stairway to Heaven” has been played at several reunions of the surviving members, most notably at the Philadelphia Live Aid show in 1985. Page used an instrumental version of his famous song to end the ARMS concerts in the early 80’s, and a brief acoustic version was performed on a Tokyo TV show in 1994 to promote the first Page and Plant tour. However, “Stairway to Heaven” has not been performed by the duo since their return to the stage except for a few bars at the end of “Babe I’m Gonna Leave You”. Despite funny parodies such as in the film “Wayne’s World”,
εγώ πάλι που θέλω να ακούσω ένα over the hills and far away? και το κακό είναι ότι το θέλω οπωσδήποτε… μπορούμε να συλλέξουμε όλες τις ‘‘παραγγελιές’’ και να του στείλουμε ένα wishlist να κανονίσει την πορεία του…#-o #-o απ’τον cornell δεν έχω κάποιο ΜΕΓΑΛΟ παράπονο και μόνο που θα πει τραγούδια από περίοδο temple of the dog :yahoo: :yahoo: :yahoo: όχι ότι δεν παίρνει διορθώσεις το setlist αλλά τι να κάνω? δεν μπορώ να του κρατήσω κακία… οι europe ότι και να πουν πάνω από 3 τραγούδια δεν θα αναγνωρίσω οπότε… πάντως έχω σκοπό να μην πάω τελείως αδιάβαστη…
ε οχι και ετσι…
Εγω ειμαι ο μονος που γουσταρω να δω και Europe και Cornell ??? :-k
εγώ είμαι φαν και των 3 ονομάτων πάντως!!!
Από τους 3 το καλύτερο σετλιστ είναι κατ’εμέ αυτό του Πλαντ. Συνδυάζει και Led Zeppelin και Strange Sensation ακριβώς όπως πρέπει
Από Cornell ήθελα περισσότερα Audioslave (δεν έχει το “Show me how to live” )
Από Europe περισσότερα παλιά και να είχε και τίποτα από Wings of Tomorrow…
Συνολικά θα περάσουμε Τζαμάικα!!!
Καυλα.
Οι φανς του Κορνέλ ας έχουν τα μάτια τους 14 από αύριο-μεθαύριο στην κεντρική σελίδα.
Ίσως τους ενδιαφέρει κάτι… :roll:
Παντως θελω να παω αλλα ακομα το σκεφτομαι ρε γμτ!:-k Αλλα δεν θςλω να το χασω.
Ελάτε παιδιά μέρες μετράμε και κάνη και ζέστη και δεν περνάν οι άτιμες
Δηλωσα ηδη συμμετοχη…8)
εγω παλι θα του φωναζω να με παντρευτει…Αχχχχχ…:roll:
Βλέπω να τρώς πόρτα και να προτιμάει τον Tempest η των Νοrum των Europe πού είναι και ομορφόπαιδα! :roll:
Εισαι κακος…
Δεν πειραζει, εγω θα προσπαθησω…
τεμπεστ και τα μυαλα στο μπλεντερ…και γαμω τουσ γοηδες…αλλα ρε δεν φουσκωνει το μαλλι τωρα πια το παλιοπαιδο και με χαλαει/…
απο προπωληση πως παμε??
παιδια μου φανηκε μικρο το σετλιστ,και ελλειπες…
Αλλα Πλαντ ειναι αυτος τι να πρωτοπρολαβει να παιξει:D
Σε παρακαλω Plant,πες το Νobody’s Fault But Mine,και δεν θελω τιποτα αλλο…
3 και σημεραααααααααααααα!!!
Τσιμπησα εισητηριακι σημερα!!!